تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 412 از 1174 اولاول ... 312362402408409410411412413414415416422462512912 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,111 به 4,120 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

نمی شه توی 1 شب 1هزار تا پست داد !! اونجوری باید اسممون توی کتاب رکورد ها ثبت شه !!!
    مگه این که به کل رئالی های جهان نامه بفرستیم که بیان !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه realmadrid-alireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran&madrid

پيش فرض

وحید چرا روحیه بچه ها رو تخریب میکنی -------کار نشد نداره

اگه نباشه جاش خالی می مونه realmadrid-alireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran&madrid

پيش فرض

سایت هواداران رئال : روزنامه ی میرور امروز نوشت که فرگوسن سفارش کرده است که رونالدو هر چه زودتر به اولدترافورد بیاید .
    روزنامه ی انگلیسی نوشت که سرالکس فرگوسن می خواهد که با رونالدو پیرامون آینده اش صحبت کند . رونالدو یک ماهی است که سوژه ی رسانه های گروهی شده است .
    سپ بلاتر اخیرا برخورد منچستر با رونالدو را برده داری مدرن خوانده و خود رونالدو نیز در کمال شگفتی سخنان او را تایید کرده است .
    رونالدو پس از استراحت دو هفته ایش زمانی که منچستر از اردوی آفریقای جنوبی برگردد به احتمال زیاد ملاقاتی با فرگوسن خواهد داشت .
    میگم من اگه جای کریس بودم نمیرفتم (این فرگی اول باید بره ادبیاتشو درست کنه یعنی چی بیا اگه پدرش10 دقیقه برا تربیتش وقت میزاشت الان این وضعش نبود)

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

سلام به همه.......
    بقول احمد(رائول) بار فنی اصلا نداریم ما..........دلیلشم فقط این وحیده.........البته کارش درسته چون رئال توی هر زمینه ای باید یه رکورد دار داشته باشه که این وحید میخواد در زمینه اخطار رکورد بزنه.........!!!!
    چند تا خبر............

مدافع راست كهنه كار تيم رئال اعلام كرد كه در حال بررسى پيشنهاد باشگاه كوئينز پارك رنجرز براى پيوستن به اين تيم است.
    در همين راستا«فلاويو برياتوره» مالك اين باشگاه قديمى انگليسى به اسپانيا سفر كرد تا در خصوص اين انتقال با سالگادو مذاكراتى را انجام دهد.
    او در اين باره به نشريه «ديلى استار»گفت:
    دريافت پيشنهاد از سوى كوئينز پارك رنجرز درست است اما تا اين لحظه تصميمى در اين باره اتخاذ نكرده ام.هميشه آرزوى بازى در فوتبال انگلستان را داشتم.
    وى اظهار داشت:
    لازم است درباره مسائل زيادى با يكديگر صحبت كنيم چرا كه من هنوز با رئال مادريد قرارداد دارم و همچنين بايد ببينم مسئولان باشگاه انگليسى از من چه انتظارى دارند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

وقتى به ليست تيم برتر سال ۲۰۰۷ طبق رأى گيرى هاى انجام شده در سايت يوفا نگاهى مى اندازيم براى لحظه اى چشممان بر روى نام ايكر كاسياس متوقف مى ماند. اين ستاره كه نامش در كنار ۱۰ بازيكن منتخب ديگر آلوز، نستا، ترى، آبيدال، كريستيانو رونالدو، جرارد، سيدورف، كاكا، دروگبا و ابراهيموويچ به چشم مى خورد، در مورد اين ليست نظر جالبى دارد. سنگربان رئال مادريد معتقد است نام ون نيستلروى بايد در ميان منتخبين جاى مى گرفت زيرا همتيمى او يكى از بهترين هاست.
    شماره يك

اين روزها بازار شايعات، گمانه زنى ها در مورد برنده توپ طلايى بشدت داغ است و كمتر كسى پس از ديدن درخشش كاسياس در هدايت تيم ملى كشورش به سمت سكوى قهرمانى يورو ۲۰۰۸ در مورد او به عنوان احتمال شماره يك فاتح توپ طلايى شك مى كند. ويكتور فرناندز مربى سابق رئال زاراگوسا كاپيتان جوان ماتادورها را اينگونه توصيف مى كند: او تأثيرگذارترين بازيكن لاليگا است. اين گونه تمجيد و تحسين ها از سوى مربيان نشانگر حضور استعداد شگرفى در مقر كهكشانى هاست با اين حال خود دروازه بان ۲۷ ساله رئال مادريد ترجيح مى دهد به جاى او مخاطب اين همه تعريف و تمجيد شخص ديگرى باشد. او مى گويد: هر بازيكنى نقش خاصى در زمين چمن دارد و بايد بخشى از بازى را اداره كند. فكر مى كنم من هم همين كار را مى كنم، گاهى خوب و گاهى هم نه چندان خوب اما هميشه با اين هدف كه به تيم كمكى كرده باشم. شايد گاهى پيش آمده كه كاسياس به تنهايى تك ستاره درخشان يك بازى بوده است اما هيچ گاه به اين خاطر مغرور نشده است.
    تأثير كاپلو
    «من را به چشم يك فوق ستاره ننگريد من هنوز هم همان بچه كوچه هاى خاكى موستولس هستم.» اين جمله تأكيد اصلى و هميشگى ستاره دروازه قوهاى سپيد است كه به گفته خودش ناشى از تأثير فوق العاده فابيو كاپلو مربى سابق رئال مادريد كه تيم را قهرمان لاليگا در سال ۲۰۰۷ كرده است بر روى آنها به شمار مى رود. مربى ايتاليايى اصرار عجيبى به تقدم كارگروهى بر درخشش فردى بازيكنان داشت كه تأثير آن هنوز هم در تيم كنونى كه برند شوستر هدايت آن را برعهده دارد مشهود است. كاسياس در مورد اين شيوه سودمند و ماندگار كاپلو مى گويد: پيش از آمدن ون فابيو به برنابئو كار فردى ودرخشش تك نفره زيادى در تيم داشتيم شايد آن زمان كارگروهى چندان با اهميت قلمداد نمى شد اما اكنون يك چيز را خوب مى دانيم و آن هم اين است كه ما يك تيم و يك گروه هستيم. نه ستارگان تك تك و دور از يكديگر افتاده كه فقط براى خودى نشان دادن به زمين مى آيند. ما به عنوان يك تيم با اين موضوع به خوبى كنار آمده ايم.
    سازندگان تاريخ

با وجود آنكه تنها ۲۶ سال دارد اما مارس گذشته تعداد بازى هايش در لاليگا به ۳۰۰ بازى رسيد و هم اكنون ۸۲ بازى ملى براى تيم ملى اسپانيا انجام داده است كه احتمالا خاطره انگيزترين رويارويى به آخرين بازى آنها مقابل آلمان كه منجر به قهرمانى ماتادورها در يورو ۲۰۰۸ مى شد باز مى گردد. او اولين بار در سال ۱۹۹۹ با رئال مادريد قرارداد بست و وقتى براى اولين بار به كهكشانى ها كمك كرد در فينال ليگ قهرمانان يوفا والنسيا را شكست دهند تنها ۱۹ سال داشت. او در مورد آن خاطره مى گويد: واقعاً فراموش ناشدنى بود. از بچگى هميشه در موردش رؤياپردازى مى كردم اما هرگز فكرش را نمى كردم كه به اين زودى اين آرزو به حقيقت بپيوندد. تك تك بازى هاى آن سال مانند يك هديه به من بود زيرا آنها مرا بازى مى دادند. آن سال و سال هاى بعد براى قوى هاى سپيد فوق العاده بود و تيم كاسياس صاحب افتخارات متعددى مى شد. دروازه بان شماره يك اين روزهاى رئال مادريد در يادآورى آن روزها مى گويد: تصور كنيد شما بازيكن رئال مادريد هستيد و هر سال يك جام را بالاى سر بلند مى كنيد. دوران زيبايى بود با بازيكنان بسيار بزرگ، روحيه تيمى بالا و اتمسفرى باورنكردنى در رختكن!
    شكست لوركوزن

زين الدين زيدان احتمالاً بهترين بازيكن دوران طلايى رئال مادريد در سال هاى گذشته بود. ضربات فوق العاده او كليد قهرمانى كهكشانى ها در ليگ قهرمانان ۲۰۰۲ بود اما به همان ميزان تلاش كاسياس در خالى نگه داشتن دروازه در بازى مقابل بايرلوركوزن اهميت داشت. كاپيتان فعلى تيم ملى اسپانيا كه آن بازى را با نيمكت نشينى آغاز كرد در مورد آن خاطره مى گويد: به محض آنكه وارد زمين شدم هواداران شروع به فرياد زدن نامم به همراه سرود كردند. پس از ۲ ماه فشار و استرس اين فرصت برايم همه چيز محسوب مى شد. آنچه برايم اتفاق افتاد آنقدر زيبا بود كه هميشه در ذهنم باقى خواهد ماند. اگر از من بپرسيد بايد بگويم كه توپ هايى كه از دروازه بيرون مى راندم چندان هم كارى نبودند و بعضى از آنها به طور غافلگير كننده اى به طرفم مى آمدند. حتى فكر مى كنم آخرى را از سر خوش شانسى گرفتم. به هر حال به لطف گلى كه زيدان به ثمر رساند و كار تيمى سخت در آن بازى پيروز شديم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

کریستیانو رونالدو اولین مرحله ی مداوایش را در پرتغال آغاز کرده است تا طی سه هفته ی آینده به اولدترافورد برود .
    آنتونیو گاسپر فیزیوتراپ پرتغال برنامه ی ریکاوری جدیدی را به پرتغال داده است . او به روزنامه های اسپانیایی گفته است که همه چیز طبق برنامه پیش می رود و طبق برنامه کریس تا ماه اکتبر نمی تواند پا به توپ شود .
    وی گفت : ما قصد داریم تا هر کاری که از دستمان بر می آید انجام دهیم تا به او کمک کنیم که هر چه رودتر مداوا شود اما کریستیان رونالدو تا ۱۲ هفته نمی تواند به وضع صد در صدرش برسد . او سخت کار می کند و خوشبین است . چهار هفته ی ابتدایی مداوایش را باید در کلینیک من بگذراند بعد از این یک ماه پزشکان یونایتد باید به وضعیتش رسیدگی کنند .

پروفشنال iammahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سایت هواداران رئال : روزنامه ی میرور امروز نوشت که فرگوسن سفارش کرده است که رونالدو هر چه زودتر به اولدترافورد بیاید .
    روزنامه ی انگلیسی نوشت که سرالکس فرگوسن می خواهد که با رونالدو پیرامون آینده اش صحبت کند . رونالدو یک ماهی است که سوژه ی رسانه های گروهی شده است .
    سپ بلاتر اخیرا برخورد منچستر با رونالدو را برده داری مدرن خوانده و خود رونالدو نیز در کمال شگفتی سخنان او را تایید کرده است .
    رونالدو پس از استراحت دو هفته ایش زمانی که منچستر از اردوی آفریقای جنوبی برگردد به احتمال زیاد ملاقاتی با فرگوسن خواهد داشت .
    این فرگی مخ رونالدو رو نزنه شانس آوردیم....

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام خدمت دوستان گل:
    خوب مثل اینکه وضع تاپیک رو به بهبودی هستش ایول خوشحال شدم.
    از اینا بگزریم بریم سر اصل مطلب راستیتش دیگه من با این نقل و انتقال رونالدو اصلا کار ندارم اگر که بیاد که خییلی خوشحال میشم اگر هم که نیاد به حال من فرقی نمیکنه ولی در این میان نباید که مدیران بیکار بشینن کالدرون باید که عنان کار رو بده به پدراک من کلا از کارش خیلی خوشم میاد بازیکنهای خوبی رو به تیم ما اورد مثل:
    اشنایدر
    هیگواین
    نیستلروی
    کاناوارو
    په په
    گاگو
    که واقعآ همشون در حد فوق ستاره و ستاره هستند .
    اشنایدر که حرفی دربارش نیست که الان یکی از بهترین های خط میانی جهان هستش و از اینکه چرا در بهترینهای یوفا قرار نگرفته سخت در تعجبم!!!
    نیستلروی و کانا که معروف هستن و خوب که شکی دربارشون نیست.
    گاگو و په په و هیگواین هم بازیکنهای جوان و بسیار خوش اتیه هستن که الان کسی در اینده خوب انها شک نداره
    کلا کار پدراک میاتوویچ خوبه ولی این کالدرون بیخودی خودش رو نخود هر اشی میکنه بذاره که پدراک کارش رو بکنه .
    و دیگر اینکه دوستان یه مطلبی :
    من اصلا نمیدونم این ابیدال واس چی گذاشتنش تو لیست بهترینهای یوفا!!!!!!!!
    خدایشش الان خیییلیها هستن که ده تا ابیدال با هم نصف اونا نیستش چطوری از این اسم میبرن من تعحب میکنم حال اینکه اونقدر ازش بدم میاد که نگو و نپرس .

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santiago Bernabéu Stadium

پيش فرض

جدا این اسمها رو چه حسابی هست ؟ اسم و رسم بازیکن ها ؟
    از یوفا بعیده !

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santiago Bernabéu Stadium

پيش فرض روبينيو با مياتوويچ وارد مذاکره می شود

روبینیو ستاره برزیلی رئال مادرید طی چند روز اینده با مدیر ورزشی باشگاه ملاقات خواهد کرد.

این بازیکن ۲۴ ساله قصد دارد در مذاکره با میاتوویچ از وضعیت خودش در برنامه های اینده باشگاه باخبر شود.

به گزارش روزنامه اس ، روبینیو بعد از بازگشت از سائوپائولو به مادرید انتظار دارد با این مذاکره بداند که ایا برند شوستر در فصل اتی روی وی حساب باز خواهد کرد یا خیر.

روبینیو طی صحبت با یکی از دوستان نزدیک خود از وضعیت خویش در رئال مادرید ابراز نارضایتی کرده است و از نحوه رفتار مسئولان باشگاه با او ناراحت است.

از طرف دیگر میاتوویچ نیز از مصاحبه روبینیو مبنی بر علاقه این بازیکن به ترک رئال مادرید و پیوستن به هم وطن خود ، لوئیس فلیپه اسکولاری در تیم چلسی ناراحت است.

روبینیو موندنی هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •