تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 412 از 1024 اولاول ... 312362402408409410411412413414415416422462512912 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,111 به 4,120 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

رفتم کتاب درک مطلب گاج رو هم گرفتم.به نظرتون شروع کنم به خوندنشون حله؟
    خیلی سبز هم قراره یه کتاب واسه ردینگ چاپ کنه گفته پاییز 88 حالا خدا میدونه سرکاریه یا نه

2. 2 کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال majid_potter7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    یه کم مونده بفهمم کجام...!

پيش فرض

آقا من كلاً با ريدينگ زبان مشكل دارم لطفا راهنمايي كنين ! هر چقدر ميخونم كمتر مي فهمم البته هنوز تازه اول راهم ولي به نظرتون چه فوت و فن هايي داره ؟ مطمئنم با معني كردن كه نميشه چون 95درصد لغاتش رو بلد نييستم (با اغراق ) !
    ُسلامدوستای گلم..من که کتاب ریدینگ گاج رو داشتم خیلی کمک کرد....درضمن هرچی جلوتر برید و آزمونب یشتر بدید هم میتونید درک مطلب ادبیات رو بهترجواب بدید..هم ریدینگ زبان رو...وضعیتتون ازالان تااردیبهشت کلی متفاوت میشه..

4. 5 کاربر از majid_potter7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

چرا ؟ به نظرم شریف بهترین دانشگاه فنی مهندسی ایران باشه ، ولی حتما دلایل خاصی داری که من نمی دونم ...
    من تقریبا با جو هر دو دانشگاه آشنام توی هر 2 تا دانشگاه دوستام هستن..جو دانشگاه تهرانو بیشتر دوس دارم...من کلا آدم دهن

بینی نیستم و به حرف مردم زیاد اهمیت نمیدم..علاقه ی خودم واسم مهمتره..مثلا اینجوری نیست که برم شریف چون مردم بگن

رفته شریف! حتی توی رشته هم همینطور من اصلا برق و عمران و... دوس ندارم... نرم افزار و it رو خیلی بیشتر دوس دارم...
    Last edited by timsar jackson; 22-11-2009 at 20:19.

6. این کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

آقا من كلاً با ريدينگ زبان مشكل دارم لطفا راهنمايي كنين ! هر چقدر ميخونم كمتر مي فهمم البته هنوز تازه اول راهم ولي به نظرتون چه فوت و فن هايي داره ؟ مطمئنم با معني كردن كه نميشه چون 95درصد لغاتش رو بلد نييستم (با اغراق ) !
    توضیحات مربوط به Reading کتاب کم حجم و مقوی انتشارات خیلی سبز را بخونید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. 3 کاربر از mehdi_7070 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه roham_06's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من تقریبا با جو هر دو دانشگاه آشنام توی هر 2 تا دانشگاه دوستام هستن..جو دانشگاه تهرانو بیشتر دوس دارم...من کلا آدم دهن

بینی نیستم و به حرف مردم زیاد اهمیت نمیدم..علاقه ی خودم واسم مهمتره..مثلا اینجوری نیست که برم شریف چون مردم بگن

رفته شریف! حتی توی رشته هم همینطور من اصلا برق و عمران و... دوس ندارم... نرم افزار و it رو خیلی بیشتر دوس دارم...
    مگه دانشگاه تهران چه جوي داره؟؟؟ حالم از جووش بهم ميخوره!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اینجاهایی که قبول شدنشون سخته اگه رفتین اونجاها،باید مث سگ درس بخونین،

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza_bayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

اینجاهایی که قبول شدنشون سخته اگه رفتین اونجاها،باید مث سگ درس بخونین،
    ببخشید من نمی دونم سگ چه جوری درس میخونه میشه یکم بیشتر توضیح بدین؟

12. این کاربر از morteza_bayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saxiass's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    دانشگاه ازاد اسلامی واحد X

4 راهنمایی

آره منم همین مشکل رو دارم من دیپلم زبان کانون زبان دارم ولی تو ریدینگ های قلم چی می مونم.تو کلاس زبان هم که میرفتم همیشه با ریدینگ ها مشکل داشتم.
    رفتم کتاب درک مطلب گاج رو هم گرفتم.به نظرتون شروع کنم به خوندنشون حله؟
    رضا هم راست میگه ریدینگ یه سری فوت وفن داره.اگه کسی میدونه راهنمایی کنه.

دوست عزیز من به خاطر تجربه ای که دارم ( 2 تا مدرک معتبر) بهتون توصیه میکنم برای ریدینگ ابتدا سوالات رو مطاله بفرمایید و سپس توی ریدینگ دنبال همون سوال بگردید و جوابش مطمئنا یا قبل یا بعدشه چون برای سوال دادن ازتوی ریدینگ یه بخش از توش انتخاب میشه و به فرم سوال در میاد. من هم خودم خیلی از کلمات رو شاید ندونم اما با این روش همیشه موفق بودم.

14. این کاربر از saxiass بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    گیلان _ رشت

پيش فرض

من تقریبا با جو هر دو دانشگاه آشنام توی هر 2 تا دانشگاه دوستام هستن..جو دانشگاه تهرانو بیشتر دوس دارم...من کلا آدم دهن بینی نیستم و به حرف مردم زیاد اهمیت نمیدم..علاقه ی خودم واسم مهمتره..مثلا اینجوری نیست که برم شریف چون مردم بگن رفته شریف!
    درسته ، من هم به خاطر این که چون اسمش شریفه نگفتم ، به خاطر این گفتم که چون واقعا بهترین دانشگاه فنی مهندسی هست ، البته شاید طبق آمار خاصی امیر کبیر از اون بالاتر باشه یا همون دانشگاه تهران ، ولی چیزی که من می دونم اینه که شریف فعلا بین دانشگاه های فنی مهندسی ایران رتبه ی اول رو باید داشته باشه ... ، البته منظور اصلیم رتبه ها بود ، معمولا شریف سعی می کنه برترین رتبه ها رو بگیره ...
    حتی توی رشته هم همینطور من اصلا برق و عمران و... دوس ندارم... نرم افزار و it رو خیلی بیشتر دوس دارم...
    من هم مکانیک یا برق الکترونیک می رم ( البته چند تا رشته ی دیگه هم توی ذهنم هست ، مثل نفت ) ولی نه به خاطر این که اسمش برقه ، به خاطر این که از الکترونیک خیلی خوشم میاد ، الآن هم دارم با قطعاتش کمی کار می کنم تا پایم کمی قوی بشه ...
    مکانیک و نفت رو هم به خاطر علاقه ی شدید به شیمی و فیزیک انتخاب کردم ...
    من از سال سوم راهنمایی که کامپیوتر گرفتم ، کمی درسم افت کرد ، از سال اول دبیرستان دیگه کلا زیاد دنبال درس نرفتم ، فقط با کامپیوتر کار می کردم ، اهل فیلم دیدن و بازی کردن هم زیاد نیستم ( البته بازی میکنم مثلا Call Of Duty 4 یا FEAR یا ... ) ، ولی علاقه ی شدیدی به برنامه نویسی کامپیوتر دارم ویه جورایی عاشق برنامه نویسی ام ، 3 سال دبیرستان رو فقط برنامه نویسی و کامپیوتر کار کردم ، فقط سال سوم کمی خوندم برای امتحانات پایان ترم ، وقتی دیدم معدل کتبیم شد 15 ، کمی احساس خطر کردم البته بعضی از درسها رو خودنم ، مثلا شیمی رو 20 شدم ولی عربی رو 10 شدم ! ، یا هندسه 2 رو ( دبیر نامردی داشتیم ، من بخشیدمش ، ولی فکر نکنم خدا اون رو ببخشه ، بعید می دون یک صفحه هم به ما درس داده باشه ! ) شدم 12 و ... که معدلم پایین اومد خلاصه که برای حدود یک سال کامپیوترم خاموش بود ( مگر در موارد خاص که بهش نیاز داشتم روشن می کردم ) ، البته چون کم کاری کرده بودم و باید کل درسهای پایه رو دوباره می خوندم ، نتونستم توی کنکور 88 به اون چیزی که می خوام برسم ، ولی یک سال پیش دانشگاهی رو واقعا خوندم و با معدل حدود 19 پیش 2 رو تموم کردم ...
    من هم اولش می خواستم کامپیوتر بخونم به خاطر علاقه ی شدیدی که دارم ، ولی وقتی کتاب های دانشگاهی رو دیدم و همینطور کتاب های رشته ی کامپیوتر ( دبیرستان ) رو ، با اطمینان کامل منصرف شدم و الآن هم دارم با اطمینان کامل چند تا رشته رو انتخاب می کنم ، اولین ملاکم برای انتخاب رشتم علاقه هست ، وگرنه امسال می تونستم برم دانشگاه ، مثلا برق شبانه ی دانشگاه گیلان ، ولی چون حتما باید تهران قبول شم یک سال دیگه موندم ، شاید خیلی ها بگن که یک سال وقتم تلف شده ولی نه ، این یک سال می تونه سالهای باقی عمر رو مشخص کنه که چطور بگذره ، پس مطمئنا علاقه برای من حرف اول رو می زنه ، و چیزهایی مثل درآمد عملا در خیلی پایین تر از علاقه قرار می گیرن ، مثلا برق قدرت درآمدش از الکترونیک می تونه خیلی بیشتر باشه ولی چون علاقه ی زیادی به الکترونیک دارم ، اگه بخوام برق برم حتما می رم الکترونیک ...

به هر حال ، همه اینها رو گفتم که بدونی من هم از روی اسم دانشگاه و رشته قضاوت نکردم ، بلکه طبق شناختی که داشتم گفتم ...
    به هر حال ، امیدوارم هرجایی که دوست دارید قبول بشید ...

یک نکته رو اضافه کنم :
    سعی کنید کاری کنید که مشکلات حاشیه ای توی کنکور پشیمونتون نکنه ، مثل حواس پرتی ! ، واقعا مهمه ، موقعی می رسه که 2 در 2 رو می نویسی 5 و این یعنی یک نمره ی منفی ! ، به همین راحتی ...
    خدا می دونه من برای ریاضی چقدر سرمایه گذاری کرده بودم و چه انتظاری داشتم ولی خیلی با نتیجه ای که حاصل شد خیلی با انتظاراتم فرق می کرد ...
    از ته دل آرزو می کنم هرگز دچار این مشکلات نشید ، دوست ندارم این حس مزخرف واسه ی کسی پیش بیاد ...
    من همون شب بعد از کنکور کلید سئوالات رو گرفتم و جوابها رو چک کردم ، بعد از دیدن چند تا سئوال ریاضی واقعا اعصابم به هم ریخت ، چندتا غلط داشتم که هرچی فکر کردم دلیل بدست آوردن جوابی که علامت زدم رو نتونستم پیدا کنم !!

کنکور به سرعت نیاز داره ، اما سرعت کیفیت رو پایین میاره ، پس کسی برنده هست که در عین سریع بودن تسلط کافی روی مباحث داشته باشه ، با تمرین زیاد به جایی می رسید که دستتون به سمت جواب حرکت می کنه !!

امیدوارم همگی موفق باشید ...
    Last edited by Mahmood_N; 22-11-2009 at 23:45.

16. 4 کاربر از Mahmood_N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ShayaN3K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Alt+0160

پيش فرض

دوستان من شبا خواب معلمارو میبینم. دارویی چیزی ندارین واسه من تجویز کنید !؟ Lol

خدا خودش این کنکور مارو به خیر بگذرونه. من فقط میخوام دانشگاه تهران و آبادان نفت قبول شم. چقدر کم توقع !!!

ولی خدا وکیلی خیلی سخته این درسای دیفرانسیل و حسابان. من همه ی درسارو متوجه میشم ولی با این دوتا مشکل دارم.

امروز 2تا کتاب خریدم یکی گلواژه برای امتحانای مدرسه و یکی هم خوشخوان برای تست (به جز کلکسیون گاج و قلم چی)

ولی بازم .........

راستی شنیدم قراره امتحانا هماهنگ بشه. درسته !؟
    Last edited by ShayaN3K; 22-11-2009 at 23:46.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •