قرار بود تابستون بیاد ولی اونجوری که معلومه رفت برای زمستون
آلبوم چند سال پیش به سفارش حوزه هنری شکل گرفته بود و کارهاشم تقریبا انجام شده بود ولی به دلایلی قطع همکاری شد.
بعد اون قضیه چاوشی تصمیم گرفت مستقل آلبوم رو بیرون بده و قطعات دوباره تنظیم شد
قرار بود تابستون بیاد ولی اونجوری که معلومه رفت برای زمستون
آلبوم چند سال پیش به سفارش حوزه هنری شکل گرفته بود و کارهاشم تقریبا انجام شده بود ولی به دلایلی قطع همکاری شد.
بعد اون قضیه چاوشی تصمیم گرفت مستقل آلبوم رو بیرون بده و قطعات دوباره تنظیم شد
همین که البوم هاش هر سال داره پرفروشترین البوم ایران میشه بسته که بدونید بهترین و پرطرفدارتین خواننده داخل ایران هست
اون از فروش فوق العاده یه شاخه نیلوفر
اینم از حریص...
مثالش همین انجمنم خودمون
اصلا شما یه نگاه به صفحات همین تاپیک بنداز... تاپیک کدوم خواننده اینقدر بازدید کننده داره؟![]()
Last edited by vahid_ba; 01-08-2011 at 12:09.
حميد جان با کليت حرفات و نظرات موافقم . . .
به نظر من تعصب آدم و کور ميکنه و باعث ميشه آدم حسن ها و خوبی هارو چند برابر ببينه و قبح ها و بدی هارو اصلا نبينه . . . واسه همين تعصب عين خوره ميمونه . . .
اين تقليدی که شما گفتين خود محسن چاوشی چندی پيش توی يه مصاحبه اشاره کرده بود و گفته بود که:
من قبول دارم که اول کارم رو با تقليد آغاز کردم . . . و معتقدم تقليد لازمه کاره . . . به شرطی که بعد از يه مدت آدم خودشو پيدا کنه و راه خودشو بره . . . الان کسی نميتونه بگه که من دارم تقليد ميکنم . . .
بعد گفت که : اگه بخواين همين الان کامپيوترم و باز کنم نشون بدم که 7،8 صدا دارن از من تقليد ميکنن . . . من خوشحالم از اين بابت به شرطی که چن وقت ديگه اونا خودشونو پيدا کنن . . .
پس می بينيم محسن سرشو زير برف نميکنه و با خودش رو راسته و از واقعيت فرار نميکنه . . .
همين چن وقت پيشم از هواداران خواست که با القاب کذايی مثل " سلطان و پادشاه و . . . " که در موردش به کار می برن اونو از خود واقعيش دور نکنن . . .
اين واسه من به شخصه کلی ارزش داره . . .
من خودم فوق العاده سياوش قميشی رو دوس دارم و اگه اشتباه نکنم دکترای موسيقی هم داره ، نه؟
و واقعا خواننده صاحب سبک و تاثير گذاری هست . . .
منتها چه محسن چاوشی باشه چه سياوش قميشی دليل نميشه بی نقص باشن . . . به قول خودت بهترين نداريم تو دنيا . . . چون " انسان " کامل نيست . . . در نتيجه نمی تونه چيز کامل و بی نقص خلق کنه . . .
ممنون . . .
حالا چرا اینقدر تاخیر خورده ؟
محسن چاوشی خودش گفته تو اين آلبوم زمان اصلا هيچ تاثيری نداره و هيچ خللی وارد نمی کنه . . .
هر موقع که بياد تازگی خودشو داره . . . اين حرف رو زمانی که قرار بود اين آلبوم قبل از حريص بياد گفته . . .
آره مجید خان حتما ادد کن محسن رو
حضور فعال و گرمی تو فیس بوک داره...
این صفحه اولش که پر شده و فکر نکنم بتونه شما رو ادد کنه ...
این صفحه دومش که به تازگی ساخته ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
طبیعتا صفحه اولش فعالتره ولی هر دو رسمیه ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سخنان حمید خان کاملا تایید میشه
ممنون از لطف و توجهت
ممنون![]()
Last edited by Alireza_SA; 01-08-2011 at 14:21.
میتونم به راحتی بگم این آهگ برا من شده جز تاپ10 محسن
خیلی زیباست
![]()
این تولده محسن که عکساش توی پستای قبلی هست قضیش چیه ؟!
کجاست ؟
خودشم بوده ؟
-
اون وقت این صفحات فیس بوک از کجا معلوم واسه خودش باشه ؟
مطمئنید ؟
70-60 تا از هواداراش بودن، کلی هم خرج کردن، چند نفر آدم مهم هم دعوت کردن، تو یه رستوران گرون قیمت تجریش هم گرفتن، بعد محسن نیومده !!
اینا هم کیکو خوردن دور هم آهنگ خوندن، رفتن خونههاشون ...
خیلی خوشم از این اخلاق منزوی بودن چاوشی میاد... یه جورایی متمایزش کرده!
چه بامزه !
طرف نیست ، اینا خودشون واسه خودشون جشن میگیرن : دی
-
کلا منم از منزوی بودنش خوشم میاد
ممنون![]()
بله پروفایل های شخصی رو علیرضا معرفی کردند chavoshi1 و chavoshiII...دوستان هم خواهشا بی جهت به ایشون پی ام ندید..اون وقت این صفحات فیس بوک از کجا معلوم واسه خودش باشه ؟
مطمئنید ؟
اینم پیچ اختصاصی ایشون.....پیج رو لایک بزنید و SHARE کنید..
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)