تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 412 از 737 اولاول ... 312362402408409410411412413414415416422462512 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,111 به 4,120 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من علاوه بر ورنا 206 sd تیپ v8 کارکرده رو هم پیشنهاد میکنم!
    ُُِSD قوی هست اما راحت و کم خرج نیست!
    البته جلیل جان پروتن ویرا رو هم میخواستن پیشنهاد بدن که اونم ماشین کم خرج و بی آزاریه!
    Last edited by poria_mc; 21-06-2010 at 18:16.

اگه نباشه جاش خالی می مونه fa13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

پراید 88 صندوقدار بنزینی
    11000 تا کارکرده چند میارزه ؟

پروفشنال mehdi-2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    I R A N--E S F A H A N

پيش فرض

حدود7-7200

4. این کاربر از mehdi-2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت APHROD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با 7 تومن به نظرتون بعنوان ماشین اول چی بهتره واسه خرید ؟
    نمیخوام بیشتر هزینه کنم چون ماشین اولمه و رانندگیم خوب نیست!
    قصد خرید ماشین نو ندارم (به همون دلیل پیشین ) . تو این مدت هم چند گزینه رو بررسی کردم و مشاوره های زیاد واگهن متناقضی گرفتم که کمی گیج کننده اس.
    استحکام و امنیت (در این رنج قیمت ) کم آزاری و کم خرجی(بدلیل تازه کاری) و راحتی از چیزهایست که می دانم دشواره توی این قیمت جمع کردنشون
    چند گزینه ای که بررسیو پیشنهاد داشتم در مورد کارکرده ها
    پراید (کم خرجی ، نقد شوندگی بالا ، دید خوب برای رانندگی اولیه و کسب تجربه رانندگی و خرید مدل جدید تر توی این محدوده قیمت......در برابر امنیت ناپایدار و آپشن های ضعیف ، اتاق کوچک)
    پژو روآ( بدنه قوی تر و جاداری ، مناسبتر از پراید برای جاده و مسافرت ،...............مشکلات گیربکس و دیفرانسیل و ..و افت قیمت و استحلاک بیشتر)
    پژو 206 و 405 ( کلن این مدلا رو بخصوص 206 رو می پسندم ، امنیت بهتر ....ولی مشکلات مدلهای پایین برای این محدوده قیمت بدلیل کارکرد زیاد)
    میتشو بیشی لنسر(رانندگی راحتتر ، کیفیت ماشین غیر ایرانی ...... در مورد معیبش کمتر می فهمم.)
    دوو ریسر ( همان مزیتها ی میشتو بیشی و غیره...

برای داخل شهر و سفرهای بیرون شهر و با دید میان مدت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام خدمت دوستان.یه راهنمایی ازتون میخواستم:

من الان یه پارس سفید دارم(مدل 87) میخوام یدونه ماکسیما دست دوم بگیرم . دو مورد را دیدم:

1-
    دنده ای- بژ شکلاتی - مدل 81 - 130 هزرا تا کار کرده- سر گلگیر جلوش رنگ شده - یک سال بیمه شخص ثالث - کلا تمیزه- زیر پاش هم بد نبود-چهار حلقه لاستیک نو هم زیرش انداخته - میگه 21 میلیون تومن ؟

2-
    دنده ای - سرمه ای تیره - مدل 82 - 50 هزارتا کار کرده(خودش میگفت واقعی) - رنگ شدگی نداره(دو سه تا خش کوچیک داشت) - تا آخر سال بیمه شخص ثالث - میگفت کارت سوخت هم داره(مگه ماکسیما کارت سوخت داره؟) - پشتش نشستم ولی طرف خیلی تعریفشا میکرد,معلوم بود که ماشینه سر پاست - میگه 24 میلیون تومن؟

حالا میخواستم نظرتون را در باره این دو تا بدونم؟ قبلا یه 82 اتومات داشتم که خیلی ازش راضی بودم. دنده ایش چطوره؟ و مهم تر از همه مصرف بنزینش تو شهر چنده؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام خدمت دوستان.یه راهنمایی ازتون میخواستم:

من الان یه پارس سفید دارم(مدل 87) میخوام یدونه ماکسیما دست دوم بگیرم . دو مورد را دیدم:

1-
    دنده ای- بژ شکلاتی - مدل 81 - 130 هزرا تا کار کرده- سر گلگیر جلوش رنگ شده - یک سال بیمه شخص ثالث - کلا تمیزه- زیر پاش هم بد نبود-چهار حلقه لاستیک نو هم زیرش انداخته - میگه 21 میلیون تومن ؟

2-
    دنده ای - سرمه ای تیره - مدل 82 - 50 هزارتا کار کرده(خودش میگفت واقعی) - رنگ شدگی نداره(دو سه تا خش کوچیک داشت) - تا آخر سال بیمه شخص ثالث - میگفت کارت سوخت هم داره(مگه ماکسیما کارت سوخت داره؟) - پشتش نشستم ولی طرف خیلی تعریفشا میکرد,معلوم بود که ماشینه سر پاست - میگه 24 میلیون تومن؟

حالا میخواستم نظرتون را در باره این دو تا بدونم؟ قبلا یه 82 اتومات داشتم که خیلی ازش راضی بودم. دنده ایش چطوره؟ و مهم تر از همه مصرف بنزینش تو شهر چنده؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    اولی رو داره گرون میگه!
    دومی هم با توجه به کارکردش ارزون میگه! احتمال داره کارکردش بیشتر باشه!
    کلا خرید ماکسیما دست دو اونم دنده ای کار زیاد عاقلانه ای نیست! خودتون میدونید دیگه! موتور قوی! گیربکس دستی! بلاهایی که با این ماشین سر آسفالت و ماشینهای دیگه در آوردن!
    خصوصا اینکه شما تجربه اتوماتش رو هم داشتید و لذت اتوماتش یه چیز دیگه اس پیشنهاد میکنم دنبال یه اتومات 83 به بالا باشید!(اگه بودجه تون میرسه!)
    کارت سوخت هم مدلهای 81 همشون و مدلهای 82 تا یه تاریخی همه کارت سوخت دارن!

8. این کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال stam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    میشه نظرتون رو راجع به 405 slx بگید و اینگه الان چنده؟

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

با 7 تومن به نظرتون بعنوان ماشین اول چی بهتره واسه خرید ؟
    نمیخوام بیشتر هزینه کنم چون ماشین اولمه و رانندگیم خوب نیست!
    قصد خرید ماشین نو ندارم (به همون دلیل پیشین ) . تو این مدت هم چند گزینه رو بررسی کردم و مشاوره های زیاد واگهن متناقضی گرفتم که کمی گیج کننده اس.
    استحکام و امنیت (در این رنج قیمت ) کم آزاری و کم خرجی(بدلیل تازه کاری) و راحتی از چیزهایست که می دانم دشواره توی این قیمت جمع کردنشون
    چند گزینه ای که بررسیو پیشنهاد داشتم در مورد کارکرده ها
    پراید (کم خرجی ، نقد شوندگی بالا ، دید خوب برای رانندگی اولیه و کسب تجربه رانندگی و خرید مدل جدید تر توی این محدوده قیمت......در برابر امنیت ناپایدار و آپشن های ضعیف ، اتاق کوچک)
    پژو روآ( بدنه قوی تر و جاداری ، مناسبتر از پراید برای جاده و مسافرت ،...............مشکلات گیربکس و دیفرانسیل و ..و افت قیمت و استحلاک بیشتر)
    پژو 206 و 405 ( کلن این مدلا رو بخصوص 206 رو می پسندم ، امنیت بهتر ....ولی مشکلات مدلهای پایین برای این محدوده قیمت بدلیل کارکرد زیاد)
    میتشو بیشی لنسر(رانندگی راحتتر ، کیفیت ماشین غیر ایرانی ...... در مورد معیبش کمتر می فهمم.)
    دوو ریسر ( همان مزیتها ی میشتو بیشی و غیره...

برای داخل شهر و سفرهای بیرون شهر و با دید میان مدت
    بین این گزینه ها من لنسر و پژو 405 رو بیشتر توصیه میکنم البته لنسر یه معایبی داره که از نظر لوازم بدنه کمیاب هستش ولی ماشینی هستش که میتونه بعد از مدتی به عنوان یک ماشین که مورد بهینه سازی قرار میگیره باشه یعنی بعد از مدتی به جای عوض کردن ماشین اون رو تیونینگ کنید و کنارش ماشینی دیگه داشته باشید
    .

داره خودمونی میشه mohsen3544's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

نظرتون راجب آوانته چیه؟ارزش خرید داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خرید SLX = دوریختن پول (هرچی رو SLXهست خودتون با نصف مبلغ اضافه نسبت به 405 میتونیین روی 405 نصب کنیین)

هر چند اصلا با تولید این روآ های سال که عینن از لحاظ بدنه مثل 405 شدن خرید 405 هم با این کیفیت پول دور ریختنه... چه برسه به 405SLX

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •