این وصله ها به پارس آنلاین نمیچسبه , شاید کمی دنبال سود بیشتر هم باشه که برای هر شرکتی طبیعیه ولی این سود رو با حجم دزدی به دست نمیاره . توی این 4000 صفحه فکر نکنم کسی مشکل حجم دزدی داشته باشه
این وصله ها به پارس آنلاین نمیچسبه , شاید کمی دنبال سود بیشتر هم باشه که برای هر شرکتی طبیعیه ولی این سود رو با حجم دزدی به دست نمیاره . توی این 4000 صفحه فکر نکنم کسی مشکل حجم دزدی داشته باشه
50 گیگ چه فایده داره وقتی هر یک گیگ دانلود شبانه میفته 1300 تومن از اون طرف دارن جیب ملت رو میزنن حالا میخوان از پول خود ملت بشون جایزه بدن ؟؟؟؟؟؟![]()
چی بگم والا... به همینم خوش بین نیستم که راحت گیرشون بیاد... ولی.... در هر صورت میتونه طرف بیاد اینجا پز بده که من 50 گیگ دارم... دلتون اب بشه.... حداقل دو ماه دیرتر به حال و روز ما میفته که وضعیت دانلودهامون چی میشه پس؟
50 گیگ تو این حال و اوضاع مثل اینه که بری تو گوشت فروشی و با افتخار بگی 50 تومن گوشت بده... همیشه جزو فانتزیام این بوده بشینم با مدیر پارس انلاین همون اقا بدجنسه صحبت کنم ببینم رضایت مشتری رو تو چی میبینه؟ تو پر شدن حساب بانکی خودش یا خالی شدن جیب مردم
رفیق پنل ما پیزوریها.. یه جوری طراحی شده که حجم دزدی داشته باشه ... حالا شما رو نمیدونم که چطور متوجه این قضیه نشدید... در هر صورت خدا پارس رو نصیب گرگ بیابون نکنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وضعیت ما کاربرا اینجوری هست که دیگه عادت کردیم وباهاش کنار اومدیم... مثلا پنل رو میبینم من میبینم 200 مگ دیشب موقع دانلود رایگان رفته تو پاچم... سریع لبخندی میزنم و میگم دمتون گرم که بیشتر ندزدیدید...در هر صورت این اپیدمی فقط تو پارس نیست و فکر میکنم برا همین قضیه هم در سالهای قبل هم اندیشی کردن و توافقاتی حاصل شده بین شرکتها...شرکتها حساب میکنن اقا مثلا چکار کنیم کاربر حجم بخره؟ اول اینکه بیایم حجم بدزدیم.. بعدش سایت خودمون رو که همیشه پر بازدیده رو با عکسهای حجیم اشغال کنیم.. همین الان یه عکسایی تو صفحه اول سایتشون گذاشتن که نزدیک 20 مگ حجمشه... تازه جدیدا شرط بندی فوتبال هم راه انداخته...بازی هم که قبلش راه انداخته بود... فقط برای بدخت کردن کاربرا بود....
Last edited by hasanoooooooo; 10-11-2014 at 02:59.
شبی سه گیگ دانلود کنی میشی باعث و بانی مشکلات اینترنت
شرکتها با هم تبانی میکنند
قرارداد ضالمانه می بندن
دانلود در ساعت رایگان جرم
تبانی و قرار داد یک طرفه بدون عیب
Last edited by sleeplessness; 10-11-2014 at 03:02.
Last edited by farshad0123; 10-11-2014 at 03:29.
این موضوع فکر میکنم به این دلیله که احتمالاً ساعت سرورای پارس آنلاین با ساعت جهانی تنظیم نمیشن و دقایقی عقب/جلو هستن.
طبق کشفیات خودم (و بررسی دقیق خروجی های ریزمصرف روی سایت)، اگر بزارید دانلودها 10 دقیقه بعد از 2 شروع و 10 دقیقه قبل از 7 تموم بشن، حجمی به خاطر دانلود کم نمیشه!
این غم بزرگ حذف شدن دانلود شبانه رو بشما تسلیت میگم...
__________________________________________________ __
من که صبانتی هستم از 11 شهریور سرویسم محدود شد.!!!!!
دوستان اگر قراره 10 اذر شبانه رو برداره پس چرا اطلاعیه رو برداشته ؟ یعنی خودشم میدونم خیلی کاربرها با این طرح میرند یا تمدید نمیکنند ؟ اگه خودش خبر داره پس چرا این طرح رو اجرا میکنن ؟![]()
ظاهراً که قراره اجرا بشه. به نظر میآد یه مقدار جوگیر شدن و زودتر از موعد خبر رو اعلام کردن. یه موج منفی برعلیهشون تو تالارهایی مثل همینجا و صفحه فیسبوک و اینستاگرام خودشون و همینطور صفحه کلوب وزیر ارتباطات شکل گرفته بود. به همین خاطر خبر رو ورداشتن تا یه کم از شدت این موج کم بشه.
به هر حال با تأکیداتی که شده از طرف ادمینهای صفحههای خودشون و همین طور جوابایی که ادمین صفحه وزیر ارتباطات داده، به نظر میرسه اجرای طرح از 10 آذر قطعیه.
از دوستان نمایندگی پارس کسی این جا هست ؟؟ خواهشا این نظر رو به اطلاع مسئولان پارس برسونید ! گسترش فعالیتتون توی شهر ها خیلی ضعیفه از آسیاتک یاد بگیرید ماهی یک شهر رو پوشش میده ! الان 2 ساله دارم سایتتون رو چک می کنم حتی نزدیک ما هم نمیاین !تا ابد که نباید منتظر موند خواهشا پوشش شهرهاتون رو بیشتر کنید !
![]()
Last edited by S.A.M.S.U.N.G; 10-11-2014 at 08:26.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)