اونو پاک کردم ولی اون برنامه اجرا نمیشه
این پیغام رو میده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اونو پاک کردم ولی اون برنامه اجرا نمیشه
این پیغام رو میده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اشکالی نداره اجرا نشد. اصل کاری همون 3 فایلی بود که در پست قبلی آدرسشون رو نوشتم. اونها رو که پاک کردی این مراحل رو انجام بده.
1. ریستارت کن.
2. تنظیمات آپدیت رو همونطوری که گفتم تنظیم کن.
3. کرکی رو که قبلا استفاده میکردی استفاده کن و اجراش کن و بعد منتظر بمون سیستم ریستارت بشه.
اگر هم کرک نداری اینو دانلود کن و اجراش کن. خودم تست کردم و کار میکنه.
ویرایش....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قبل از اینکه هر کرکی رو اجرا بکنی اول چک کن ببین اکتیو شدن ویندوزت بعد از پاک کردن اون فایل ها برگشته سرجاش یا نه. اگر درست نشده بود اون وقت اقدام به اجرا کردن دوباره کرک بکن.
Last edited by M E H R A N; 28-02-2010 at 18:05.
همه این کارارو کردم ولی بازم نشد
البته از اون 3تا 2تاش بود پاک کردم
![]()
دوست عزیز اینجا چت نیست که من 24 ساعت مواظب باشم ببینم کی پست داده یا نه.
احتمالی که وجود داره اینه که MRT در هر بار ریستارت شدن سیستم اتوماتیک دوباره نصب میشه. احتمال داره خودش رو در داخل بک آپ های ویندوز مخفی کرده باشه. ویندوز هر وقت که آپدیتی رو نصب میکنه یک نسخه از فایل نصب شده رو بصورت بک آپ در داخل ویندوز نگهداری میکنه که هیچ وقت هم بدرد نمیخورنو به غیر از فضای زیادی که اشغال میکنند خاصیت دیگه ای نداره.
بک آپ آپدیت های ویندوز در مسیر زیر قرار داره که در عکس میبینی. برو و محتوای داخل این مسیر رو کاملا پاک کن. بعد از پاک کردن دوباره دنبال اون 3 فایل بگرد تا مطمئن بشی ساخته نشدند.
![]()
یعنی 2باره باید ویندوز عوض کنم؟؟؟؟
همین صبح اینکارو کردم
---------- Post added at 07:12 PM ---------- Previous post was at 07:09 PM ----------
پاک کردم
اما اون 2فایل بعد از اون یک باری که پاکشون کردم دیگه نیستند که بخوان 2باره ساخته بشن
Last edited by armenak; 28-02-2010 at 19:14.
اگر کار آخری رو که گفتم کردی و درست نشد چاره ی دیگه ای نداری. این دفعه مواظب آپدیت هات باش![]()
ســـلام رفیق
1.برنامه رو Download کن
2. اجراش کن
3. سیستم رو Reset کن
4. حالش رو ببر (-;
محتوای مخفی: Link
آقا خدا وکیلی تو دیگه کی هستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گل کاشتی
تو یه خط ردیفش کردی
دمت گررررررررررم
![]()
Last edited by armenak; 28-02-2010 at 23:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)