تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4119 از 4428 اولاول ... 31193619401940694109411541164117411841194120412141224123412941694219 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41,181 به 41,190 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

عاقا چرا این پارس افلاین انقدر حجم دزدی داره
    استفاده اونچنانی ندارم ولی زرتی تموم میشه
    واسه برادرم هم همینطوره
    این وصله ها به پارس آنلاین نمیچسبه , شاید کمی دنبال سود بیشتر هم باشه که برای هر شرکتی طبیعیه ولی این سود رو با حجم دزدی به دست نمیاره . توی این 4000 صفحه فکر نکنم کسی مشکل حجم دزدی داشته باشه

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

خوبیه این 50 گیگ اینه که کسی که برنده شه دیگه برای گرفتن جایزه ش معطل نمیشه و همون روز میتونه جایزه ش رو بگیره
    50 گیگ چه فایده داره وقتی هر یک گیگ دانلود شبانه میفته 1300 تومن از اون طرف دارن جیب ملت رو میزنن حالا میخوان از پول خود ملت بشون جایزه بدن ؟؟؟؟؟؟

3. این کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خوبیه این 50 گیگ اینه که کسی که برنده شه دیگه برای گرفتن جایزه ش معطل نمیشه و همون روز میتونه جایزه ش رو بگیره
    چی بگم والا... به همینم خوش بین نیستم که راحت گیرشون بیاد... ولی.... در هر صورت میتونه طرف بیاد اینجا پز بده که من 50 گیگ دارم... دلتون اب بشه.... حداقل دو ماه دیرتر به حال و روز ما میفته که وضعیت دانلودهامون چی میشه پس؟

50 گیگ تو این حال و اوضاع مثل اینه که بری تو گوشت فروشی و با افتخار بگی 50 تومن گوشت بده... همیشه جزو فانتزیام این بوده بشینم با مدیر پارس انلاین همون اقا بدجنسه صحبت کنم ببینم رضایت مشتری رو تو چی میبینه؟ تو پر شدن حساب بانکی خودش یا خالی شدن جیب مردم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    رفیق پنل ما پیزوریها.. یه جوری طراحی شده که حجم دزدی داشته باشه ... حالا شما رو نمیدونم که چطور متوجه این قضیه نشدید... در هر صورت خدا پارس رو نصیب گرگ بیابون نکنه

وضعیت ما کاربرا اینجوری هست که دیگه عادت کردیم وباهاش کنار اومدیم... مثلا پنل رو میبینم من میبینم 200 مگ دیشب موقع دانلود رایگان رفته تو پاچم... سریع لبخندی میزنم و میگم دمتون گرم که بیشتر ندزدیدید...در هر صورت این اپیدمی فقط تو پارس نیست و فکر میکنم برا همین قضیه هم در سالهای قبل هم اندیشی کردن و توافقاتی حاصل شده بین شرکتها...شرکتها حساب میکنن اقا مثلا چکار کنیم کاربر حجم بخره؟ اول اینکه بیایم حجم بدزدیم.. بعدش سایت خودمون رو که همیشه پر بازدیده رو با عکسهای حجیم اشغال کنیم.. همین الان یه عکسایی تو صفحه اول سایتشون گذاشتن که نزدیک 20 مگ حجمشه... تازه جدیدا شرط بندی فوتبال هم راه انداخته...بازی هم که قبلش راه انداخته بود... فقط برای بدخت کردن کاربرا بود....
    Last edited by hasanoooooooo; 10-11-2014 at 02:59.

5. 5 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شبی سه گیگ دانلود کنی میشی باعث و بانی مشکلات اینترنت
    شرکتها با هم تبانی میکنند
    قرارداد ضالمانه می بندن
    دانلود در ساعت رایگان جرم
    تبانی و قرار داد یک طرفه بدون عیب
    Last edited by sleeplessness; 10-11-2014 at 03:02.

7. 5 کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    Last edited by farshad0123; 10-11-2014 at 03:29.

9. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

مثلا پنل رو میبینم من میبینم 200 مگ دیشب موقع دانلود رایگان رفته تو پاچم...
    این موضوع فکر میکنم به این دلیله که احتمالاً ساعت سرورای پارس آنلاین با ساعت جهانی تنظیم نمیشن و دقایقی عقب/جلو هستن.

طبق کشفیات خودم (و بررسی دقیق خروجی های ریزمصرف روی سایت)، اگر بزارید دانلودها 10 دقیقه بعد از 2 شروع و 10 دقیقه قبل از 7 تموم بشن، حجمی به خاطر دانلود کم نمیشه!

11. این کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه RealFlow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    3ds Max

پيش فرض

این غم بزرگ حذف شدن دانلود شبانه رو بشما تسلیت میگم...
    __________________________________________________ __
    من که صبانتی هستم از 11 شهریور سرویسم محدود شد.!!!!!

13. 2 کاربر از RealFlow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان اگر قراره 10 اذر شبانه رو برداره پس چرا اطلاعیه رو برداشته ؟ یعنی خودشم میدونم خیلی کاربرها با این طرح میرند یا تمدید نمیکنند ؟ اگه خودش خبر داره پس چرا این طرح رو اجرا میکنن ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان اگر قراره 10 اذر شبانه رو برداره پس چرا اطلاعیه رو برداشته ؟ یعنی خودشم میدونم خیلی کاربرها با این طرح میرند یا تمدید نمیکنند ؟ اگه خودش خبر داره پس چرا این طرح رو اجرا میکنن ؟
    ظاهراً که قراره اجرا بشه. به نظر می‌آد یه مقدار جوگیر شدن و زودتر از موعد خبر رو اعلام کردن. یه موج منفی برعلیه‌شون تو تالارهایی مثل همین‌جا و صفحه فیسبوک و اینستاگرام خودشون و همین‌طور صفحه کلوب وزیر ارتباطات شکل گرفته بود. به همین خاطر خبر رو ورداشتن تا یه کم از شدت این موج کم بشه.

به هر حال با تأکیداتی که شده از طرف ادمین‌های صفحه‌های خودشون و همین طور جوابایی که ادمین صفحه وزیر ارتباطات داده، به نظر می‌رسه اجرای طرح از 10 آذر قطعیه.

16. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال S.A.M.S.U.N.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    Moon

پيش فرض

از دوستان نمایندگی پارس کسی این جا هست ؟؟ خواهشا این نظر رو به اطلاع مسئولان پارس برسونید ! گسترش فعالیتتون توی شهر ها خیلی ضعیفه از آسیاتک یاد بگیرید ماهی یک شهر رو پوشش میده ! الان 2 ساله دارم سایتتون رو چک می کنم حتی نزدیک ما هم نمیاین ! تا ابد که نباید منتظر موند خواهشا پوشش شهرهاتون رو بیشتر کنید !
    Last edited by S.A.M.S.U.N.G; 10-11-2014 at 08:26.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •