نگاهتون منفیه
وگرنه کندن ازش اصلا کار سختی نیست![]()
همه اینا رو ول کنید به من کمک کنید من توتنم تو دهکدم منابع رو تا 2 بردم و انبار و سرباز خونه و بازارو.... دارم 2.5 روز هم از حمایتم مونده حمله نمیکنم چون دور و برم همه تحت حمایتند تازه میترسم که حمله کنم طرف جاخالی بده یا نیروهاش پر باشه بهم حمله کنه نمیدونم چه کنم کمکم کنید
سلااام بچه ها سرور 9 کسی جنوب غرب نیست بهم کمک کنه؟؟؟یکی با منجنیق حمله میکنه دارم بیچاره میشممم![]()
سلام .
من سرور 9 و جنوب غرب هستم.
اسم اكانتت چيه دوست خوبم ؟!
اگه از اتحاد NoDe () نباشي كمكت ميكنيم !
دوستان اين ديگه چه وضعشه؟؟!
جلوي فرستادن نامه هارو بستن و همينطور توي فروم هم نميشه پست بيشتر از يك جمله فرستاد!
حتي نميشه به مولتي هانتر هم نامه داد!
با توتن به هیچ عنوان اول بازی منابعو بالا نمی دن(من کلا با هیچ نژادی نمی دم
)
یه سربازخونه،یه بازار
بعد تا جایی که می شه گرزدار می زنی(با تعدیل و نرفتن وظایف کاردان 26 تا(فک کنم) می تونی بزنی)،می ری غارت
اینی که طور غارت کنی رو هم اگه نمی دونی بگو تشریح کنم
در ضمن، تو سرور های 3.6 الان قابلیت بازگشت سریع نیرو ها هنوز هست یا برداشتن؟
حمایتم از بین میره ها
توضیح بده...اینی که طور غارت کنی رو هم اگه نمی دونی بگو تشریح کنم
راستی من تو این سروری که بازی کردم بزرگ ترین اشتباهم فرستادن گرزی به صورت تکی یا 2تایی بود: دی...امیدوارم شما امتحان نکنید این کارو: دی
ورژن 4 رو بازی نکردم،با این افتضاحای قفس و دیوار و اینا کلا یه استراتژی جدیدی واسه غارت نیازه
ولی اگه 3.6 بازی می کنی شروع بازی باید 2تا 2تا(با توجه به فارم تغییر بده) اتک بدی
اگه فرصت بشه،با میثم یه سری مطالب در این موارد می ذاریم اینجا
مرسی دوست خوبمسلام .
من سرور 9 و جنوب غرب هستم.
اسم اكانتت چيه دوست خوبم ؟!
اگه از اتحاد NoDe () نباشي كمكت ميكنيم !
اسم اکانتم teieb هست...تو چی؟نه اتفاقاا این یارو جزو اتحاد node tm بود الان اسمشو عوض کردن ولی متحدن با node
فعلا یه جوری با چنگ و دندون نگه داشتم خودمو از دیروز حمله نکردهحالا اگه باز حمله کرد بهت خبر میدم یه کم کمکم کن
منم نمیتونم پیام بدم!!ولی بقیه بهم پیام میدن!!دارم زجر میکشم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)