به خدا ناراحت می شم اگه کسی راهنمایی و کمک کنه. چه کارایی چشمم کور دندم نرم خودم راهشو پیدا کنم.![]()
به خدا ناراحت می شم اگه کسی راهنمایی و کمک کنه. چه کارایی چشمم کور دندم نرم خودم راهشو پیدا کنم.![]()
واسه message های گوشیت برنامه sms diari رو نصب کن من فایل نصبشرو ندارم ولی سرچ کنی پیذا می کنی با اون می تونی یه فایل html رو save کنی واسه شماره هاتم ازشون با خوذ گوشیرو مموری back up بگیر نگران نباش
با master reset هم اون چیزایی که گفتی با notes , games پاک میشه
بعد هر کارهی میخوای باهاش بکن
این مسیری که میگی اصلا نیست مطمعنی درسته ؟![]()
اصلا این اشتباه رو نکن میخوا p990 گوشی به این نازی رو با k800 عوض کنی نمی ارزه داداش
از من می شنوی این کارو نکن![]()
با سلام خدمت دوستان،
من دو سه روزی میشه که گوشی P990 با گارانتی کامتل گرفتم...
مشکلم اينه که موقع پخش موسیقی از هندزفری گوشی دائماً یه صدای تیک تیک شنیده می شه ولی موقع پخش از اسپیکر گوشی همچين مشکلی وجود نداره. ممنون میشم راهنمائیم کنید.
دوست عزیر به نظر میرسه در منطقه ایی هستی که آنتن قطع و وصل میشه . هر موقع آنتن بره اتفاقی نمی افته ولی وقتی آنتن میاد یه صدای بوق تو هندزفری شنیده میشه . خیالت راهت باشه![]()
دوست عزيز ...
من يه روز كه داشتم با گوشيم ور ميرفتم اينو ديدم ....
الان هم رو گوشيم اين قسمت فعاله ...
شايد بعد از اينكه آپديت كردم اين گزينه اضافه شده ..
دوست عزیز فکر نکنم ربطی به قطع آنتن داشته باشه چون دائماً صداش شنیده می البته خیلی ضعیف و در ضمن صداش مثل بوق نیست و بیشتر شبیه تیک تیکه...
فرمایش شما درسته من گوشی رو آپدیت نکردم ولی این گزینه فعاله. احتمالا دوستمون خوب نگشته
من 90 درصد احتمال می دم که مشکل از هندز فری گوشیته. این مشکل شما رو قبلا با گوشیه کسی دیگه دیده بودم وقتی هندز فری خودم رو استفاده می کردم مشکل بر طرف می شد.
شما هم اگه کسی دورو برت سونی اریکسون داره هندز فرشو بگیر و با اون امتحان کن ببین مشکل از چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)