مرسی دوست من .......
اما این صحنه که خدایی خیلی تابلویه که آفسایده !؟
مرسی دوست من .......
اما این صحنه که خدایی خیلی تابلویه که آفسایده !؟
میگم که وسط بازیهای لیگ دیگه وقتی میخوام برم بازی بعدی... مثلا الان میخوام برم بازی برگشت با lyon رو انجام بدم که بعد از انتخاب پیرهن تیما این ارور میاد و تموم...
این کارو انجام بده احتمالا دیگه این مشکل برات پیش نمیاد.
توی تنظیمات ابتدایی این مد احتمالا گزینه شبکه رو (network) انتخاب کردی.اگه اینکارو کردی مجددا لیگو شروع کن این دفعه این گزینه رو انتخاب نکن.
خط رو نباید صاف بکشی ببین خط مرکز زمین رو باید به موازات اون بکشی!!!!!!!!
خب برادر من اینو که میدونم ولی بعضی وقتا همونا هم پاس نمیدنخوب شما R2 را بزن تا بهن پاس بدن
از شانس بدمون تا اومدیم وستهم تیم رفته توی بحران و 4تا بازی اول لیگ رو باخته.
نه دوست عزیز این خطی که شما کشیدی دقیقا اشتباه هستش اگه یه دقت به خط وسط زمین بکنی میبینی
ای بابا!! چرا هنوز مردم رو اشتباه راهنمایی میکنین؟!! تا یکی میاد میگی بازیم هنگ میکنه همه با تعجب نگاهش میکنن!!!! کلی هم میپرسن کجا؟ و چرا؟! و میگن به خاطر اینکه ما سی دی اورجینال رو نداریم!!!
بسه دیگه! وقتی نمیتونید راهنمایی کنید مردم رو به اشتباه نندازید!!
بازی توی روزلوشن های بالاتر از 1024*768 هنگ میکنه (حالا هی بیاین بگین ماله من هنگ نمیکنه! پس حتما رزولوشنتون بالاتر از این نیست دیگه!) خود کونامی هم اومد یه پچ داد واسه رفع این مشکل! (حالا من نمیفهمم ایا کونامی میاد واسه بازی های غیر اورجینال پچ میده؟؟؟ پچ میده میگه دمتون گرم که بازی منو دزدیدین! اینم پچ واسه شما که مشکل پیدا کردید!)
حالا دوستانی که بازیشون هنگ میکنه باید کرک این پچ جدید رو از سایتبگیرین و استفاده کنین!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم در مورد صحنه ی افساید:
(خط زرد رو من کشیدم که فکر نکنم کسی مخالفش باشه! کاملا موافق خط چمنه)
مشخصه که افسایده! البته به قول یکی از دوستان بهتره افساید گرفته نشه اما خوب گرفتنش هم قانونیه!
![]()
به نظر منم آفسایده
شما هم یکم اشتباه کشیدی خط اصلی همون خط چمنه دیگه احتیاجی به خط کشی نیست - صحنه تابو آفسایده !![]()
سلام به همه من تازه عضو شدم
البته معمولا پستاتون رو میخونم
قبلا که سوکر 6 بود همینطور
درباره خود بازی هم اطاعاتم زیاده یعنی رو تاپ پلیر به راحتی تو 10 دقیقه 2 تیمه در سطح هم 6-7 تا به کامپیوتر میزنم ولی در مورد پچ و کیت و این چیزا زیاد نمیدونم
الان هم become a legend بازی میکنم تو هر بازی گل میزنم اگه بخواید عکسم میزارم فصل دومم هم هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)