پس تقریبا بچه محلیم
فکر میکنم فن آوا تنها شرکتیه که اونجا سرویس میده
پس تقریبا بچه محلیم
فکر میکنم فن آوا تنها شرکتیه که اونجا سرویس میده
من 128 صبا دارم
شبها وضعیت تورنت شما چطوره بچه ها ؟
من که سرعتم 20-30 هست و زیر 15 نمیاد
چطوره ؟
Last edited by djmoslemok; 22-05-2009 at 17:30.
آره فن آوا هستش ولی نمی دونم خوبه یا نه! آخه نمی خوام بعدا پشیمون بشم! اگه سرعتش خوب نیست بی خیال شم وایسم یه شرکت خوب بیاد از اون بگیرم! شنیدم کوچ کردن سخته!!!!![]()
شما فقط یک انتخاب بیشتر نداری
بعید هم هست به این زودیا شرکت دیگه ای اینجا سریس بده(منو بگو 10 سال اونجا زندگی میکردیم..هرچند الان زیاد دور نیستیم (یه خیابون فاصلمونه) ولی مرکز مخابراتیمون فرق فوکولیده
)
بابا یکی نمی دونه سرعت داتک چنده 1ماهه می پرسم انگار مگس پرنمی زنه جواب مارو بده
دمتون گرم
من هر وقت میخام به اینترنت وصل شم اشکم درمیاد.... یه بار تو روز موفق میشم...
همش میگه : remote computer did not respond،... مشکل از منه یا اینکه همینجوریه یا شلوغه؟؟؟
ADSL ام سپنتاس..
?????????????????????????????
از سایت اون شرکت تمامی اطلاعاطی که می خوای بگیر اگه شرکت سایت نداره بهتره ازش سرویس نگیری چون .....
برای چت با webcam چه سرعتی مناسب است؟
من می خوام ADSL بگیرم؟ چه سرویسی بگیرم؟ از کدام شرکت؟ شاتل یا داتک
توی سیدخندان - جلفا (2285)
توی هروی - افتخاریان (2294)
به اطلاع کلیه مشترکین محترم شرکت صبانت که از نمایندگی شرکت طلیعه فنون گیتی (گیتی نت) سرویس خریداری کرده اند می رسانیم که در سال جدید با شرکت فوق قطع همکاری گردیده است (لغو نمایندگی)، لذا خواهشمندیم از تمامی مشترکین عزیز که از تاریخ 27/02/88 تمامی کارهای مربوط به خود (شارژ ، رانژه ، نصب و سایر موارد) را با دفتر مرکزی فروش شرکت نداگستر صبا با شماره های 88553732 و 88554173 تماس حاصل بفرمایید . شایان ذکر است کماکان جهت تمدید اعتبار و برای جلوگیری از قطعی موقت سرویس شارژ الکترونیکی به صورت گذشته انجام می گردد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)