میتونی بری توی تایپ خودتان بحث کنیبحث من در مورد رونالدو بود
جوجه رو آخر پاییز میخورند
میتونی بری توی تایپ خودتان بحث کنیبحث من در مورد رونالدو بود
جوجه رو آخر پاییز میخورند
لاپورتا ، فابرگاس را می خواهد
رئیس باشگاه اعلام کرده که تمایل زیادی دارد تا سسک را در تیم کاتالان ببیند و تصمیم دارد تا این ستاره را به اسپانیا بازگرداند.
سایت گل: خوان لاپورتا، رئیس باشگاه بارسلونا اعلام کرده که سران این باشگاه تمایل زیادی دارند تا ستاره جوان خود را از آرسنال خریداری نمایند.این روزها شایعات متعددی در مورد بازگشت سسک فابرگاس که پیش از این در تیم نوجوانان بارسا توپ می زد، به رختکن نوکمپ به گوش می رسد و خوان لاپورتا نیز تائید کرده که احتمال بازگشت سسک وجود دارد.
او در گفت و گو با شبکه رادیویی کادنا کوپه اعلام کرد:« سسک فابرگاس DNA بارسلونا را در خونش دارد و ما می دانیم که او نیز دوست دارد که برای باشگاه کاتالان به میدان برود. در حال حاضر سسک لیدر آرسنال است و یکی از بازیکنان کلیدی این تیم به حساب می آید. ولی من، پپ گواردیولا و تکسیکی بگیرستاین تمایل زیادی داریم تا او را در تیم خودمان ببینیم. تمام تمرکزمان را برای جذب او به کار گرفته ایم ولی در عین حال احترام زیادی نیز برای تیم آرسنال قائلیم. ما روابط مثبت و خوبی با توپچی ها داریم ، پس مذاکره برای خرید سسک قطعا کار آسانی نخواهد بود."
سسک جوان نیز پیغامهای متعددی در مورد آینده اش منتشر کرده و از یک سو از تعهدش به باشگاه توپچی ها صحبت کرده و از سوی دیگر اعلام کرده که تمایل زیادی دارد تا به تیم کاتالان بازگردد. سسک فابرگاس در سال 2003 به آرسنال پیوست و تاکنون 231 بار با پیراهن توپچی ها به میدان رفته و در حال حاضر کاپیتان این تیم به شمار می رود.
وحيد : يه جايي تيتر زده بودن که فابرگاس ميخواد بياد و ته تيتر زده بود ولي ... اين وليش چيه ؟
ممنون، لطف کن برو تو تاپیک خودمون، پست نده که همه چی آروم شه. نمیخوام کسی پستات رو نقل قول کنه![]()
تعجبم از اينه :::: رئاليهايي که دسشون از جام دور موند بعد بازي چلسي بارسا ، شدن طرفدار تيفوسي چلسي و جو اينجا رو بر هم زدن
اين يه مورد رو من به ياد ندارم : عملت که خلاف اين رو نشون داد !پ.ن: من همیشه گفتم که هرکی سرش به کار خودش باشه! تو تاپیک بقیه هم نره
در قوانين فروم هم نداريم که کسي نبايد به تاپيک ديگري بره
جناب محترمي که پست ميزني :شما جزء همون دسته کاربران رئالي بئديد که اومديد اينجا رو به ... کشيديد و دفتيد ، يادتون که هست ؟جواب شما رو تو تاپیک خودتون دادم، لطفا دیگه بحث رو خاتمه بدید!
کاربراي قديمي ميدونن چه طور پست محترمانه بدن ! نه مث پستهاي اون روز شما و دوستانتون
ما هميشه زيز يه پرچم هستيم و بي دليل وقتي که فضا مساعد شد نميريم يه جا رو به ... بکشيم : اسپمهاي شما و دوستانتون رو که يادتونه در اون يه هفته ؟!
از خبر گزاري چ...وز هم نميخواد پست بدي ؟! که نه اعتبار داره نه آبرو : اينرو 90 درصد کاربرا فهميدن ولي شما ...
اين هم پست جالبي از دوستتون : بچه هاي رئال ؟؟؟؟ ذوق زده نشيد از يه اسپمبه بچه های رئال اینجا ریختن ال کلاسیکو شده کی رونالدو کی کاکا
به باقي کاربرا من کار ندارم ولي به هيچ وجه حرف منطقي اي که از جانب يه رئالي باشه رو با توهين و گزارش جواب نميدم .
اينجا بيشتر از اونکه تابلوي اعلانات واسه اخبار باشه : نظرات ديگران هم چه مثبت و چه منفي { منطقي و بدور از تعصب } بايد توش زده بشه
Last edited by MoJtaBa.R; 03-07-2009 at 18:13.
سر چی بحث می کنید؟ موندم تیم هایی که رودررو شکست خوردن و بدجوری هم باختن دیگه چه حرفی دارن بزنن.
حالا تا پایان فصل بعد یا حداقل بازی رفت. اون موقع صحبتش رو می کنیم.
فعلا بارسا رئال, کهکشانی ها, 6 تایی ها یا هر چیزی که دوست دارید اسمشو بزارید 8 2 برده. منچستر رو هم که در فینال شکست داده. 3 جام هم که کسب کرده. حرفی هست؟
آقا كسرا هر چقدر هم از كوره در رفتي از اين صحبتها نكن
درسته بعضي ها اشتباه مي كنند ولي شما تكرار نكن
اميدوارم درگه دوستان طرفدار هر دو تا تيم به تاپيك ديگه نرن
از اينکه بر نميگردي !!!!!!!!!!!!!!!! که باز هم مياي و ميري : واسه بارساييها نه شادي داري نه غصهمن هم دیگه بر نمیگردم جواب شما رو بدم، هرچی دوست داشتی میتونی بگی! این بحث باید یه جوری تموم شه، من کوتاه میام. خودت رو خالی کن.
در مورد پستاي کشدار هم : آره تو انجام نميدي !
در مورد اسپم هم : آره من انجام ميدم !!
در مورد بازي چلسي بارسا که به هيچ رئالي ربطي نداشت : آره sb اومد اينجا و اسپم داد !!!
.................................................. ................................
يعني جدا رضايت ميده ونگر ؟مهاجم روسيهاي آرسنال به همراه وكيل اول خود در حال مذاكره با مقامات بارسلونا در كاتالونيا است.
آندري آرشاوين بازيكن كليدي تيم ملي فوتبال روسيه با آرسنال قرارداد دو ساله دارد اما گويا از برخي مسائل در آرسنال دلخور است و به دنبال ميدان بهتري براي درخشش در سطح اروپا مي گردد.
روزنامه اسپورت كاتالونيا از عقد قرارداد قطعي وي با بارسلونا نوشته اما اين خبر هنوز به تاييد سايت رسمي دو طرف مذاكره كننده نرسيده است
اين که تا اومد واسشون زارت و زارت گل ميزد
Last edited by s-b; 03-07-2009 at 19:59.
حالا شما بگین کی شروع کرد
آقا كسرا هر چقدر هم از كوره در رفتي از اين صحبتها نكن
درسته بعضي ها اشتباه مي كنند ولي شما تكرار نكن
اميدوارم درگه دوستان طرفدار هر دو تا تيم به تاپيك ديگه نرن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)