والا باز نمیشه با همینم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
والا باز نمیشه با همینم
نه بابا دیشب برو بچ تو فیض بوک داشتن اشک شوق میریختن برای رفع شدنش ...هر از گاهی زیرساخت یه حال چند ساعته به کاربرا میده و دوباره شیرفلکه رو میبنده![]()
نمیدونم دیگه
احتمالا بعضی جاها باز میشه فقط
منظورت Ke-rio که نیس؟فلذا با همین پروک*سی خودمون واردش میشویم .![]()
چون راحت مونیتورینگ میکنن باهاش![]()
نه بابا من با همین ساکـــــــس میرم ..فقط هم فیض و یوتیوب رو باز میکنه و اگر سایتی با https باشه راحت باز میکنه.
دادا ما از قبل مانیتورینگ خدایی شدیم و اینکه مانیتورینگ برای یک سری افراد خاص هست ..نه منی که در فیض بوکم کار خاصی نمی کنم..
هرچیزی خلاف آن وجود دارد ....
خب اقا!
الان سایت های https دارن باز میشن دیگه بدون ساکس: دی
تو ساکس رو وصل میکنی فکر نکنم ربطی داشته باشه ها چون پورتاش قطعه ! نمیدونم
مانیتورینگ رو هم که گفتم منظورم اون vp-n فروشه بود نه اینکه... : دی
برادر ارجمند من ، اگر سایت هایی HTTPS دارن باز بشوند ، من دیونه هستم که پروک*سی بکار ببرم؟؟
خلاصه این دوستی که ازش خرید دارم ، بقولی مورداعتماده.
دی ان اس فیلترینگ قوی تر شده ، این پایان پروک*سی ها است یا نه؟ سوال این است!![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوباره شیر فلکه بسته میشه![]()
الان با پشتیبانی صحبت کردم گفت زمان خارج شدن از لیست پرمصرف ها بین 10 تا 20 روز زمان میبره![]()
سلام
درخواست راهنمایی فوری از دوستان دارم
من الان دو تا سرویس اکو دارم یکی 128 و یکی 512 و سرعت دانلودم شبها تقریبا با هر 2 تا خط روی 60 است میخوام بدونم اگر سرویس 512 رو به 2 مگ ارتقا بدم ایا در سرعت دانلود شبانه ام تغییری حاصل میشه یا بازم رو همون 60 میمونه؟
در ضمن بهم گفته اند که یکی دو ماه دیگه سرویس 4 مگ هم تو منطقه ما در اصفهان میدهند ایا به همین ترتیب با اون باز هم سرعت دانلود شبانه ام بالاتر میره؟
دلیل اینکه میگم شب اینه که تو روز اصلا مشکل سرعت ندارم و سرعت همون 128 هم برام عالیه اما شبها هرگز بیشتر از 60 نمیشه اونم اگر حواسم باشه محدود نشم
لطفا زودتر بهم جواب بدید باید قرار داد اون 512 رو تمدید کنم یا تغییرش بدم
سلام
میخواستم راهنماییم کنید . من 4 مگ شاتل دارم چند شبه تو ساعت رایگان سرعت دانلود از سایتهای خارجی زیر 5 کیلو بایته ولی سرعت دانلود از سایتهای ایرانی مثل -------------.com و download.ir و یا آپارات حتی تا 300 کیلوبیت هم میرسه. اگه محدود شدم پس این سرعت های بالا از سایتهای ایرانی چیه؟
هم اکنون 82 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 82 مهمان)