تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 412 از 870 اولاول ... 312362402408409410411412413414415416422462512 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,111 به 4,120 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

واقعا از راهنمایی هاتون ممنونم .مرسی.
    یعنی اگه هنزفریش رو عوض کنم صداش معرکه میشه؟ کیفیت و صدای بلندیش میشه 20 ؟
    تازه بهم نگفتین صداش مثل 5300 نوکیا هست یا نه ؟ آخه من با 5300 موزیک گوش دادم حال کردم.
    با عرض شرمندگی یه سوال دیگه : رم تا چند گیگ ساپورت میکنه ؟
    ببخشید که سرتونو درد میارم .

داره خودمونی میشه Arvin Shayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تبریز

12

سلام به همگی چند تا سوال داشتم اگر جواب بدید ممنون میشم
    1 باتری گوشی برای گوش دادن یک سره به موسیقی با هد ست بلوتوس چقدر کار میکنه ؟؟
    2 باتری این گوشی bp-5m است آیا میشود آنرا با باتری نوکیا مدل bp-6m عوض کرد و گوشی سالم بمونه ؟؟
    3 قسمت چرخان گوشی بعد به مدت خسته کننده میشه و اذیت میکنه یا نه ؟؟
    1.ندارم , پس نمی دونم.
    2.نمی دونم.
    3.بعد از یه مدتی عاشقش می شی.

داره خودمونی میشه Arvin Shayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تبریز

1

واقعا از راهنمایی هاتون ممنونم .مرسی.
    یعنی اگه هنزفریش رو عوض کنم صداش معرکه میشه؟ کیفیت و صدای بلندیش میشه 20 ؟
    تازه بهم نگفتین صداش مثل 5300 نوکیا هست یا نه ؟ آخه من با 5300 موزیک گوش دادم حال کردم.
    با عرض شرمندگی یه سوال دیگه : رم تا چند گیگ ساپورت میکنه ؟
    ببخشید که سرتونو درد میارم .
    من نظر خودمو می گم:
    1.من هندزفری w810 رو گوشی خودم امتحان کردم , هیچ فرقی نداره.حتی ماله 5700 از اون بهتره.
    2.شما فقط باید اکولایزرش رو تغییر بدین.
    3.از همه مهمتر قسمت لاستیکی سر هندزفری رو عوض کنین و کوچیکشو بندازین.برادرم 3250 داره تو جعبش
    سایز های مختلف از اون (قسمت لاستیکی) بود من کوچیکشو انداختم .صداش خیلی بهتر شد.( ماله ما متوسطه ) 100% واقعی. قبل از اینکه من خودم این کارو بکنم می خواستم بر یه هندزفری دیگه بخرم که به کلی بی خیال شدم.
    به نظر من یه بار امتحان کنین , پشیمون نمیشید.
    این هم بگم که هندزفری خودش philips هست و برای اولین بار با این گوشی کارشو با نوکیا شروع کرد.
    اگه خواستین یه اکو لایزر توپ بهتون می گم.

من صدای 5300 رو نشنیدم.
    رم تا 2 گیگ بدون کم شدن سرعت ساپورت می کنه. به نظر من این کارو نکن چون ماله خودش ژاپنیه ولی اون یکی ها چینی و تایوانی ... هستن. و احتمال هنگ و کاهش سرعت زیاده.
    اگه سرعت برای شما مهم نیست 4 گیگ بنداز.
    Last edited by Arvin Shayan; 26-01-2008 at 10:12.

اگه نباشه جاش خالی می مونه KING OF SPEED's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کلانشهر اهواز...!

پيش فرض

سلام بچه ها ...
    امروز خییییییییییییلی حالم گرفته شد
    میدونید آخه گوفتم صب کنم تا قیمت بیاد پایین بعد بگیرم حالا میبینم ضرر کردم شایدم الکی باشه .
    نیگا کونید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام به همگی اگر جواب بدید ممنون میشم
    1 باتری گوشی برای گوش دادن یک سره به موسیقی با هد ست بلوتوس و بدون آن چقدر کار میکنه ؟؟
    2 باتری این گوشی bp-5m است آیا میشود آنرا با باتری نوکیا مدل bp-6m عوض کرد و گوشی سالم بمونه ؟؟
    3 قسمت چرخان گوشی بعد به مدت خسته کننده میشه و اذیت میکنه یا نه ؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

یه سوال دیگه چطوری میشه که این فروم بالای 400 صفحه داره ؟؟؟؟ !!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

moh1366 یه جوری شده که این کلوپ 400 صفحه ای شده!حالا وارد جزییات نشو و سوالتو بپرس!!
    اهان پرسید پس بگیر جوابتو!!
    1.برای باتری گوشی باید بگم که شما وقتی گوشی رو خریدی بیا تا بهت تنظیمات بدیم تا باتری گوشی برای 4 روز و شاید هم بیشتر شارژ نگه داره!!عین خودم که یادم نیست کی گوشی رو شارژ کردم!برای هدست بلوتوث هم بستگی داره!!شما اگه ال سی دی رو روی نور بالا روشن نگه دارید و با گوشی کار کنید و در عین حال بلوتوث روشن باشه و با هدست بلوتوث اهنگ گوش کنید خوب مسلمه که اگه باتری مدلbp-20000m هم باشه نمیتونه بیشتر از 2 روز یا 1.5 روز دووم بیاره!ولی اگه تنظیمات گوشی رو از دوال مود به gsm تغییر بدی و نور ال سی دی رو متوسط کنی و اونوقت با هدست بلوتوث اهنگ گوش کنی باتری شما حتما تا 2.5 یا حتی اگه شانس بیاری 3 روز فکر کنم دووم بیاره!در کل سی پی یوی قوی و ال سی دی قوی این گوشی کمی زیادی قوی هستند!!!شما اگه این گوشی رو 3 بار خاموش روشن کنید چون در هنگام روشن شدن گوشی سی پی یو فعالیتش از وقتهای دیگه بسیار بیشتره به خاطر همین ممکنه یکی یا دو خط از باتری کم بشه!!به خاطر همین این گوشی هنگ و ریست شدن نداره!!برو حال کن!!
    2.باتری هر گوشی مخصوص خودشه پس بحث تعویض باتری منتفیه!در ضمن سیمبین 9.2 سیستم استندبای بسیار برتری نسبت به 9.1 که در ان73 هست داره به خاطر همین باتری شما الکی مصرف نمیشه پس خیالت راحت!!باتری 5700 کاملا خوب و مناسبه!برای یک گوشی سیمبین این باتری عالیه!
    3.قسمت چرخان گوشی عامل بسیاری از اکتشافاتی بوده که حتی هکرها هم نتوانستند انجام بدن!نمونه اش همین روشن ماندن فلاش بدون نیاز به برنامه و نرم افزار و هک!!کلا سیستم چرخونش مثل یه تسبیحه!هر وقت بیکار شدی هی صلوات بفرست هی چرخش بده!!
    Last edited by rainysky50; 26-01-2008 at 18:34.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

میشه بگی چجوری؟چون واسه من داره تبدیل به مشکی میشه!!!!

من یه تکه پارچه بر میدارم..بدون اینکه خیسش کنم مایع ظرفشویی میزنم به پارجه و محکم در پشت رومیشویم.بعدش یه پترچه دیگه رو خیس میکنم و دوباره میکشم پشتش..یعنی بعد از مایع ظرفشوییانقدر میکشم تا کف پشتش از ابین بره...

تمیز میشه !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

moh1366 یه جوری شده که این کلوپ 400 صفحه ای شده!حالا وارد جزییات نشو و سوالتو بپرس!!
    اهان پرسید پس بگیر جوابتو!!
    1.برای باتری گوشی باید بگم که شما وقتی گوشی رو خریدی بیا تا بهت تنظیمات بدیم تا باتری گوشی برای 4 روز و شاید هم بیشتر شارژ نگه داره!!عین خودم که یادم نیست کی گوشی رو شارژ کردم!برای هدست بلوتوث هم بستگی داره!!شما اگه ال سی دی رو روی نور بالا روشن نگه دارید و با گوشی کار کنید و در عین حال بلوتوث روشن باشه و با هدست بلوتوث اهنگ گوش کنید خوب مسلمه که اگه باتری مدلbp-20000m هم باشه نمیتونه بیشتر از 2 روز یا 1.5 روز دووم بیاره!ولی اگه تنظیمات گوشی رو از دوال مود به gsm تغییر بدی و نور ال سی دی رو متوسط کنی و اونوقت با هدست بلوتوث اهنگ گوش کنی باتری شما حتما تا 2.5 یا حتی اگه شانس بیاری 3 روز فکر کنم دووم بیاره!در کل سی پی یوی قوی و ال سی دی قوی این گوشی کمی زیادی قوی هستند!!!شما اگه این گوشی رو 3 بار خاموش روشن کنید چون در هنگام روشن شدن گوشی سی پی یو فعالیتش از وقتهای دیگه بسیار بیشتره به خاطر همین ممکنه یکی یا دو خط از باتری کم بشه!!به خاطر همین این گوشی هنگ و ریست شدن نداره!!برو حال کن!!
    2.باتری هر گوشی مخصوص خودشه پس بحث تعویض باتری منتفیه!در ضمن سیمبین 9.2 سیستم استندبای بسیار برتری نسبت به 9.1 که در ان73 هست داره به خاطر همین باتری شما الکی مصرف نمیشه پس خیالت راحت!!باتری 5700 کاملا خوب و مناسبه!برای یک گوشی سیمبین این باتری عالیه!
    3.قسمت چرخان گوشی عامل بسیاری از اکتشافاتی بوده که حتی هکرها هم نتوانستند انجام بدن!نمونه اش همین روشن ماندن فلاش بدون نیاز به برنامه و نرم افزار و هک!!کلا سیستم چرخونش مثل یه تسبیحه!هر وقت بیکار شدی هی صلوات بفرست هی چرخش بده!!

ایول امین خان...حال کردم..

آخر فروم باز hamidrezaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    T*E*H*R*A*N

12

کلا سیستم چرخونش مثل یه تسبیحه!هر وقت بیکار شدی هی صلوات بفرست هی چرخش بده!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •