بعله تا حالا منتظر بودم خط رو از رانژه دربیارن و گرنه مدارک رو خیلی وقته داده بودم مخابرات.
بعله تا حالا منتظر بودم خط رو از رانژه دربیارن و گرنه مدارک رو خیلی وقته داده بودم مخابرات.
عزیز برادر سرویسی که داری همون مال مخابرات رو بهت میدند که ماهی 20 تومان هست
داتک چون خوب پول میخوره سرت کلاه گذاشته چه حالی میکنه ان ازت پول میخوره
دم مخابرات گرم 1 روزه وصل شد.
DaRiOuShJh@
میگم داریوش شانس آوردی اومدی از مخابرات سرویس گرفتی بهت نگفتن سپاه صحابه.![]()
جان؟ چی کی کجا؟
دوستان من موندم بین 2 مگ 1 به 10 داتک و 1 مگ نامحدود ایرانسل
الان 256 از اون قیمت قدیمی ها از داتک دارم ( 1 به 4 ) واقعا راضی هستم ، ولی نسبت به این 1 به 10 ها شک دارم ، چطور هستش درکل ؟
ایرانسل مطمئنا آنتنش فول هستش اینجا ولی خوب سرکار هم داریم ، انتن فول هستش ، ولی زیاد جالب نیست
کسی نیست جواب ما رو بده ؟
سرعت 1 به 10 داتک چنده ؟ با چند تا کانکشن موقع دانلود به سرعت نهایی می رسه ؟ با تک کانکشن یا موقع سایت گردی سرعتش چقدره ؟ ( هر سرویسی دارید لطفا جواب بدید )
شک نکنید سرعت نصف حقیقی هست یعنی 512 بگیرید 1 به 10 حدود 256 دانلود میده همین DaRiOuShJh گرامی اینکار رو کردن و آخرش از مخابرات 512 نامحدود گرفتن اگر زیاد با آپلود کاری نداری 512 از مخابرات میتونی بگیر.
دوستان من مرکز مخابرات مفتح هستم، تا اون جایی که پرسیدم فقط شاتل و داتک تو این منطقه سرویس میدن، دانلودر هم نیستم، به نظرتون از کدوم ISP بگیرم بهتره؟؟ لطفا کمک کنید
1 سال و نیم هستش که مشترک دانک هستم (سرویس 512 3گیگ)
در روز بد نبود ولی کل این مدت 1 بار نشد ساعت 1 شب تا 7 پینگ برای 4.2.2.4 ریر 600 باشه و برای سرور های ایرانی هم(اینترنت ملی)300 باشه.
الان 1 هفته میشه که ساعت 8 شب به بعد پینگ شدید نوسان داره و از 200 هی میشه 500
زنگ زدم پشتیبانی ببینید چی میگه:
"پینگ تا 700 باشه مشترک نباید صداش در بیاد.اگر بالای 700 شد اونوقت تازه رسیدگی میکنیم"
خداوکیلی ماهی 21 هزار تومن برای 3 گیگ با این وضع میصرفه؟
من هم رفتم یه خط دیگه خریدم و می خوام از یه شرکت دیگه بگیرم.گرچه همشون مثله هم هستن ولی حداقل پول اضافه نمیدم.
این داتک یه سیستم خرید موقت حجم و تمدید موقت داره که اگر استفاده کنی هزینه ش میافته برای ماه بعد.حالا من از این قابلیت استفاده میکنم و ماه بعد دیگه شارژ نمیکنم و هزینه ی اون موقتیها رو نمیدم.
دوست دارم زنگ بزنن برای گرفتن طلبشون تا خوشگل ... بهشون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)