سلام دوستان ...
من رو نميدونم سليقم رو بشناسيد يا نه ... اما عليرضا كه دوست صميمي من هست ( و از طرفداراي چاووشي هست و خيلي اينجا سر ميزنه ) ميدونه كه من تو داخل كشور و از ميان خواننده هاي در قيد حيات خيلي محسن چاووشي رو دوست دارم و واقعا واسه بار اولي كه كارش رو شنيدم كه برميگرده به چند سال قبل و آلبوم نفرين ... واقعا مجذوبش شدم ... چون اون زمان خيلي شبيه خواننده ي محبوب من ميخوند ...
و الان چند سالي هست خوشبختانه داره راه خودش رو پيدا ميكنه تو موسيقي و به نوعي خودش رو جدا كرده از اون خواننده ي محبوب من و داره خودش براي خودش راه جديدي رو ميره و اميدوارم در چند سال آينده هم همه چاووشي رو با سبك و روش مختص خودش بشناسن و همه يادشون بره كه وقتي شروع كرد كارش شبيه آقاي س.ق بود ( البته تا حدودي و اين هم نظر شخصي من هست = ثابت شده و قطع نيست)
اما يه چيزي كه دوست داشتم بگم اينه كه به نظرم نه تنها محسن چاووشي عزيز ... بلكه خيلي از كساي ديگه از بزرگان موسيقي ما تو آهنگسازي و خوندن و انتخاب شعر و تحرير دادن و ... ( همه ي جوانب كاري و مرتبط با خوانندگي ) بي عيب و نقص نيستش ...
يه مثال از خودم :
باز هم ميگم دوست صميمي من عليرضا كاملا من رو ميشناسه و ميدونه كه طرفدار آقاي س.ق هستم ... و خيلي دوسش دارم اما تازگي ها سعي كردم كمي تعصب رو تو موسيقي كنار بزارم حتي براي عزيزترين و محبوبترين هايي كه دارم. وقتي خواننده ي محبوبم 5-6 سال هست افت شديدي پيدا كرده ... خب من بايد اين رو بپذيرم كه ايشون ديگه اون حساسيت رو نداره و قطعا اشتباه هم داره با وجود اينكه تحصيلات آكادميك داره در دانشگاه Royal Social Art از لندن در رشته ي Composition و Jazz Classical
ربط اين حرفم با محسن چاووشي اين بود كه خب مسلما اين عزيز هم تو كارهاش عيب و اشكال داره و باز هم مسلما ممكنه من به عنوان يك طرفدار ايشون از گاهي تحرير ها و خوندن ها و اشعار خوشم نياد 100 درصد و يه آهنگ براي خوب باشه ( نه عالي ) يا متوسط و يا حتي ضعيف ... و در عين حال هم ممكنه مثلا اين امر براي عليرضا هميشه 100 درصد باشه و بگه من 100 كارهاي ايشون به نظرم عالي هست.
كلا خواستم بگم خوبه آدم تعصب نداشته باشه حتي روي كسي كه 52 سال داره با موسيقي سر و كله ميزنه ...
به اميد موفقيت هر چه بيشتر محسن چاووشي يكي از بهترين هاي داخل ايران
.gif)
( نگفتم فقط "بهترين" چون در هيچ موضوعي "بهترين" وجود نداره و امري كاملا نسبي هست)
+
راستي آهنگ جديدش رو هم گوش دادم ... به نظرم كار خوبي بودش
در پايان بگم كه من فقط نظر شخصي خودم رو به عنوان طرفدار گفتم. نظر تمام دوستان قابل احترام هست و 100 درصد ممكنه مختلف باشه.
ممنون
.gif)