Tony Hwak's Pro Skater
رو پیشنهاد میکنم (4 ورژن داره) ... البته نمی دونم دو نفره میشه یا نه .
موفق باشی ...
Tony Hwak's Pro Skater
رو پیشنهاد میکنم (4 ورژن داره) ... البته نمی دونم دو نفره میشه یا نه .
موفق باشی ...
اره اره دقیقا اسمش همین بودیادش بخیر
نسخه ی جدید ترش نیومده ؟! برای pc هم هست ؟!
![]()
من بازی رالی رو گفتم که بگین شماها رفتید برام dirt2 گذاشتید که قاطی هست تو دیرت فقط 5 جاده کامل رالی هست مابقی تو پیست یا جاهای دیگه فقط من بازی میخوام مثل vrally پی اس وان که همش جاده های پر پیچ و خم و درجه بندی پیچها همین مثل رالی واقعی من خودم یه دونه رو بازی کردم xpand rally مثل این با سپاس
واسه pcــیه دیگه !
البته این بازی که نویسندش Tony Hwakهستش تو پلتفرمهای مربوط به کنسول هم بازی ارائه داده بود.
WRC FIA World Rally Championship
Sega Rally Revo
پیشنهاد میشه ...
سلام. خسته نباشید.
یه بازی پازل میخوام که هم تریال نباشه و بشه کـرکش کرد، هم تعداد قطعاتش زیاد باشه (مثلا 1000 تیکه).
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه زمانی عشق پازل بودم تو این سایتا بازیهای خوبی پیدا کردم کرکش تو گوگل فارسی تایپ کن برات پیدا میکنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:15 PM ----------
Tony Hwak نویسنده این بازی هستبابا تونی هاواک برترین اسکیت باز جهان بود البته الان نیست چرا اطلاعات غلط میدید به مردم مجبور نیستید که پست بدید
اسم این بازی هم عین بازیهای معروف ورزشی دیگه از یه ورزشکار معروف اون ورزش استفاده کرده عین تایگر وودز توی گلف
تو رو خدا الکی پست ندید یقتون رو نگرفتن که حتما باید پست بدید
سلام.
میخواستم بدونم بازی ورزشی هندبال هم هست؟اگر هست میشه اسم کاملشو بگید(و اگه لینکی هم داشتید بزارید خیلی ممنون میشم.)
بازي جذاب هندبال Handball Simulator 2010 European Tournamentنوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Part 1
Part 2کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پسورد و منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توجه : موقع وارد کردن آدرس فاصله ها را حذف کنید.
Last edited by Traceur; 27-11-2010 at 09:05.
سلام
آقا من ایج آف متالوژی رو دانلود کردم
فقط تو قسمت مراحل کار اینارو نوشته:
2 و 3 چیه ؟ چیکارشون کنم؟1. Download
2. Seed
3. Mount (UltraISO) I know it isn't a ISO but is works!
4. Install
5. Play
No need for a Crack!
اینم لینکی که دانلود کردم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ساعت پستمو ببینید!
نوشته 1. دانلود2. جمع آوری 3 . مونت(پوسته شکنی)توسط برنامه UltraISO میدونم iso نیست ولی کار میکنه
4. نصب 5. اجرا
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)