باید گوشیتون رو هک کنید دیگه !سلام
دوستان رو گوشی N97 ، من وقتی میخوام کلاینتش رو نصب کنم بهم ارور میده: untrusted supplier
باید چی کار کنم؟
لینک تاپیکش تو پست اول هست !
باید گوشیتون رو هک کنید دیگه !سلام
دوستان رو گوشی N97 ، من وقتی میخوام کلاینتش رو نصب کنم بهم ارور میده: untrusted supplier
باید چی کار کنم؟
لینک تاپیکش تو پست اول هست !
سلام.
من کلاینت 1511 رو کامل نصب کردم. تمام بازی ها رو هم نصب کردم. به جز دو تا. یکی ONE و اون یکی Asphalt3 که Asphalt3 رو قبلا نصب کرده بودم طبق روش قبلی و حتی تمومش کرده بودم رو همین گوشی. اما حالا این دو تا بازی رو آخر نصبش این ارور رو میده. ( (Unable to install game(Error -1 )
Please Help Me
سلام. آقا ما هم بعد از 100 سال امروز کمی بیکار شدم و وقت کردم N-Gage رو نصب کنم
کلاینت 1557 رو نصب کردم و از تو تاپیک آرشیو بازیهای n-gage بازی اسفالت3 رو دان کردم و ریختم تو گوشی ولی موقع نصب مثل دوست بالایی برا منم همین ارور رو میده : Unable to install game(Error -1
چاره کار چیه؟
ممنون.
ولی پست دوم این تاپیک که مربوط به آموزش هست. اگه منظورتون پست دوم خود تاپیک آسفالت هست , که در پست دوم هم کلاینت 1557 ذکر نشده.
من الان دارم کلاینت 1511 رو نصب میکنم ببینم جواب میده یا خیر.
Last edited by noisymind; 02-10-2009 at 18:09.
این تاپیک نه جانم تاپیک آسفالت و One منظورشه !ولی پست دوم تاپیک که مربوط به آموزش هست.
منظورتون این تاپیک هست دیگه؟ :
از پست دوم دانلود کردم باز هم همون ارور1 رو داد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ضمنا وقتی کلایتن اول رو پاک کردم که جدید بریزم , باز هم موقع نصب پیغام داد که قبلی نصب هست روش نصب کنم؟ که منم زدم Yes
Last edited by noisymind; 02-10-2009 at 19:40.
اگه میخوای جدید نصب کنی باید قبلیه رو پاک کنی همراه بازی ها !ضمنا وقتی کلایتن اول رو پاک کردم که جدید بریزم , باز هم موقع نصب پیغام داد که قبلی نصب هست روش نصب کنم؟ که منم زدم Yes
خب بله. منم همین کار رو کردم ولی باز همون پیغام رو داد!تو اپلیکشن هم دوباره که نگاه کردم ان گیج نبود دیگه.
نمی دونم ! عجیبه !خب بله. منم همین کار رو کردم ولی باز همون پیغام رو داد!تو اپلیکشن هم دوباره که نگاه کردم ان گیج نبود دیگه.
اگه خیلی برات مهمه این انگیج یه مستر ریست کن دوباره نصب کن همه چی رو !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)