سلام
تو ورژن ۱۱ مسنجر message archive تبدیل به conversation history شده
که سرعت لود شدنش واس من خیلی کم شده،یه جورایی میره رو اعصاب
کسی این مشکلو داره؟
سلام
تو ورژن ۱۱ مسنجر message archive تبدیل به conversation history شده
که سرعت لود شدنش واس من خیلی کم شده،یه جورایی میره رو اعصاب
کسی این مشکلو داره؟
سلام
تست کردم جواب نداد
سلام
ورژن یاهو مسنجر من 10 هست ولی وبکمم رو وقتی فعال میکنم هم برای من هم برای طرف مقابلم صفحه آبی نشون میده.مسنجرم رو پاک کردم دوباره نصب کردم ولی مشکلم رفع نشد.وب کمم رو روی یک کامپیوتر دیگه نصب کردم و باهاش کار کردم هیچ مشکلی نداشته.
ممکنه مشکل از ویندوزم باشه ؟ یا مشکل از مسنجرم باشه آخه من مسنجرم رو دانلود کردم؟
لطفا کمکم کنید. ممنون
سلام
من دوستم تو مالزی هستش و از طریقیاهو مسنجر با هم صحبت میکنیم
میخوام بدونم وقتی با هم صحبت میکنیم پولی باید پرداخت کنیم؟ تو فیش تلفن پولی میوفته؟
کسی که تماس میگیره با کسی که تماس رو جواب میده فرق داره؟ یعنی اگر من کال رو بزنم هزینه برای من میوفته؟
اسکایپ چی با مسنجر فرقی نداره؟
تماس های صوتی و تصویری در برنامه های یاهو مسنجر و اسکایپ هیچ گونه هزینه ای ندارند و شما پولی بابت این ارتباطات پرداخت نمی کُنید . در واقع استفاده از این برنامه ها هزینه ی پنهان ( اُفتادن پول روی قبض ) ندارند !
با سلام
به دلیلی سرعتش کند شده چون به صورت آنلاین باید لود کنه اطلاعات رو
و احتمالا سرعت اینترتتون هم پایین هست
موفق باشید.
نبود؟؟؟![]()
تعجبم واس اینه که سرعت اینترنتم هم تقریبا خوبه
اما مرسی از جوابتون...
با سلام
خوب شاید دیتابیس اطلاعاتتون خیلی سنگینه
موفق باشید.
سلام
امروز بعد از 6-7 روز اودم تو messenger ياهوو تا off هامو چك كنم
ولي هر off اي كه ميديدم متنش نمايش داده نميشد يعني خلاصه off بود ولي خودش نبود
اومدم به دوستام pm بدم كه يهو ديدم اونجا هم pm هاي خودم كه به دوستم ميدادم رو هم نميتونم ببينم حتي اون هم وقتي pm ميداد من نميتونستم متن pm رو بخونم.
يعني ميديدم كه داره مينويسه و ميفرسته ولي متن پيام نميومد.
چند بار هم dc شدم و دوباره وصل شدم و چند بار برنامه رو از نو نصب كردم ولي باز هم مشكلم حل نشد.
راستي من امروز windows عوض يدونه ويروس kame__ghez هم داشتم كه با يه برنامه كوچك لت و پارش كردم ولي antivirus هام نصب نميشه.
احتمال ويروس هست؟
و اينكه من تو خود سايت ياهوو هم چند روز پيش يه بار messenger رو استارت كردم از اون كه نميتونه باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)