استقلالی های ما احتیاج به انگیزه دارن.. تو تیم های دیگه که میرن، میخوان ثابت کنن که حقشون بوده که به هر نحو تو تیم استقلال نگه داشته میشدن، واسه همین تو تیم های دیگه، با این انگیزه، شیر میشن..
استقلالی های ما احتیاج به انگیزه دارن.. تو تیم های دیگه که میرن، میخوان ثابت کنن که حقشون بوده که به هر نحو تو تیم استقلال نگه داشته میشدن، واسه همین تو تیم های دیگه، با این انگیزه، شیر میشن..
بازیه بعدی با کی داریم.و کجا برگزار میشه...
موافقم.. رضا، چند وقتیه پیدات نیست.. به سلامتی مسافرت رفته بودی ؟
ليگ برتر فوتبال ايران هفته پنجم
جمعه، 8 شهریور
استقلال - برق ، 16:45 ، تهران، ورزشگاه آزادی
سلام عماد جون.
ممنونم به فكر و ياده من هستي!
راستش كم سر ميزنم به فروم.
با وجود ياران خوبي مثل تو و مسعود،محمود،مريم،اشكان،او ني و علي رضا ها وآقا آرش و آقا سعيد گل و بلبل خيالم از بابت سنگر راحته براي همين راحت تر به كارهام مي رسم.
در هر صورت بچه ها نبايد با اين يكي دو باخت اسم و عظمت استقلال رو فراموش كنيم.
انشالله با اومدن مهاجم خوب خط هافبك ما هم به ثبات خودش ميرسه و تيم كلا مياد رو فرم
توراهم اگرازتیم اخراج میکردند اینجوری بودی ما تویک فصل بد(سال پیش ) بدترین یارگیری تاریخمونو کردیموقتی تیمو دادند دست یک مربی دسته دومی باید فکر اینجاشو هم میکردند
حساب کن این مهدی رحمتی ومرتضی ابراهیمی سال پیش 5 امتیازازمون گرفت امسال هم 3امتیازگرفتند.دوتاازبهترین بازیکنان امسال وسال پیش اونها ذخیره های مادرسالهای پیش بودند
به جاشون کیاراگرفته بودیم نادعلی و اون یکی کوشکی وچندتابازیکن درجه سه دیگه را
اما به این تیم امیدوارباشید اگر عادت به باختن ازما بره که میره میتونیم به راحتی مدعی بشیم
![]()
بچه ها يادتونه گفتم بد قرعه اي به ما خورده؟
باشه ازاونورهم ببین که ازبازی هشتم به بعد راحت میشیم ومیتونیم بازسازی کنیم برای نیم فصل دوم تیمهایی موفق ترهستند که نیم فصل دوم بهتری داشته باشند![]()
منم با اونی موافقم.. من که یه تماشاچی واسه بازیه استقلال هستم، هنوز عادت باخت از سرم نرفتهچه برسه به بازیکنا و تیم..
هیچ چیزی پایدار نیست.. بلاخره این عادت از سر استقلال و منمیره..
خدا كنه همينجوري باشه كه ميگي.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)