تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 412 از 2014 اولاول ... 3123624024084094104114124134144154164224625129121412 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,111 به 4,120 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

داره خودمونی میشه p + P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

قطبي: علي آبادي براي بازگشتم به پرسپوليس تماس گرفت

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: بسيار خوشحالم كه وقتي ايران را ترك كردم، رئيس سازمان تربيت بدني براي بازگشتم با من تماس گرفت.

به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي كه در آكادمي ملي المپيك حاضر شده بود، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خوشحالم كه بار ديگر به ايران بازگشتم. هواداران پرسپوليس همواره به من لطف داشتند و باور نمي كردم بامداد امروز در فرودگاه مورد استقبال شديد قرار بگيرم.
    وي ادامه داد: محبت هواداران حتي خارج از ايران هم ادامه داشت. روزي در دبي مشغول قدم زدن بودم و فردي را ديدم كه 20 دقيقه مرا تعقيب كرد. وقتي از او پرسيدم كه كارش با من چيست با چشم‌هاي اشك‌آلود از من خواست پرسپوليس را رها نكنم.
    سرمربي پرسپوليس افزود: پس از آن ماجرا ساعت‌ها و روزها فكر كردم تا متوجه شدم شايد با رفتن من هواداران و مردم از فوتبال زده شوند. به همين دليل به ايران برگشتم تا بتوانم دوباره خدمتي كنم.
    وي تصريح كرد: مي خواهم از تجربه داريوش مصطفوي مدير عامل پرسپوليس كه هنوز بازي‌كردنش در تيم ملي در سال 1988 را فراموش نكرده‌ام، ياد بگيرم و براي موفقيت پرسپوليس آن را به كار ببرم.
    قطبي با بيان اين مطلب كه امروز در نشستي مطبوعاتي پاسخگوي خبرنگاران خواهد بود، تاكيد كرد: براي من از همه چيز مهم‌تر در طول مدتي كه در ايران نبودم تماسي بود كه محمد علي‌آبادي بامن گرفت و از من خواست دل ميليون‌ها هوادار ايراني را با ورودم به ايران دوباره خوشحال كنم.
    وي در باره حضور در تمرين امروز پرسپوليس گفت:‌ فقط آمدم تا به بازيكنان سلام بگويم. از صميم قلب خوشحال شدم كه با چند بازيكن خوب خودم در فصل گذشته صحبت كردم و آنها را در صف اول پرسپوليس ديدم تا انگيزه‌ام چند برابر شود.
    قطبي در خصوص كادر فني جديد تصريح كرد: از حضور افشين پيرواني كه كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس و تيم ملي بود و همچنين احمدرضا عابدزاده كه مانند هواپيماي 747 بسيار بزرگ و سخت‌كوش بود و البته كريم باقري در فصل جديد واقعا خوشحالم، چون مطمئنم آنها براي قهرماني پرسپوليس از جان خود مايه مي‌گذارند.
    وي در باره شايعه مخالفت خود با ثبت قرارداد عليرضا نيكبخت واحدي گفت: در باره نيكبخت بسيار زود است كه صحبت كنم. وقتي قراردادم را امضا كردم در مورد ديگر مسائل بحث مي كنم.
    سرمربي فصل گذشته پرسپوليس با تاكيد بر اين مطلب كه اين تيم مي تواند در آسيا قهرمان شود، خاطرنشان ساخت: براي بازي استقلال و پرسپوليس در سوپرجام بدون شك در تهران حضور خواهم يافت و اميدوارم بتوانم تيم را در صورت امضاي قرارداد،‌همراهي كنم. پس از امضاي قرارداد سفري كه به خارج از كشور براي رفع امور شخصي دارم و خيلي زود به تهران باز مي گردم تا تيم را براي حضور در سه جام آماده كنم.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

تمرين پرسپوليس با حضور "قطبي" برگزار شد

تمرين تيم فوتبال پرسپوليس تهران صبح امروز در حضور افشين قطبي برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تمرين پرسپوليس پس از دو روز تعطيلي از ساعت 9 و 30 دقيقه امروز در آكادمي المپيك مجموعه‌ي انقلاب با حضور افشين قطبي برگزار شد.

قطبي پس از حضور در محل تمرين تيم دقايقي را با افشين پيرواني و احمدرضا عابدزاده به گفت‌وگو پرداخت. او سپس با تك تك بازيكنان به خصوص بازيكنان فصل پيش اين تيم صحبت كرد.

پيرواني از روند تمريني فعلي پرسپوليس گزارشي را به افشين قطبي ارائه داد و عابدزاده نيز صحبت‌هايي را پيرامون برنامه‌هايش براي دروازه‌بانان تيم انجام داد.

بازيكنان تيم پرسپوليس در تمرين امروز با دويدن به دور زمين بدن‌هاي خود را گرم كردند كه اين دويدن‌ها در تايم‌هاي مختلف انواع متفاوتي داشت.

پرويز كماسي در تمام مدت بازيكنان را تمرين مي‌داد. عبور از موانع، حركات

زيگزاگي، نرمش‌ها و حركات كششي و هم‌چنين تمرين‌هاي خاص تدبير شده از

سوي "كماسي" برنامه‌هاي امروز سرخ‌پوشان بود.

ناصر ابراهيمي، مربي پيشين تيم پرسپوليس و تيم ملي ايران از دور نظاره‌گر تمرينات امروز پرسپوليس بود.

تمرين تيم فوتبال پرسپوليس در نوبت دوم، عصر امروز از ساعت 17 در ورزشگاه كارگران برگزار خواهد شد.

در تمرين امروز مجتبي شيري شركت داشت و واحدي نيكبخت، واعظي، توره و خليلي نيز حضور نداشتند.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

تمرين پرسپوليس با حضور قطبي، توره و خليلي

بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس تهران عصر امروز در ورزشگاه كارگران به تمرين پرداختند.

به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين از ساعت 15/16 آغاز شد و بازيكنان تستي به حركات پا به توپ و فوتبال دستگرمي پرداختند و بازيكنان اصلي نيز زير نظر كريم باقري به دور زمين دويدند. پس از يك ساعت بازيكنان اصلي در قالب يك تيم مقابل تيم منتخب تستي‌ها به فوتبال دستگرمي پرداختند.
    * جلسه كادر فني با بازيكنان پرسپوليس به مدت نيم ساعت قبل از تمرين در دفتر ورزشگاه كارگران برگزار شد.
    * افشين قطبي كه قراردادي 2 ساله با باشگاه منعقد كرده است، با حضور در كارگران تمرين را زيرنظر گرفت. محسن خليلي نيز در كنار وي حاضر بود.
    *فرخزادي عضو هيئت مديره پرسپوليس دقايقي در ورزشگاه كارگران حاضر شد و با قطبي، عابدزاده و خليلي گفت و گو كرد.
    * ابراهيم توره و مهدي واعظي امروز براي اولين بار در تمرينات پرسپوليس شركت كردند كه واعظي پس از 40 دقيقه تمرين به دليل مصدوميت از ناحيه زانو به رختكن رفت.
    * حدود 250 هوادار در محل تمرين حاضر شده و بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس و افشين قطبي را به شدت تشويق كردند. 2 هوادار خانم نيز قصد حضور در محل تمرين را داشتند؛ اما موفق به حضور در كنار زمين نشدند. بيش از 20 خبرنگار نيز در كارگران حاضر شدند.
    * يك بازيكن مراكشي همراه ابراهيم توره در تمرين امروز شركت كرد.
    * احمد رضا عابدزاده نيم ساعت قبل از تمرين، تمرينات بسيار ويژه را با مهدي واعظي و عليرضا حقيقي انجام داد.
    * برخي از ليدرها به دخالت در كار خبرنگاران پرداخته و با چند تن از آنها نيز درگير شدند.
    * افشين قطبي هنگام خروج از ورزشگاه كارگران با ازدحام شديد هواداران مواجه شد.
    * محمود خوردبين با دقايقي تاخير در محل تمرين حاضر شد و افشين قطبي را در آغوش گرفت.
    * پژمان نوري به مدت 10 دقيقه با احمد رضا عابدزاده به صورت اختصاصي گفت و گو كرد.
    * تمرين ساعت 30/18 به پايان رسيد.
    * پرسپوليسي‌ها فردا صبح در آكادمي ملي المپيك تمرينات خود را پيگيري خواهند كرد.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

توره: براي آينده‌ام در پرسپوليس برنامه‌هاي زيادي دارم

مهاجم افريقايي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: از حضور در تيم پرطرفدار ايران خوشحالم و براي آينده‌ام در اين تيم برنامه هاي زيادي دارم.

ابراهيم توره در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: همراه با تيم پيكان تجربه بازي در ليگ ايران را دارم و با تمام نقاط ضعف و قدرت فوتبال اينجا آشنا هستم.
    وي افزود: از اينكه در يك تيم پر طرفدار ايراني بازي مي‌كنم، خوشحال هستم و مي‌دانم اگر در اين تيم موفق باشم هواداران قرمز پوش مرا دوست دارند.
    اين مهاجم سنگالي تاكيد كرد: براي آينده‌ام برنامه هاي زيادي دارم كه اميدوارم پس از ارتباط مناسب با بازيكنان پرسپوليس، به اهدافم خصوصا موفقيت در آسيا برسم.
    وي تاكيد كرد: بازي كردن در تيم‌هاي بزرگ مي‌تواند براي يك بازيكن افريقايي خوشنامي به همراه داشته باشد.اميدوارم رقابت دوستانه و سالمي با هم تيمي هايم داشته باشم.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

تلاش فتح ا...زاده و قلعه نويى براى جذب عمادرضا

مشخص نيست چرا هر بازيكنى كه با پرسپوليس صحبت مى كند، مسؤولان استقلال بلافاصله سراغ او مى روند.

پس از اينكه عباسفرد و بيك زاده به همين ترتيب سر از استقلال در آوردند حالا نوبت به عمادرضا رسيده است.
    على فتح ا...زاده و امير قلعه نويى روز پنج شنبه بدجورى دنبال جلب رضايت عمادرضا بودند.
    اين دو در تماس با مدير برنامه هاى عمادرضا اعلام كردند كه پرسپوليس هرچقدر پول مى دهد، ما ۵۰ ميليون بيشتر مى دهيم.

مدير برنامه هاى عمادرضا اعلام كرده كه اولويت اين بازيكن حضور در پرسپوليس است و او علاقه دارد در اين تيم بازى كند

آخر فروم باز hamidrezaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    T*E*H*R*A*N

پيش فرض

قطبي : هدايتي قول تهيه امکانات مورد نياز را به من داد
    به گزارش واحد مرکزی خبر افشين قطبي که در نخسين روز کاري خود پس از قبول سرمربيگري دوباره تيم فوتبال پيروزي در حضور خبرنگاران حاضر بود ، افزود : از حضور دوباره خود در ايران و تيم پيروزي خوشحالم و اميدوارم با حضور کادر فني قوي و طرفداران شادي پارسال را تکرار کنيم.وي اظهار داشت : از برنامه‌هاي خود عقب هستيم و اميدوارم با برنامه‌ريزي بهتر به نقطه‌ي ايده‌آل نزديک شويم و به مقام قهرماني در آسيا دست يابيم.قطبي با تمجيد از کادر فني کنوني گفت: پيرواني، عابدزاده و کماسي از بهترين‌هاي ايران هستند و پس از جلسه‌ امشب برنامه‌ريزي براي تمرينات اصلي تيم صورت مي‌گيرد.وي درباره مربي برزيلي (کوسا) که قرار است به کادر فني تيم فوتبال پيروزي بپيوندد، گفت: وي داراي مدارک بين‌المللي و از دوستان قديمي من است و به عنوان بازيکن هم سابقه حضور در باشگاه هاي دسته اول برزيل را دارد.قطبي درخصوص بازيکنان تيم فوتبال پيروزي اظهار داشت : درپي بازيکني هستيم که وظيفه‌شناس و تاکتيک‌پذير باشد و به روش دلخواه ما نزديک باشد.
    وي گفت : بايد در هر پست تعداد بازيکن لازم را داشته باشيم تا در سه جامي که در پيش‌رو داريم و فشار زيادي که بر تيم است، بازيکنان از نظر بدني با کمبود انرژي مواجه نشوند.قطبي در پاسخ به سوال خبرنگاري که پرسيد؛ ((( چرا افشين قطبي رفت؟))) گفت: در آن زمان احساس مي‌کردم که بايد بروم و چرا برگشتم؟ صحبت‌هاي حسين هدايتي عضو هيئت مديره پيروزي تاثير زيادي روي من گذاشت.وي افزود : ورزشگاه کارگران، بهترين مکان براي تمرين است، زيرا هم داراي رختکن مناسب و هم امکانات لازم است.افشين قطبي ، مصطفوي را يکي از مديران لايق فوتبال ايران برشمرد و گفت: در زمان داريوش مصطفوي، تيم ايران به جام جهاني 98 صعود کرد و رييس فدراسيون فوتبال بود.قطبي درباره گروه تيم ملي در مرحله پاياني مسابقات انتخابي جام جهاني اظهار داشت : گروه، گروه دشواري است و اميدوارم طرفداران فوتبال با حمايت‌هاي خود باعث صعود ايران به جام جهاني شوند.وي درباره ميزان قرارداد خود هم گفت : من حرفه اي فکر مي کنم اما اجازه دهيد هيئت مديره درخصوص ميزان قرارداد من با رسانه ها صحبت کنند.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

از همین الان میشه گفت پرسپولیس قهرمان لیگ اینده میشه.

حـــــرفـه ای مجید فینا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

و اما بشنوید جوک امروز را :

جالبه تو فصل قبل کلا 3 تا گل زد

آخر فروم باز devil_ff2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    زیر سایه ی دیکتاتور

پيش فرض

ممنون بابت اخبار ولی یکم زبادی تکراری میزارین

این استق لالم هیچ غلطی نمی تونه بکنه حتی اگه مسیو بیارن

آخر فروم باز sepehr_x50's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

خبرگزاري پرسپوليس‌ : در ادامه تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس که طی دو نوبت در آکادمی ملی المپیک و مجموعه ورزشی کارگران برگزار می‎شود، امروز نیز این تمرینات با حضور افشین قطبی در دو نوبت صبح و بعدازظهر پیگیری شد.
    افشین قطبی که در تمرین صبح سرخپوشان حاضر شده بود، پس از حضور در باشگاه پرسپولیس و عقد قرارداد با این باشگاه به مجموعه ورزشی کارگران رفت و با تشویق بی‎امان هواداران این تیم مواجه شد.
    بر همین اساس، افشین قطبی از کلیه امکانات مجموعه ورزشی کارگران دیدن کرده و آنجا را محلی مناسب برای برگزاری تمرینات این تیم دانست و پس آن نیز به زمین چمن این مجموعه رفت و از وضعیت مطلوب آن نیز ابراز رضایت نمود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •