قیمت 8 گیگش هم گرون شده ! 5 تومن گذاشته روش
اینا هم ؟
قیمت 8 گیگش هم گرون شده ! 5 تومن گذاشته روش
اینا هم ؟
قیمت ها فوق العاده رفته بالا (( نه تنها آیپاد و ایکس باکس ))
من برای یکی از آشنا ها خریده ام 350 تومن ..... الان میگن همونجا داره میده 375 تومن ....
به هر حال قیمت ها متغیر هست ..... بهتره برید یه قیمت بگیرید ....
به امید عید هم نباشید چون دم عیدی قیمت ها بالاتر هم میره .....
موفق باشید
سلام . من این lock down رو نصب کردم وقتی که ipod میخواست بازش کنه یه لحظه هنگ کرد بعد یه آرم apple اومد بعد ریستارت شد و رفت روی safe mode .حالا میخوام نرم افزار رو پاکش کنم ولی نمیدونم چطوری. اینو راهنمایی کنید.
و میخوام از حالت safe mode درش بیارم یه گزینه ی exit safe mode اومده بالای صفحه وقتی میزنم در میاد از اون حالت ولی وقتی میخوام یه نرم افزار دیگه رو باز کنم باز ریستارت میشه و میره رو حالت safe mode .نمیدونم چکار کنم کمک کنید .هنوز سه روز نشده خریدمش .کمکککککککک.
حل شد .رفتم تو cydia و پیداش کردم remove کردم ریستارت شد اومد بدون مشکل .
Last edited by hosein ati; 11-01-2011 at 11:24.
سلام
ایپد برای نشون دادن عکس ها خیلی زیبا عمل میکنه مثلا میشه عکس یه البوم رو کشید و عکسشو با دو تا انگشت بکشی باز کتی اون وقت تمام عکسای توی اون البوم رو میبینی
حالا نرم اقزاری نیست که همچین کارایی رو برای ایپاد بکنه؟
سلام . میخواستم بدونم کی اینجا آیپادش 4.2 هست.ارزش داره منم آپدیت کنم . و اجرای نرم افزار کرک شده به راحتی 4.1 هست یه نه.
-----------------------------------------------------
بچه ها این آیپاد restore factory نداره مثل نوکیا . الان که قاطی کرده میخوام یا آپدیتش کنم یا restore.
سلام
دوستان من می خواستم یک 8 گیگ بخرم می خواستم بدونم توی مشهد از کجا تهیه کنم
2.صدای آیپاد توی هدفن چقد بلنده منظورم اینه که اندازه یک mp3 player ساده صداش تو هدفون بلند هست یا نهچون صدای موبایل برای هدفون کمه
3.چند تا گارانتی داره و از کدوم گارانتی بخرم (توی مشهد)
خیلی ممنون![]()
شما اگه تونستی یه اهنگ راک رو با اخرین صداش گوش کنی من اسممو عوض میکنم
گارانتی لازم نداره اونایی که میگند با گارانتی بعد اگه خراب شد که نمیشه میگند این جزو گارانتی حساب نمیشه پس الکی پول براش نده
من درباره مشهد نمیدونم ولی هرحا ارزون تر بود بگیر چون نه تقلبی داره نه با هم فرقی دارند
قیمتش رو تو مشهد نمیدونم ولی صداش نگو و نپرس .
صداش از آستانه ی تحمل گوش من که بلند تره.یعنی تو خیابون و جای شلوغ هم نمیتونم صداش رو آخر بزارم و کیفیت صداش با اون بلندی صدا افت نمیکنه.به نظر اگه مثل من به گوش دادن آهنگ علاقه داری و از موبایل استفاده میکنی حتما موبایل رو بفروش برو یه دونه ipod بخر(کاری که منم کردم) مطمعن باش پشیمون نمیشی.
دوستان قیمت قراره همینجوری بره بالا ؟ قرار نیست توی بهمن پایین بیاد ؟ به نظر شما الان زود بخریم بهتره یا تا آخر سال فکر ارزونی نباشیم ؟
شما lock down پاک کنید درست میشه
برای پاک کردن به ترتیب این کارارو بکنید
cydia>>Manage>>Packages
و بعد lock down پیدا کنید روش کلیک کنید و گوشه سمت راست بالا modify بزنید و بعدشم Remove
بعد از پاک کردن یه بار ریبوت کنید
از این مسایل پیش میاد اما چیزیش نمیشه دستگاه نترسید
------------------------------------------------------------------------------
برا قفل گذاشتن هم از iprotect که گفتم استفاده کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)