سلام.
این مدل نیاز به خنک کننده آبی یا واتر کولینگ داره که فقط تو بازار ایران موجوده....
سلام.
این مدل نیاز به خنک کننده آبی یا واتر کولینگ داره که فقط تو بازار ایران موجوده....
خوب این مشکل Radeon هست که در Crysis 2 مسخره فریم میده. نه انویدیا... شما رو نمیدونم ولی دوستانم که CF داشتن در Crysis 2 تقریبا افزایش پرفرمنسی نداشتن. شاید با آپدیت ها بهتر شده باشه این وضعیت.عرفان جان بااین مدرک هرکی باشه قانع میشه باشه قبوله Nvidia بهتره....
ولی وقتی میبینی که کارت590حدود31فریم بیشتر از6990داره دیگه کسی نمیره6990بخره که....
خداوکیلیش من الان باآرس کراسیس رو بابالاترین تنظیمات گرافیکی بازی میکنم خب ولی دیدم که یه5870ساده هم تونسته راحت اندازه کارت من بازی رو اجرا کنه اینکه میگم رادئون بهتره هیچ دلیلی ندارم خودم قبلا8800داشتم حدوداً3سال کرایسیس های قدیمی رو روتنظیمات آخر بازی میکردم هیچ دلیل ندارم فقط اعتقاد دارم که رادئون بهرته.
الان 6990رو مارک های مختلف من تا1500هم قیمت دارم ولی590رو نمیدونم چون نیمده...580رو قیمت کردم میگن800تومن توبازار رضاپس بااین عکس بالا که من میبینم بهرته دوررادئون روخط بکشم......
شما بدون دلیل میگی رادئون بهتره. خوب مشکلی نیست. اصلا مشکلی نیست. و من به نظر شما احترام میزارم. ولی خواهش میکنم اگه روی نظرتون اصرار دارید و یا در انجمن ها از Nvidia بد میگید... دلیلتون رو هم ذکر کنید. چون باعث ابهام میشه.
6990 برند HIS رو من 980.000 قیمت گرفتم. برند آشغالی هم نیست.
موفق باشید.
---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:49 PM ----------
شما اگه میخواید بهترین گزینه رو انتخاب کنید بهتره که کانفیگ سیستمتون رو بگید. ولی در حالت کلی با 180-200 تومان: GTX 460 768mb.سلام دوستان ..تو بازه 180 تا 250 تومن یک کارت گرافیک خوب میشه معرفی کنید که به درد گیمینگ هم بخوره ؟
من قبلا nvidia 9800 gt++ داشتم .ازش راضی بودم ...
تو همین مایه ها یا یکم قوی تر معرفی کنید ممنون میشم
و با 220-230 تومان: Radeon HD 6850 و GTX 460 1GB.
بسته به برند قیمت ها کم و زیاد میشن. ولی برای AMD Sapphire و برای Nvidia برند EVGA رو اولین انتخابتون قرار بدید. چون علاوه بر قیمت مناسب دارای اعتبار زیادی نیز هستند.
موفق باشید.
بچه ها من خیلی عجله دارم یه مانیتور با کیفیت معرفی کنید
اگرگفتم آشغال عذرمیخوام.6990 برند HIS رو من 980.000 قیمت گرفتم. برند آشغالی هم نیست.
چشم بودجتون چقدره؟بچه ها من خیلی عجله دارم یه مانیتور با کیفیت معرفی کنید
10 -20 تومنش مشکلی نیست بالا پایین ... ولی میخوام کارت با قطعاتم ست شه...
والا من تا وقتی 9800 رو داشتم اصلا کم نمی اوردم .. چون اگه کارت کم میاورد .. رم و سی پی یو جبران میکردن ..
اما مشخصات با مارکاشون این ها هستن :
cpu : inter core 2 quad extreme -l2cach 8mb real
ram : 4 gig
monitor : 19 wide
main : giga byte - utra dorable
power : red max 450 real
خوب حالا نظرتون چی هست ؟
منتظرم
مرسی
دوست عزیز اگه به فکر تعویض مانیتور در آینده و استفاده از فول اچ دی نیستید با یه 460 1 گیگ هم می تونید تو رزولیشن مانیتور 19 به راحتی بازی کنید و بازی های جدید رو فریم قابل قبولی بگیرید
در ضمن برای استفاده از کارت های قوی بهتره به فکر تعویض پاور هم باشید مخصوصا که پردازنده هم مصرف بالایی داره هر چند مدلش رو ذکر نکردید
اره وحشتناکه مصرفش ... اما جای نگرانی نیست ... این پاور رو من بار ها تست کردم
با 4 هارد و 10 فن و همین سی پی یو وکارت 9800 کاملا اوکی جواب میده ...
واقعا این پاور یه چیز هیولا از اب در اومده
منم همش منتظرم کم بیاره وولی وجدانن کم نمیاره
شما قیمت این 460 رو دارید جایی ؟
اخه من الان 6850 رو نگاه مردم 320 تومن بود
نه 220
فعلا فکر تعویض مانیتور نیستم ....
کلا هم دیگه دارم از بازی کم کم فاصله میگرم
اینم که میخوام بگیرم ... چون سیستم با گرافیک پایین سرعتش کند میشه .. میخوام یه چیز مچ بگیرم که اگه گاهی هم 1 باز اومد و خواستم تستش کنم
بتونه جواب بده
ممنونم نظرتون رو بازم بگید![]()
برای VGA جدید حتما تعویضش کنیداره وحشتناکه مصرفش ... اما جای نگرانی نیست ... این پاور رو من بار ها تست کردم
با 4 هارد و 10 فن و همین سی پی یو وکارت 9800 کاملا اوکی جواب میده ...
واقعا این پاور یه چیز هیولا از اب در اومده
منم همش منتظرم کم بیاره وولی وجدانن کم نمیاره
یه سر به lio n computer.ir بزنید (بدون فاصله)شما قیمت این 460 رو دارید جایی ؟
اخه من الان 6850 رو نگاه مردم 320 تومن بود
نه 220
6850 و 460 1GB هر دو تقریبا 230 تومان هستن. 6870 حدود 300 هست...
موفق باشید.
دوستان عزیز بازی کرایسیس دو عنوان مناسبی برای مقایسه بین AMD و nVidia نیست چون این بازی با موتور پایه CryEngine 3 ساخته شده و این موتور بر اساس معماری کارت های انویدیا بهینه سازی شده. جایی که یه انویدیا راحت 60 فریم میده یه amd حتی بالاتر به زور 45 میده!
حدود200000
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)