تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 412 از 722 اولاول ... 312362402408409410411412413414415416422462512 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,111 به 4,120 از 7212

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محسن چاوشی

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

کی این آلبوم میاد ؟
    خیلی باید جالب باشه.
    حالا چرا اینقدر تاخیر خورده ؟
    قرار بود تابستون بیاد ولی اونجوری که معلومه رفت برای زمستون
    آلبوم چند سال پیش به سفارش حوزه هنری شکل گرفته بود و کارهاشم تقریبا انجام شده بود ولی به دلایلی قطع همکاری شد.
    بعد اون قضیه چاوشی تصمیم گرفت مستقل آلبوم رو بیرون بده و قطعات دوباره تنظیم شد

2. 4 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid_ba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

همین که البوم هاش هر سال داره پرفروشترین البوم ایران میشه بسته که بدونید بهترین و پرطرفدارتین خواننده داخل ایران هست

اون از فروش فوق العاده یه شاخه نیلوفر
    اینم از حریص...

مثالش همین انجمنم خودمون
    اصلا شما یه نگاه به صفحات همین تاپیک بنداز... تاپیک کدوم خواننده اینقدر بازدید کننده داره؟
    Last edited by vahid_ba; 01-08-2011 at 12:09.

4. 2 کاربر از vahid_ba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Unique 2626's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Vicinity Of Never Hood پلاک : 2626

پيش فرض

سلام دوستان ...

من رو نميدونم سليقم رو بشناسيد يا نه ... چون اون زمان خيلي شبيه خواننده ي محبوب من ميخوند ...

و الان چند سالي هست خوشبختانه داره راه خودش رو پيدا ميكنه تو موسيقي و به نوعي خودش رو جدا كرده از اون خواننده ي محبوب من و داره خودش براي خودش راه جديدي رو ميره و اميدوارم همه يادشون بره كه وقتي شروع كرد كارش شبيه آقاي س.ق بود ( البته تا حدودي و اين هم نظر شخصي من هست = ثابت شده و قطع نيست)

يه مثال از خودم :

طرفدار آقاي س.ق هستم ... و خيلي دوسش دارم اما تازگي ها سعي كردم كمي تعصب رو تو موسيقي كنار بزارم

ربط اين حرفم با محسن چاووشي اين بود كه خب مسلما اين عزيز هم تو كارهاش عيب و اشكال داره
    كلا خواستم بگم خوبه آدم تعصب نداشته باشه حتي روي كسي كه 52 سال داره با موسيقي سر و كله ميزنه ...

حميد جان با کليت حرفات و نظرات موافقم . . .

به نظر من تعصب آدم و کور ميکنه و باعث ميشه آدم حسن ها و خوبی هارو چند برابر ببينه و قبح ها و بدی هارو اصلا نبينه . . . واسه همين تعصب عين خوره ميمونه . . .

اين تقليدی که شما گفتين خود محسن چاوشی چندی پيش توی يه مصاحبه اشاره کرده بود و گفته بود که:

من قبول دارم که اول کارم رو با تقليد آغاز کردم . . . و معتقدم تقليد لازمه کاره . . . به شرطی که بعد از يه مدت آدم خودشو پيدا کنه و راه خودشو بره . . . الان کسی نميتونه بگه که من دارم تقليد ميکنم . . .

بعد گفت که : اگه بخواين همين الان کامپيوترم و باز کنم نشون بدم که 7،8 صدا دارن از من تقليد ميکنن . . . من خوشحالم از اين بابت به شرطی که چن وقت ديگه اونا خودشونو پيدا کنن . . .

پس می بينيم محسن سرشو زير برف نميکنه و با خودش رو راسته و از واقعيت فرار نميکنه . . .

همين چن وقت پيشم از هواداران خواست که با القاب کذايی مثل " سلطان و پادشاه و . . . " که در موردش به کار می برن اونو از خود واقعيش دور نکنن . . .

اين واسه من به شخصه کلی ارزش داره . . .

من خودم فوق العاده سياوش قميشی رو دوس دارم و اگه اشتباه نکنم دکترای موسيقی هم داره ، نه؟

و واقعا خواننده صاحب سبک و تاثير گذاری هست . . .

منتها چه محسن چاوشی باشه چه سياوش قميشی دليل نميشه بی نقص باشن . . . به قول خودت بهترين نداريم تو دنيا . . . چون " انسان " کامل نيست . . . در نتيجه نمی تونه چيز کامل و بی نقص خلق کنه . . .

ممنون . . .

حالا چرا اینقدر تاخیر خورده ؟

محسن چاوشی خودش گفته تو اين آلبوم زمان اصلا هيچ تاثيری نداره و هيچ خللی وارد نمی کنه . . .

هر موقع که بياد تازگی خودشو داره . . . اين حرف رو زمانی که قرار بود اين آلبوم قبل از حريص بياد گفته . . .

6. 5 کاربر از Unique 2626 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Alireza_SA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

وای چه جمله ی باحالی ... اینو محسن گفته واقعا ؟
    آره مجید خان حتما ادد کن محسن رو

حضور فعال و گرمی تو فیس بوک داره...

صفحه ی رسمی یا شخصی محسن چاوشی رو توی فیس بوک می شه بگین؟!
    این صفحه اولش که پر شده و فکر نکنم بتونه شما رو ادد کنه ...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این صفحه دومش که به تازگی ساخته ...

کد:
    طبیعتا صفحه اولش فعالتره ولی هر دو رسمیه ...

سلام دوستان ...

من رو نميدونم سليقم رو بشناسيد يا نه ... اما عليرضا كه دوست صميمي من هست ( و از طرفداراي چاووشي هست و خيلي اينجا سر ميزنه ) ميدونه كه من تو داخل كشور و از ميان خواننده هاي در قيد حيات خيلي محسن چاووشي رو دوست دارم و واقعا واسه بار اولي كه كارش رو شنيدم كه برميگرده به چند سال قبل و آلبوم نفرين ... واقعا مجذوبش شدم ... چون اون زمان خيلي شبيه خواننده ي محبوب من ميخوند ...

و الان چند سالي هست خوشبختانه داره راه خودش رو پيدا ميكنه تو موسيقي و به نوعي خودش رو جدا كرده از اون خواننده ي محبوب من و داره خودش براي خودش راه جديدي رو ميره و اميدوارم در چند سال آينده هم همه چاووشي رو با سبك و روش مختص خودش بشناسن و همه يادشون بره كه وقتي شروع كرد كارش شبيه آقاي س.ق بود ( البته تا حدودي و اين هم نظر شخصي من هست = ثابت شده و قطع نيست)

اما يه چيزي كه دوست داشتم بگم اينه كه به نظرم نه تنها محسن چاووشي عزيز ... بلكه خيلي از كساي ديگه از بزرگان موسيقي ما تو آهنگسازي و خوندن و انتخاب شعر و تحرير دادن و ... ( همه ي جوانب كاري و مرتبط با خوانندگي ) بي عيب و نقص نيستش ...

يه مثال از خودم :

باز هم ميگم دوست صميمي من عليرضا كاملا من رو ميشناسه و ميدونه كه طرفدار آقاي س.ق هستم ... و خيلي دوسش دارم اما تازگي ها سعي كردم كمي تعصب رو تو موسيقي كنار بزارم حتي براي عزيزترين و محبوبترين هايي كه دارم. وقتي خواننده ي محبوبم 5-6 سال هست افت شديدي پيدا كرده ... خب من بايد اين رو بپذيرم كه ايشون ديگه اون حساسيت رو نداره و قطعا اشتباه هم داره با وجود اينكه تحصيلات آكادميك داره در دانشگاه Royal Social Art از لندن در رشته ي Composition و Jazz Classical

ربط اين حرفم با محسن چاووشي اين بود كه خب مسلما اين عزيز هم تو كارهاش عيب و اشكال داره و باز هم مسلما ممكنه من به عنوان يك طرفدار ايشون از گاهي تحرير ها و خوندن ها و اشعار خوشم نياد 100 درصد و يه آهنگ براي خوب باشه ( نه عالي ) يا متوسط و يا حتي ضعيف ... و در عين حال هم ممكنه مثلا اين امر براي عليرضا هميشه 100 درصد باشه و بگه من 100 كارهاي ايشون به نظرم عالي هست.

كلا خواستم بگم خوبه آدم تعصب نداشته باشه حتي روي كسي كه 52 سال داره با موسيقي سر و كله ميزنه ...

به اميد موفقيت هر چه بيشتر محسن چاووشي يكي از بهترين هاي داخل ايران ( نگفتم فقط "بهترين" چون در هيچ موضوعي "بهترين" وجود نداره و امري كاملا نسبي هست)

+

راستي آهنگ جديدش رو هم گوش دادم ... به نظرم كار خوبي بودش

در پايان بگم كه من فقط نظر شخصي خودم رو به عنوان طرفدار گفتم. نظر تمام دوستان قابل احترام هست و 100 درصد ممكنه مختلف باشه.

ممنون
    سخنان حمید خان کاملا تایید میشه
    ممنون از لطف و توجهت

همين چن وقت پيشم از هواداران خواست که با القاب کذايی مثل " سلطان و پادشاه و . . . " که در موردش به کار می برن اونو از خود واقعيش دور نکنن . . .

منتها چه محسن چاوشی باشه چه سياوش قميشی دليل نميشه بی نقص باشن . . . به قول خودت بهترين نداريم تو دنيا . . . چون " انسان " کامل نيست . . . در نتيجه نمی تونه چيز کامل و بی نقص خلق کنه . . .

ممنون
    Last edited by Alireza_SA; 01-08-2011 at 14:21.

8. 4 کاربر از Alireza_SA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز silent-assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

هر چی این آهنگ دیوار بی درو گوش میدم سیر نمیشم از صبح تا حالا 100 بار ریپیت شده .
    چه آهنگ قشنگی ...
    چه صدای پر غم و خشداری ...
    چه حرف های قشنگی که از ته دلش میزنه ...
    میتونم به راحتی بگم این آهگ برا من شده جز تاپ10 محسن

خیلی زیباست

10. 2 کاربر از silent-assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hadi665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

این تولده محسن که عکساش توی پستای قبلی هست قضیش چیه ؟!
    کجاست ؟

خودشم بوده ؟
    -

اون وقت این صفحات فیس بوک از کجا معلوم واسه خودش باشه ؟
    مطمئنید ؟

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

این تولده محسن که عکساش توی پستای قبلی هست قضیش چیه ؟!
    کجاست ؟

خودشم بوده ؟
    -

مطمئنید ؟
    70-60 تا از هواداراش بودن، کلی هم خرج کردن، چند نفر آدم مهم هم دعوت کردن، تو یه رستوران گرون قیمت تجریش هم گرفتن، بعد محسن نیومده !!
    اینا هم کیکو خوردن دور هم آهنگ خوندن، رفتن خونه‌هاشون ...

13. 4 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

خیلی خوشم از این اخلاق منزوی بودن چاوشی میاد... یه جورایی متمایزش کرده!

15. 3 کاربر از Amir_oscar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hadi665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

70-60 تا از هواداراش بودن، کلی هم خرج کردن، چند نفر آدم مهم هم دعوت کردن، تو یه رستوران گرون قیمت تجریش هم گرفتن، بعد محسن نیومده !!
    اینا هم کیکو خوردن دور هم آهنگ خوندن، رفتن خونه‌هاشون ...
    چه بامزه !
    طرف نیست ، اینا خودشون واسه خودشون جشن میگیرن : دی
    -

کلا منم از منزوی بودنش خوشم میاد
    ممنون

17. 2 کاربر از hadi665 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

مطمئنید ؟
    بله پروفایل های شخصی رو علیرضا معرفی کردند chavoshi1 و chavoshiII...دوستان هم خواهشا بی جهت به ایشون پی ام ندید..
    اینم پیچ اختصاصی ایشون.....پیج رو لایک بزنید و SHARE کنید..

کد:

19. 2 کاربر از ali_agha1981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •