کسی میدونه تو کجای تهرانps3 کرایه میدن؟هر جا باشه غیر از صادقیه -گلدیس
کسی میدونه تو کجای تهرانps3 کرایه میدن؟هر جا باشه غیر از صادقیه -گلدیس
دو مدل جديد از ps3 توليد ميشه---اسليم 160 گيگ و 320 گيگ ---160 گيگ رنگه سفيد هم داره و مخصوصه ژاپن---
---------- Post added at 02:59 PM ---------- Previous post was at 02:57 PM ----------
اين بازي قراره بياد يا اينكه سر كاريه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 03:02 PM ---------- Previous post was at 02:59 PM ----------
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by BATMAN-LOVE; 09-07-2010 at 15:07.
فعلا 120 و 250 هست----يه مدت ديگه 320 هم مياد----
120 فكر كنم 360 تومن باشه و 250 هم كمي بالاتر----فرقي نميكنه هر كدوم رو بخري فقط هاردشون تفاوت داره----همشون هم ماله چين---------
شايد به قول دوستان اسليم بهتر باشه اما من به شخصه با فت حال ميكنم---
حتما الان گيج شدي!!!هر چي خودت دوست داري بگير---
برو تو اين آدرس قيمته همه چي رو زده---انگار فت هم داره اما ازشون سوال كن----
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by BATMAN-LOVE; 09-07-2010 at 15:26.
داداش منم مثل شما از fat خوشم میاد.
به نظر من از slim خوشکلتر و با کلاس تره.یه جورایی ابهت داره و ende تکنولوژی بودن ازش میباره.
ولی خب همونطور که دوست عزیزمون جناب amin_xboy گفتن چون بعضی از این مدلهای جدیدش
ممکنه که بعد از اپدیت مشکل پیدا کنن باید خیلی دقت کنم.واسه همین سعی میکنم که از نظرات
و راهنمایی های شما و بقیه دوستان استفاده کنم. ممنون از راهنماییتون.
batman عزیز
توی اون سایتی که معرفی کردی قیمت slim-120 رو 375 و قیمت slim-250 رو 400 زده.
fat-80g هم داشت که قیمتشو 380 زده.
اگه فت ميخواي با شمارش تماس بگير سوال كن آكبنده يا اصلا موجوده---چون خيلي وقتا اين فروشگاههاي اينترنتي به روز نيستن---
آره اينجا كمي گرونتر از بقه جاهاست---يه موضوع رو هم فراموش كردم بگم چون الان تابستونه مسلما گرونتر شده---
يه سري به پاساژ لباف توي ميدون توپخونه بزن---به اون فروشگاه هم سر بزن اسمه مغازش طنين هست----
آخ مگ چه حالی داد دو ماه بود بازی نکرده بودم ، دی ال سی جدید داده که فروشیه منم می خوام ، PSN کارت اروپا هم که هیچکی نداره ما چه کنیم !
فتاليتي روشن كردم اما وقتي يه دكمه ميزنم فقط يه مشت ميزنه يارو هم ميوفته ميميره!
Last edited by abol_fa; 10-07-2010 at 16:31.
چرا ، یه دونش هست درست یادم نیست امسش چی بود ، میری توش بعد نوشته فتالیتی 1 - 2 و ... جلوش ON-Off داره . روشن میکنی . کلا 3 تا که بیشتر نیست همش رو یه نگاهی بنداز .
پيداش كردم !! حالا چطوري بزنم؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)