server دوباره reset شد ! Elliot نبود همه Boss ها رو باختیم ! حتی Fanta رو هم pantheon گرفت !
فقط Haru/CT موند.
server دوباره reset شد ! Elliot نبود همه Boss ها رو باختیم ! حتی Fanta رو هم pantheon گرفت !
فقط Haru/CT موند.
عرفان ap چطوری خریدی؟ با پول واقعی؟ از کدوم سایت؟
از یاران توس . کارشون خوبه قبلا هم خریده بودم 50 دلار 56.5 تومن (کمتر از 50 دلار هم می شه خرید 30 و 20 و ... ). خیلی هم سریعه چون خرید با پی پال هست .
فقط طبیعتا باید یوزرنیم و پسوردت رو بدی تا وارد اکانتت بشن و ap رو بخرن ... (می تونی یه اکانت دوم باز کنی .اگه نخوای پسورد اکانت اصلی رو بدی . بعد پولت رو با کمک دوستات ترنسفر کنی یا اگه دو تا کامپیوتر داشته باشی که راحته)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثلا الان 30 % اضافه می ده شایا برای ap ... یعنی 50 دلار 6.5 کیلو ap می شه . بعد اگه اولین خریدت هم باشه 35 % جایزه می ده که بعد از 4 ماه می تونی استفاده کنی . یعنی 2000 ap دیگه .
Last edited by erf45; 10-05-2010 at 22:23.
شما مگه توی pantheon نبودین ؟
یه سوال راستی .. قیمت ele wind از همه ارزون تره . خیلی فرق می کنه چه ele ای لینک کنم توی 1-15 ؟
اینو می دونم که orc ها اسکیل واتر رو دارن .... پس احتمالا فایر ele رو خوب دویج می زنن ؟
پگان ها هم که سه تا ele دارن ... واتر ندارن .
پس حدس می زنم فایر ele برای تاپ گزینه خوبی باشه?
wind ارزون بود یدونه رو 2.1 بیل bid زدم .
راهنماییم کنید لطفا . ممنون
Last edited by erf45; 11-05-2010 at 10:43.
Fire گزینه ی خوبی برای 1-15 هست اگه faction مقابل Borc خفن نداشته باشن.
خواهشا یه کمکی هم به تازه وارد ها بکنید
من الان لول 18 هستم(واریر)
چه جوری می تونم زودتر لول هارو بالا ببرم
از چه کسی باید وسایل دفاعی بخرم؟
چه جوری میشه اسب و مارمولک که روش سوار میشن رو بخرم؟
مرسی ارزونترین فعلا در اولویته . ولی فایر هم تقریبا ارزونه 2.5 بیل >.<
چه کمکی مثلا ؟
این بازی تا وقتی هم که پیر بشی همش باید در حال لول آپ کردن باشی ... یه سری دوست پیدا کن که با هم بازی کنین . برو توی پارتی دیگران یا خودت دیگران رو دعوت کن .
مارمولک های دارک ساید خیلی خنده داره حداقل ما این ور اسب درست حسابی داریملولت باید 40 بشه برای اینکه بتونی ارزونترینش سوار شی .
توی هر شهری چندین نوع Merchant هست که سلاح و غیره می فروشن ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
orc تو 1-15 از حالت عادی ele نداره . 95% از Magic spot استفاده می کنیم که 130+Magic attack میتونه damge بزنه . این اسکیل none ele هست .
pagan هم تو 1-15 بیشتر از 90% از 2 تا اسکیل استفاده می کنه که یکیش none ele هست اون یکی هم wind ele .
earth چون cast time بالا داره وقت نمیشه بزنن .من که water ele armor دارم mage ها اصلا کاری نمی تونن بکنن . مخصوصا 1 به 1 .چون magic spot اصلا cast time نداره مرتب به mage می زنم و mage اصلا نمی تونه cast کنه . یا میمیره یا فرفر می کنه . یا اینقدر MR بالا داره که چیزیش نمیشه.
wind ele چون تعداد زیادی از pvper 1-15 از fire ele weapon استفاده می کنن . مخصوصا خیلی از Hunter /Archer ها زیاد گزینه خوبی نیست .
fire و ٌwater خوبن . earth اصلا خوب نیست .
مارمولک چیه بنده خدا اینا Dragon هستن ! یذره فیلم های تخیلی هم نگاه کنین lolمارمولک های دارک ساید خیلی خنده داره حداقل ما این ور اسب درست حسابی داریملولت باید 40 بشه برای اینکه بتونی ارزونترینش سوار شی
تقصیر تو بود >.< با wind مخالف بودی در نتیجه شکست ...wind ele چون تعداد زیادی از pvper 1-15 از fire ele weapon استفاده می کنن . مخصوصا خیلی از Hunter /Archer ها زیاد گزینه خوبی نیست .
نمی دونم ولی یه حسی دارم که بازم می شکنم
-------------
فایر رو لینک کردم ... ولی خنده دار اینه که اینا باز مثه آب خوردن ادم رو می کشن ^^
Last edited by erf45; 12-05-2010 at 20:00.
مبارکه. اونایی که تو رو مثل آب خوردن می کشن ele weapon دارن و همین طور Enchant خوب . مثلا بیشتر از [6]فایر رو لینک کردم ... ولی خنده دار اینه که اینا باز مثه آب خوردن ادم رو می کشن ^^
تو باید armor هات رو به 5 تا 7 enchant برسونی تا راحت بشی .
الان فرض کن یه warrior به تو با Deadly Strike 300 damge میزنه . اگه 120 abs جور کنی چون Deadly Strike در واقع 2 تا ضربه هست تو 1-15 حدود 240 تا کم میشه و به تو 60 damge بیشتر نمیزنه .
من خودم ele armor +120َAbs دارم و تقریبا غیر از نوسر ها کسی من رو نمی تونه بکشه یذره damge میزنن ولی کشنده نیست.
تو Etain که Full rec هستم نوسر های معمولی هم 1 damge نمیزنن فقط خفن ترین های بازی یا نوسر هایی که ele مخالف من رو دارن می تونن به من Damge بزنن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)