تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4118 از 4428 اولاول ... 31183618401840684108411441154116411741184119412041214122412841684218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41,171 به 41,180 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه gigaht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

خوببحث های اونا رو ببینی الکی برا خودشون مشکل درست میکنن بیکار نباشن
    مثلا من الان با این اینترنت افتضاح خبر شبانه رو که شنیدم دیگه داشتم دیوونه میشدم دو روزه درگیر اینم چه کار کنم بعد یکی از اون طرف میاد یه چیزی میگه ادم منفجر میشه دیگه

حق داری دوست من , من خودم کم کفری نیستم از این وضعیت که آدم حس میکنه تو بن بست گیر کرده و حتی شرکتای پپ هم بهش زور میگن و کاری هم ازش برنمیاد .
    اما , بحث با برخی افراد شر طلب که خارجی ها میگن ترول فقط انرژی هدر دادنه . یه موقع هست میبینی یکی بیکاره و سرخورده است و تو جامعه کسی حساب نمیارنش
    میاد تو این محیط های مجازی از طریق تحریک افراد و بحث و جدل هویت خودشو فکر میکنه پیدا کرده ...
    ( دنیای اینترنت همینه دیگه, یه بچه ریقوی کلاس پنجمی هم میتونه خودشو آرنولد جا بزنه و با صدتا عاقل بحث و جهل بکنه)

بحث سنگین شد ! .. آقا ما شبانه رایگان میخواییم ! میتونید یه ساعتشو کم کنید . یا یه جزئی رو آبونه شبانه دار بگذارید . ولی 1/3 کنید میریم مخابرات !

2. 14 کاربر از gigaht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

حق داری دوست من , من خودم کم کفری نیستم از این وضعیت که آدم حس میکنه تو بن بست گیر کرده و حتی شرکتای پپ هم بهش زور میگن و کاری هم ازش برنمیاد .
    اما , بحث با برخی افراد شر طلب که خارجی ها میگن ترول فقط انرژی هدر دادنه . یه موقع هست میبینی یکی بیکاره و سرخورده است و تو جامعه کسی حساب نمیارنش
    میاد تو این محیط های مجازی از طریق تحریک افراد و بحث و جدل هویت خودشو فکر میکنه پیدا کرده ...
    ( دنیای اینترنت همینه دیگه, یه بچه ریقوی کلاس پنجمی هم میتونه خودشو آرنولد جا بزنه و با صدتا عاقل بحث و جهل بکنه)

بحث سنگین شد ! .. آقا ما شبانه رایگان میخواییم ! میتونید یه ساعتشو کم کنید . یا یه جزئی رو آبونه شبانه دار بگذارید . ولی 1/3 کنید میریم مخابرات !
    دوست من به نظرت مخابرات این رایگان شبانه رو بر نمیداره یعنی؟

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

ایول پستای با حالی میزاری
    اون وسط حرافات کلی خندیدم
    ولی مشکل بچه های کوچیک هم هستن مطلب آدم براشون فهمش سخته میان اراجیف به آدم میگن
    تو این انجمنا کلی از دستشون حرف شنیدم
    این کار سرویس دهنده ها خیلی جفا هس
    یه صفحه کلوپ باز کنید رفقا عضو بشن و حرفاشون رو بگن با خیال راحت
    چون اینجا نمیشه بعضی حرفا رو زد پست رو حذف میکنن

5. 5 کاربر از Dr Nima بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سپنتا هم محدود کرد

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در سرویس های حجمی سپنتا، به میزان حجم گیگابایت خریداری شده برای سرویس، حجم شبانه رایگان از ساعت ۲ بامداد تا ۸ صبح در نظر گرفته می شود.

در نظر داشته باشید ... اینترنت مخابرات فارس رو هم سپنتا پشتیبانی میکنه...

بهتره به جای لیست کردن isp هایی که محدود میکنن سرویس دهنده هایی رو لیست کنیم که هنوزم شبانه رایگان دارن....

نخواستیم اقا... اینترنت با محدودیت دیگه نخواستیم... حالا که قراره شبانه ها وضعیتش اینجوری بشه دایل اپ 100 شرف داره به این سرویسهای مسخره با دزدی های حلقه ای... تو برنامه نویسی یادمه تو مدرسه حلقه میزاشتن که مثلا تعریف میکردن برا سیستم که اگه فلان اتفاق افتاد فلان کارو بکن... اگه نشد فلان کار...
    الان سیستم پارس اینجوری طراحی شده که اگه کاربر ناراضی بود اصلا مهم نیست.... اگه کاربری راضی بود حتما باهاش صحبت کنید که رو چه حسابی راضی هست........!!!!

پارس انلاین همیشه به بد پینگی معروف بوده... یعنی کسی نیست که ندونه... هر کسی میخواست بازی کنه همیشه صبانت و شاتل رو ترجیح میداد.. خود پارس هم میدونست... حالا که حساب بانکیاش پر شده برا رضایت مشتری میخواد با این جملات عوام فریبانه بگه اره... بفکر مشتری هستم.. مرد مومن کدوم کاربر میدونه استریم چیه؟

کدوم کاربری با 3 گیگ جرات میکنه در تایم روزانه ویدیو انلاین ببینه؟ حتی یه چت ویدیویی هم ادم نمیتونه انجام بده... که اگه کسی واقعا این کارارو میکنه اون ادم هیرو من هست! الان هم شما این راه رو انجام بدید.. به همین شبای عزیز قسم یه قرون دیگه هم تو کاستون نمیریزیم.
    Last edited by hasanoooooooo; 10-11-2014 at 02:13.

7. 6 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

19 آبان شده هنوز اسامی برندگان قرعه کشی ماهانه که 16م هرماه اعلام میکنن رو اعلام نکردن . احتمالا به خاظر تغییرات سایت باید باشه. خوش به حال برندگان این ماه که 50 گیگ ترافیک میگیرن

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

19 آبان شده هنوز اسامی برندگان قرعه کشی ماهانه که 16م هرماه اعلام میکنن رو اعلام نکردن . احتمالا به خاظر تغییرات سایت باید باشه. خوش به حال برندگان این ماه که 50 گیگ ترافیک میگیرن
    اره داداش... شایدم بخاطر خساستش باشه..جدیدا بیشتر بفکر اینه که چطوری فقط سود کنه

10. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوست من به نظرت مخابرات این رایگان شبانه رو بر نمیداره یعنی؟
    بستگی به میزان پیشرفته بودن اکانتینگ داره مخابرات استان ها اکانتینگشون با هم فرق داره

12. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

اینا که اینترنتو نامحدود میخرن پس چرا اینقدر میخوان مردمو اذیت کنن؟!

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

اره داداش... شایدم بخاطر خساستش باشه..جدیدا بیشتر بفکر اینه که چطوری فقط سود کنه
    خوبیه این 50 گیگ اینه که کسی که برنده شه دیگه برای گرفتن جایزه ش معطل نمیشه و همون روز میتونه جایزه ش رو بگیره

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بستگی به میزان پیشرفته بودن اکانتینگ داره مخابرات استان ها اکانتینگشون با هم فرق داره
    شک نکنید مخابرات هم بر میداره... فقط چیزی که هست اینه که نوع قرار داد بستن مخابرات برای شبانه بصورت یکساله هست... مثلا الان که طرح پاییزه تو فارس اجرا نشده هیچ سرویسی با شبانه فروش نمیره... فکر میکنم نهایت اگه قرار باشه برداشته بشه باید قرارداد مشترکین کامل تموم بشه... ولی بازم از این از خدا بی خبرا هیچی بعید نیستوو شب میخوابی صبح بلند میشی میبینی 1000 تا اتفاق جدید افتاده.... پس اصلا رو اینترنت ایران حسابی باز نکن!

16. 3 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •