تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 412 از 506 اولاول ... 312362402408409410411412413414415416422462 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,111 به 4,120 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

وقتی از روی دست انداز میرم در عقب سمت شاگرد صدا میده ولی وقتی یه نفر میشینه صدا قط میشه!

نشون دادم به تعمیرکار گفتش باید صندلی های عقب رو باز کنم و برات درست کنم!

صدا از چی هستش؟

پروفشنال karvas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

وقتی از روی دست انداز میرم در عقب سمت شاگرد صدا میده ولی وقتی یه نفر میشینه صدا قط میشه!

نشون دادم به تعمیرکار گفتش باید صندلی های عقب رو باز کنم و برات درست کنم!

صدا از چی هستش؟
    منم دقیقا همین مشکلو پیدا کردم و وقتی یکی اون عقبه میشینه صدا میفته رفتم نمایندگی گفت صندلی عقب رو یه تیکه کردن بخاطر اونه باید بری دشک سازی برات درستش کنه منم بی خیالش شدم البته یه بتو (بدرد نخور) بریدم انداختم زیر صندلی اون اهنا که به دشک وصل شدن و به نظر میاد زیاد با کف ماشین برخورد دارن رو با لایه نازک ابر پوشوندم صدا خیلی کمتر شد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام. چند روز پیش ی موتوری اح... ناقافل از بغل زد 206 v8 منو سپر جلوشو شکستو گلگیروشو داغون کردو........ 1.الان قیمت 206 v8 تولید 90 تو بازار چنده با 20000 کارکرد البته سالم .2.ماشینم چقدر خورده تو سر قیمتش گلگیر صافکاری میخاد بدون رنگ .سپرشم .... 3.بنظر صاحب نظران سپرشو عوض کنم یا بدم تعمیر گوشه سمت شاگردش شکسته البته طوری که قسمتا شکسته رو هم میاد.. به نظرتون با توجه ب تولید نشدن 206 سپرشو در آینده بخام عوض کنم پیدا میشه ؟ الان بخام عوضش کنم چقد هزینه داره ؟ سپر پایینی جلو....

پروفشنال FC.Barcelona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

بیخیال همین که خودتون سالمید باید خوشحال باشید
    میتونید بدید جوش پلاستیک بدند سپر رو در غیر این صورت باید سپر عوض بشه که هم هزینه سپر هست هم رنگ!
    سپر هم اگه معمولی باشه راحت گیر میاد نگران نباشید قبل از گرونی ها 48 تومن بود (البته ساخت داخل هستند و بعیده قیمتش خیلی تغییر کرده باشه)
    اگه گلگیر رنگش نریخته باشه راحت بدون رنگ در میاد و قیمت ماشین افت چندانی نمیکنه

5. این کاربر از FC.Barcelona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

پس در کل 206 اتومات صفر البته پیشنهاد نمیشه درسته؟

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام. چند روز پیش ی موتوری اح... ناقافل از بغل زد 206 v8 منو سپر جلوشو شکستو گلگیروشو داغون کردو........ 1.الان قیمت 206 v8 تولید 90 تو بازار چنده با 20000 کارکرد البته سالم .2.ماشینم چقدر خورده تو سر قیمتش گلگیر صافکاری میخاد بدون رنگ .سپرشم .... 3.بنظر صاحب نظران سپرشو عوض کنم یا بدم تعمیر گوشه سمت شاگردش شکسته البته طوری که قسمتا شکسته رو هم میاد.. به نظرتون با توجه ب تولید نشدن 206 سپرشو در آینده بخام عوض کنم پیدا میشه ؟ الان بخام عوضش کنم چقد هزینه داره ؟ سپر پایینی جلو....
    نگران نباشید، مشکلیتون در حدی نیست که بخواید ماشین رو عوض کنید. ماشینتون رو میتونید 30 به بالا بفروشید، ولی این کار ارزش نداره.
    گلگیر بستگی به شدت آسیبی که دیده داره. کلاً صافکاری گلگیر کار سختی نیست و خرجش هم زیاد نیست، ولی اگه رنگش رفته باشه موضوع فرق میکنه. قبلاً یه پرشیا زده بود به گلگیرم و تا خود کاپوت جمع شده بود، خرجش کلاً 50 تومن شد و با این که فکر میکردم رنگش داغون میشه، فقط یه بند انگشت از رنگش پریده بود که اونم تو چشم نیست. مال شما هم ایشالا مشکلی نداره.
    سپر هم چیز گرونی نیست. پارسال سپر جلوی رنگ نشده 30 تومن بود و باید بدید به نقاش براتون رنگش کنه. ولی اونم قابل تعمیر هست ولی اگه شکسته باشه ظاهرش ممکنه کمی زشت بشه.
    توی این وضعیت به فکر عوض کردن ماشین نباشید و حقیقتاً هم نیازی به این کار نیست دوست من.

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

چند روز پیش توی جاده ساوه وایسادم که بنزین بزنم! 10تا زدم وقتی راه افتادم نمیدونم چرا ماشین یهو انگاری خف کرد! سرعت از90 بیشتر نمیرفت بعد درست شد دوباره اینجوری شد...مشکل از چیه؟؟ اعصابم الان شخمیه
    206 تیپ 2 مدل 89

پروفشنال karvas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

شاید فیلتر بنزینت گرفته یا بنزینی که ریختی توش خیلی اشغال داشته

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

الان دیگه درست شده!! ادم واقعا نمیدونه چی بگه...

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من ماشینم 50 تا رفته و مدلشم 7/89 هست
    متاسفانه از پشت ماشین موقع دست اندازای خفیف و غیر خفیف صدای قرچ قرچ میاد ! فک کنم از کمکای عقب باشه
    صداش مثل لولای دری می مونه که روغن کاری نشده باشه و صداش ممتد نیست
    مشکلش حاد نشه برامون دردسر شه ؟
    ___________-
    ضمنا من الان تسمه تایممو عوض کنم یا بعدنا ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •