اين پكيچ حدود 10 هزار تومنه .
من كاره اي نيستم ، بهتره كه بفرستيش مراكز تخصصي .
آدرس رو براتون پيغام خصوصي ميكنم .
اين پكيچ حدود 10 هزار تومنه .
من كاره اي نيستم ، بهتره كه بفرستيش مراكز تخصصي .
آدرس رو براتون پيغام خصوصي ميكنم .
حالا که فکر می کنم میبینم من یه هارد اکسترنال سیگیت 500 دارم که میتونم از سیستم تبدیل ساتا به یو اس بی که داره استفاده کنم - امیدوارم بشه با این روش به اطلاعات دست پیدا کنم - مرسی عزیزم از راهنماییت![]()
هارد اكسترنال سيگيت 500 گيگ شما از چه نوعي هست . پرتابل يا آداپتوردار ؟؟
مسئله اينجاست هاردي كه تركوندي از نوع 3.5 اينچي هست (احتمالاً) و براي اكسترنال شدن نياز به منبع برق مجزا هست و اگر هارد اکسترنال سیگیت 500 شما از نوع پرتابل باشه ، با توجه به عدم وجود آداپتور برق در هاردهاي اكسترنال پرتابل ، امكان راه اندازي هارد 3.5 اينچي وجود ندارد !!!
ولي بازهم تاكيد ميكنم كه هارد رو ديگه روشن نكنيد كه ممكنه خسارت بيشتري هم وارد بشه .
امکان درست شدن هاردت ازین راه صفر در صد است . خودتو اذیت نکن هارد تو ایراد سخت افزاری پیدا کرده و تا یک ماه هم منتظر جواب کسی باشی همه جوابها نرم افزاری است باید به یک متخصص تعمیرات هارد مخصوصا سخت افزاری نشان بدی . من یک وبلاگ دیدم که تعمیرات سخت افزاری هارد انجام میداد میتونی از آنها کمک بخوای
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خود من یک سوال درباره پسورد هارد داشتم که سریع به من پاسخ آنرا در این وبلاگ دادند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 12:54 PM ---------- Previous post was at 12:49 PM ----------
من ی مرکز خوب تعمیر هارد احتیاج دارم میتونین برای من هم پیغام بدید از زحمات شما تشکر می کنم
---------- Post added at 12:56 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------
این راهی که شما پیشنهاد کردی برای این بنده خدا برد هاردشم میسوزه حالا ببین !
در پستهاي قبل هم بهشون گفتم كه ديگه هارد رو روشن نكنيد و اونو به مراكز مجاز ببريد .
همچنين گفتند كه
حداقل وارد لوگوي ويندوز ميشود در نتيجه گفتم كه با مسئوليت خودتون روش مورد نظر رو هم تست كنند .بعد با ویندوز خود هارد سعی کردم بالا بیاد که اونم بعد از 1-2 دقیقه تو لوگوی ویندوز ارور مموری داد و بازم ریست شد
هاردهاي پرتابل يا 2.5 اينچي با برق usb هم راه اندازي ميشه . اما هاردهاي 3.5 اينچي با برق usb راه اندازي نميشه و نياز به آداپتور برق جداگانه هست . ايشان اشاره نكردند كه چه نوع هارد اكسترنالي دارند و در نتيجه اين موضوع رو يادآوري كردم .این راهی که شما پیشنهاد کردی برای این بنده خدا برد هاردشم میسوزه حالا ببین
علاوه بر موردي كه گفتيد .من ی مرکز خوب تعمیر هارد احتیاج دارم میتونین برای من هم پیغام بدید از زحمات شما تشکر می کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچنين
سلام
آقاي رضا امير هم در پست زير گفتند كه (قسمتي از توضيحات ايشان را در اينجا نقل و قول ميكنم) .
توضيحات كاملتر در پست زيردر هنگام پارتیشن بندی کردن یک هارد خام و یا هاردی که پارتیشن هایش را پاک کرده اید عموما 8 مگابایت فضای خالی unlocated در انتهای هارددیسک در نظر گرفته میشود که بهتر است شما فراموشش کنید (ویندوز برای مقاصد خاصی آنرا میساخت که البته دیگر وجود ندارد و کاربردی هم بعد از پیدایش MFT ندارد )
دوستان از این کلینیک های تخصصی و قابل اطمینان مشهد هم ادرس دارید؟
با برنامه hd tune یه تست گرفتم از هاردم این عکساشه :
فکر کنم وضعش خرابه ؟ درسته ؟
فرمتش هم کردم ولی درست نشد شنیدم فرمت سطح پایین مشکلش برطرف میکنه
فرمت سطح پایین چی هست اصلا و چجوری این کار انجام بدم ؟
چقدر زمان میبره ؟
یکی در این مورد هم کمک کنه
معظلی شده این مسئله واسم میخوام یه دونه فایل بریزم تو این هارد سه ساعت باید ریست کنم برم سافت مد با اون محیط خسته کنندش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)