سلام ، دوستان قیمت Dv5-1060 الان چنده ؟
بدون گارانتی - با گارانتی ؟
ممنون
سلام ، دوستان قیمت Dv5-1060 الان چنده ؟
بدون گارانتی - با گارانتی ؟
ممنون
با گارانتی ایران اچ پی 1.390
تو سایتش هست
سلام دوستان من هم قصد خرید لب تاپ تا قیمت 300/1 رو دارم اما اینقدر مطالب ضد و نقیض توی اینترنت خوندم که واقعاً گیج شدم ...!!!!!!
پیشنهادهایی که داده شده :
1-sony vaio FZ-490 NCB
2-Dell Vostro 1510
3-HP Pavilion dv5-1060
برای کار با نرم افزارهایی مثل Ansys-Matlab-Catia
سلام. من می خوام لپ تاپ از سایت Iranhp بخرم.آیا مشکلی نداره(اخه ما بچه شهرستانیم)!!!!!!!!!!!
من همین لپتاپو دو هفته پیش خریدم. اگه سوالی داشتی بپرس.![]()
برای دانشجوی کامپیوتری که در خوابگاه قراره روزگار رو بگذرونه چه قدر بهتر است برای لپ تاپ بودجه کنار بگزارم بهتره؟و کدوم مدل/؟
ایران اچ پی امروز 1060 رو از لیست قیمتش حذف کرد ... شاید برای فروش رفتن 1070 ....![]()
Last edited by 64bit; 23-09-2008 at 11:25.
شما باید بگی چقدر بودجه داری؟من فکر کنم اگه می خوای یه لپ تاپ بخری که مجبور نشی سال دیگه یکی دیگه بخری باید بالاتر از 1 میلیون فکر کنی ، یعنی به پایینتر اصلا فکر نکن.چون تو خابگاهی و احتمالا قراره کار زیادی ازش بکشی به نظر من دل بگیر که تو کارهای سنگین مشکلی نداشته باشه.اگر ظاهر برات خیلی مهمه سری XPS بگیر(یکمی گرونه) اگر نه هم میتونیINSPIRON1525 بگیری که یه لپتاپ برای کارهای معمولی و برای افراد عادی هست که نمی خوان با لپ تاپ بازی کنن و قیمتش با سی پی یو 2.4 با گارانتی زیگورات 1.150 هست.
سری Latitude هم سری مناسب برای کارهای صنعتی هست و من شخصا XPS رو به همه ترجیه میدم.
با مشخصات زیر:
XPS 1530
CPU 2.5
HDD 320
Ram 4
Graphic GF8600 256d
با باطری 6 سلولی زیگورات 1.690 میده(معمولا از همه جا گرونتر میده) ولی اگر تو بازار بگردی با گارانتی دیگه فکر کنم 1.550 پیدا کنی.
این مدل برای بازی و مولتی مدیا طراحی شده و فکر کنم برای کار شما که احتمالا بازی هم میکنی(البته شاید) و می خوای پردازشش هم خوب باشه مناسبه.اگر سری های دیگه هم می خوای اول یه سری پیش فرض مثلا مقدار پولت یا سی پی یو یا کاری که می خوای باهاش بکنی رو بگو تا راحتتر به نتیجه برسیم.
Last edited by mammad2020; 23-09-2008 at 11:28.
سلام. آیا مشکلی نداره که از سایت Iranhp خرید کنیم!!!!!!!
یک لپ تاب دوستم گرفته با مشخصات زیر ؟ یک ملیون . می ارزه بگیرم ؟
hp pavilion dv6827
ولی بالای ال سی دیش زده : hp pavilion dv 9000
amd 2.1
ram : 4 gig
vga : geforce 7150
HDD : 250
17 inch
referbushed هست
اگه یک ملیون نمی ارزه چند خوبه
متشکر
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)