سلام ...
فکر نمی کنم بشه ، فرصت شد حتما تست می کنم .
درسته ، یا همه بلوتوث ها رو می گیره یا هیچکدوم رو نمی گیره ! البته یه فایل کم حجم هست که نام فایل دریافتی ، حجم ، سرعت و زمان باقیمانده رو نشون میده ولی از اسم فرستنده خبری نیست !
سلام ...
فکر نمی کنم بشه ، فرصت شد حتما تست می کنم .
درسته ، یا همه بلوتوث ها رو می گیره یا هیچکدوم رو نمی گیره ! البته یه فایل کم حجم هست که نام فایل دریافتی ، حجم ، سرعت و زمان باقیمانده رو نشون میده ولی از اسم فرستنده خبری نیست !
از دوستان کسی میدونه چرا مدتی هرچی update از طریق sync با کامپیوتر انجام میدم پیغام :
connection to update server was not available.check your data connection setting and ensure the device date and time are correct
میده و نمیتونم این update رو چک کنم در صورتیکه قبلا پیغام میداد که آپدیتی نیست.
قعلا نميتونه به سرور وصل بشه
اين اشكال ميتونه به اينترنت شما و يا سرور برگرده
بايستي يه وقت ديگه اپديت كني
سلام دوستان
تاپيك مقايسه امنيا و xperia را باز كردم
حتما سر بزنيد
ادرش اينجاست فعلا :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دمت گرم
اینم تایپیک مقایسه xperia و omnia حالا باز بیاید اینجا بگید کی بهتره کی بدتره
دوستان کسی سریال spb mobile shell 3 رو داره آقا خیلی با حاله ولی این سریالش حال ما رو گرفته اساسی خواهشآ کسی داره دریغ نکنه
Last edited by amir_70; 17-07-2009 at 10:42.
این رو متوجه شدم ولی فکر میکردم چند روزی باشه و حل بشه ... ولی حدود یک ماهی شاید بیشتر هم هست که این پیغام رو میده ...
حالا فکر میکنی چه جوری میشه مشکل رو حل کرد؟
سلام دوستان.
گوشی من با همراه اول مشکل داره,یعنی نمی تونم اس ام اس بدم فقط یکبار سند میکنه ولی دفه دیگه همش ارور میزنه ولی با ایرانسل روون کار میکنه.
کسی نمی دونه مشکل از کجاست؟؟؟
میشه بگین توی جعبش چیا هست؟ ویکمی درباره ی منوش توضیح بدین؟ شنیده بودم میشد تاچ ویز
i900 رو روش داشت؟؟؟
دوست من تو جعبه گوشی یه باتری 1500 لیتیوم و 2 تا قلم و هندس فری و رم 4 گیگ و از همین چیزایی که معمولآ با گوشی ها هستش
من خودم امروز عصر تاچ وایز رو نصب کردم با حال بود و بدون هیچ مشکلی روون کار میکنه
سوال دومت رو دقیق متوجه نشدم روشن تر بپرس
منظورم همون اکس پنل ها بود که فهمیدمگوشی تا چه مموری ای ساپورت میکنه؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)