تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 412 از 3195 اولاول ... 3123624024084094104114124134144154164224625129121412 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,111 به 4,120 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

خیلی ممنون ...
    اتفاقا صفحات قبلی رو هم خوندم ولی می خواستم قیمت روز گیرم بیاد ...
    3 تا سوال دیگه هم داشتم .
    1- من یه tv lcd full hd دارم که 37 اینچه اگه یه پریمیوم 60 یا 20 گیگی بخرم میشه با کابل کیفیت رو بالا برد یا حتما باید مدل الیت بگیرم ؟
    2 - از کجا بخرم که پایین ترین قیمت باشه ؟ (اگه آدرس بدید ممنون میشم) آخه زورم میاد دیگه بیشتر از 350 بدم چون فقط می خوام باهاش RE5 بازی کنم ...
    3 - من با اجازتون وقتی میشم پای بازی دیگه به این راحتیا پا نمیشم . شنیدم با 360 بیشتر از 3 ساعت نمیشه بازی کرد . این مشکل تو مدل پریمیوم هم وجود داره یا رفع شده ؟
    1.دقیقا منظورتون از سوال چیه؟منظورتون رو نمی فهمم! دستگاه با یه کابل مخصوص به تلویزیون وصل میشه که کیفیت از تلویزیون معمولی بیشتره.این کابل تو الایت هست ولی تو پرمیوم نیست و باید خودتون بخرید
    2.پیام از بازی سنتر البته باید خودتون کپی خورش کنید.اینجا ارزونترین قیمت رو داره
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    3.البته این مشکل خیلی کمتر شده و می تونید ساعات زیادی باهاش بازی کنید اگه دیگه بیشتر 7-8 ساعت می خواین باهاش بازی کنید باید 12 ولتش کنید
    موفق باشید

2. 3 کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehdi_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان این بنده خدا که قراره من ازش هارد بگیرم میگه هاردش کرک شده است و نمیدونم فرمتش کرده و اماده هست برا استفاده
    شما میگید چه کار کنم، بگیرم یا نه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    tehran/ekbatan

پيش فرض

دوستان کسی شماره بیگ گیم داره؟
    Last edited by kharkhoon; 19-01-2009 at 17:19.

داره خودمونی میشه ashe's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    A T L A N T I S

پيش فرض

يه سوال داشتم...مدل اركيد به جز نداشتن هارد ديكه فرقش جيه؟؟ راستي هزينه كبي خور كردن درايو ليتون زياده؟؟ ممنون...

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

يه سوال داشتم...مدل اركيد به جز نداشتن هارد ديكه فرقش جيه؟؟ راستي هزينه كپي خور كردن درايو ليتون زياده؟؟ ممنون...
    دوست عزیز تا اونجایی که من می دونم مدل آرکید دیگه فرق خاصی با پرمیوم نداره.دسته هاشم بی سیمه.حتی یه بازی هم روش داره.خودتونم می تونید براش هارد بگیرید فقط هارد ها یه مقدا گرونه
    کپی خور کردن هم حدودا20-25 تومن هزینه داره
    موفق باشید

7. این کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

دوست عزیز تا اونجایی که من می دونم مدل آرکید دیگه فرق خاصی با پرمیوم نداره.دسته هاشم بی سیمه.حتی یه بازی هم روش داره.خودتونم می تونید براش هارد بگیرید فقط هارد ها یه مقدا گرونه
    کپی خور کردن هم حدودا20-25 تومن هزینه داره
    موفق باشید
    آقا اینو کپی خورش کنی کاراییش پایین نمیاد ؟
    آخه من یه ps1 از انگلیس وارد کردم وقتی کپی خورش کردم دیگه همه ی بازیا رو نمی خوند ...
    بازی ها رو روی کنسول دیگران امتحان میکردم میومد ولی مثلا رو دستگاه من تو لود گیر میکرد یا اصلا بالا نمیومد و...
    Last edited by Alireza.M67; 19-01-2009 at 18:39.

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان کسی شماره بیگ گیم داره؟
    فروشگاه BigGAME 22894783
    شريعتي بالاتر از ميرداماد .برج مينا ط 2 واحد 31

آقا اینو کپی خورش کنی کاراییش پایین نمیاد ؟
    آخه من یه ps1 از انگلیس وارد کردم وقتی کپی خورش کردم دیگه همه ی بازیا رو نمی خوند ...
    بازی ها رو روی کنسول دیگران امتحان میکردم میومد ولی مثلا رو دستگاه من تو لود گیر میکرد یا اصلا بالا نمیومد و...
    حتما اون ps1 رو بد کپی خور کردین..

شما وقتی دستگاه رو کپی خور مکنید .. طبعاً از دیسک های غیر اورجینال استفاده میکنید که کیفیت اونها با دیسک ها اورجینال خیلی متفاوته و این امکان وجود داره که به لنز و درایو دستگاه فشار بیاد.. و باعث گرم شدن دستگاه بشه..

همچنین دستگاه های xbox 360 حدود 3 سال گارانتی دارن و در صورت هر نوع دستکاری سخت اززاری از جمله کپی خور شدن.. این دستگاه از حالت گارانتی خارج میشه..

وقتی شما دستگاه رو کپی خور میکنید امکان شناسی توسط ماکروسافت رو بالا میبرید و امکان داره که در محیط لایو بن بشید..

این اتفاق های بود که امکان داره برای دستگاه شما بعد از کپی خور شدن بیوفته.. حالا دیگه خود دانی.. البته فکر کنم حدود 99.9 درصد مردم ایران با این مشکل ها کنار آمدن و دارن از دستگاه های کپی خور شده استفاده میکنند.

10. این کاربر از Terova بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

حتما اون ps1 رو بد کپی خور کردین..

شما وقتی دستگاه رو کپی خور مکنید .. طبعاً از دیسک های غیر اورجینال استفاده میکنید که کیفیت اونها با دیسک ها اورجینال خیلی متفاوته و این امکان وجود داره که به لنز و درایو دستگاه فشار بیاد.. و باعث گرم شدن دستگاه بشه..

همچنین دستگاه های xbox 360 حدود 3 سال گارانتی دارن و در صورت هر نوع دستکاری سخت اززاری از جمله کپی خور شدن.. این دستگاه از حالت گارانتی خارج میشه..

وقتی شما دستگاه رو کپی خور میکنید امکان شناسی توسط ماکروسافت رو بالا میبرید و امکان داره که در محیط لایو بن بشید..

این اتفاق های بود که امکان داره برای دستگاه شما بعد از کپی خور شدن بیوفته.. حالا دیگه خود دانی.. البته فکر کنم حدود 99.9 درصد مردم ایران با این مشکل ها کنار آمدن و دارن از دستگاه های کپی خور شده استفاده میکنند.
    قیمت دی وی دی های اوریجینالش چنده ؟
    اصلا گیر میاد ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

قیمت دی وی دی های اوریجینالش چنده ؟
    اصلا گیر میاد ؟
    بله ولی خیلی کم.Terova جان تو پست های قبل هم گفته بودن.حدود 45 دلار.

13. 2 کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

البته اینو بگم که قیمت جهانیش حدود 49 دلار هست.. که وقتی میاد ایران گرون میشه..

قیمتشم بستگی به نوع بازی داره مثلا geow 2 رو شاید 70 تومن هم گیر نیاری.. اما مثلا کراش حدود 50 -60 تومن هست..

بعد هم باید سفارش بدی تا برات بیارن .. یعنی مغازه داره بازی اورجینال 360 رو خیلی کم میارن.. چون معمولا کسی نمیخره..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •