تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4115 از 4428 اولاول ... 31153615401540654105411141124113411441154116411741184119412541654215 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41,141 به 41,150 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

منم که اهل دانلود نیستم ناراضیم چون بالاخره بعضی وقتها دانلود لازم میشه. با این طرح اگر گزینه دیگری پیدا کنم می رم. اما صادقانه بگم اگر دو برابر حجمم، شبانه بده می مونم . من معمولا 4 گیگ می خرم و شبانه اگر 8 گیگ بمونم برای من به شخصه کافیه. اما اینکه بگه دانلود کن یک سومش رو میزارم پا حجمت خیلی زوره پس باز ناچارم برم. مگر اینکه طرحشون عوض کنن. جایگزین من 5 گیک ایرانسل 20 تومن ده تومن هم از 2 تا 8 48 گیگ . چند شب پیش با ایرانسل ساعت 3 شب دانلود 10 مگابیت بود خط تلفنم هم بیشتر از 3 مگ نمی کشه. پس پارس به فکر امثال من هم که اصلا خطشون خوب نیست باشه اونها هم زمینه برای رفتن دارن. حالا صبر کنید تری جی همراه اولم هم بیاد معلوم میشه براشون می صرفه یا نه. ضمنا توی همین آذر ایرانسل نسل چهارم رو افتتاح می کنه که تا 100 مگ میکشه ( البته فعلا برای مراکز استان نسل چهارم میشه)
    Last edited by ak313; 09-11-2014 at 19:28.

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اگه پیشنهاد محدودیت شبانه از طرف شاتل باشه
    واقعا خوب زرنگی کرده
    یکی از بهترین روش های تبلیغ دوستان و اشنایان هستند
    با ناراضی کردن یه عده و تبلیغ منفی واینکه
    بدون شبانه شاتل و پارس و صبانت فرق زیادی ندارند و حتی شاتل بهتره(چون مدت زیادی که محدود کرده(البته خدا ازش نگذره اولین شرکتی که همچین کاری کرد شاتل بود))
    و اکثر مشتری ها سرازیر به طرف شاتل میشه

سلام دوستان
    من خودم اینترنت پارس آنلاین دارم
    ولی میخواستم بپرسم طرحی که صبانت گذاشته به این معنیه که:
    مثلا هر شب سیستم چک میکنه همون لحظه قبل ساعت شبانه چند گیگ توی حسابته (مثلا 5 گیگ توی حسابه) بعد میذاره دو برابرش رو رایگان دانلود کنی (یعنی هر شب 10 گیگ)؟
    یا اینکه به ازای حجمی که در حسابت داری تنها یکبار اجازه میده دو برابر اون را رایگان دانلود کنی (یعنی در کل دانلود 10 گیگ ظرف چند شب)؟
    نه در کل دوره است اگه 12 گیگ سه ماه داشته باشی تو این سه ماه میتونی 24 گیگ دانلود کنی
    بعد یا باید حجم بخری یا پیشنهاد ویژه مثل پارس یک سوم از ترافیک روزانه کم میکنه
    Last edited by sleeplessness; 09-11-2014 at 19:50.

3. 3 کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

اگه پیشنهاد محدودیت شبانه از طرف شاتل باشه
    واقعا خوب زرنگی کرده
    یکی از بهترین روش های تبلیغ دوستان و اشنایان هستند
    با ناراضی کردن یه عده و تبلیغ منفی واینکه
    بدون شبانه شاتل و پارس و صبانت فرق زیادی ندارند و حتی شاتل بهتره(چون مدت زیادی که محدود کرده(البته خدا ازش نگذره اولین شرکتی که همچین کاری کرد شاتل بود))
    و اکثر مشتری ها سرازیر به طرف شاتل میشه

نه در کل دوره است اگه 12 گیگ سه ماه داشته باشی تو این سه ماه میتونی 24 گیگ دانلود کنی
    بعد یا باید حجم بخری یا پیشنهاد ویژه مثل پارس یک سوم از ترافیک روزانه کم میکنه
    شاتل دیده به خاطر این محدودیت شبانه کلی مشتری از دست داده برای همین گفت دو راه بیشترنیست
    یا من خودم بالا بکشم و محدودیت شبانه رو بردارم
    یا بقیه پایین بکشم و همه رو محدود کنم

دید راه دوم بهتر برای همین همه بدبخت کرد
    یعنی تمام بدبختی اینترنت از زمانی شروع شد که این شاتل مزخرف اومد

5. 3 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ak226's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

برای بازی که نمونه اش همین کاربری که پست من در جواب ایشون بود که گفتن برای بازی بعضی شبها مشکل دارن . ضمنا من تقریبا تمام استفاده ها از اینترنت شبانه از جمله دانلود شبانه رو هم گفتم که با این طرح دانلود شبانه به طور کل درش تخته نمیشه بلکه فقط تعدیل میشه ولی همچنان هرکسی که دانلود شبانه هم داره میتونه سه برابر حجمی که از ابتدا خریده دانلود داشته باشه و باز هم به اگه نیازی به دانلود شبانه داشته باشه میتونه با خرید حجم سه برابرش رو شبها دانلود کنه بقیه کاربرا هم هر استفاده ای که اینرتنت شبانه داشته باشن میتونن بدون مشکل استفاده کنن که اینجوری همه راضی میشن از وضعیت شبانه
    دوست عزیز نظراتتون دقیقا شبیه ادمین پیج اینستاگرام پارس انلاینه

به نظرم اینکار رو کردن ملت بشینن پای درس و کارشون اینجوری باعث افزایش رضایت مادر پدران میشهD:
    Last edited by ak226; 09-11-2014 at 20:06.

7. 7 کاربر از ak226 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

بروبچ قدر پارس آنلاینو بدونید. هممنون میدونیم که هنوز تو ایران شرکتی بهتر از پارس وجود نداره و دیر یا زود همه شرکتا شبانرو برمیدارن

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دوست عزیز نظراتتون دقیقا شبیه ادمین پیج اینستاگرام پارس انلاینه

به نظرم اینکار رو کردن ملت بشینن پای درس و کارشون اینجوری باعث افزایش رضایت مادر پدران میشهD:
    برین پی درسو مشقاتون اینقدر نگن بچه مردم اینطوره اونطوره

حـــــرفـه ای Babak_King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

بروبچ قدر پارس آنلاینو بدونید. هممنون میدونیم که هنوز تو ایران شرکتی بهتر از پارس وجود نداره و دیر یا زود همه شرکتا شبانرو برمیدارن
    حاجی آواتارت خیلی به فیگورای توی سایت پارس آنلاین شبیه ... الان مظنه حقوق چند بلادل اونور ؟

11. 8 کاربر از Babak_King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز majidli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

عاقا چرا این پارس افلاین انقدر حجم دزدی داره
    استفاده اونچنانی ندارم ولی زرتی تموم میشه
    واسه برادرم هم همینطوره

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

عاقا چرا این پارس افلاین انقدر حجم دزدی داره
    استفاده اونچنانی ندارم ولی زرتی تموم میشه
    واسه برادرم هم همینطوره
    با قند شکن مشکل داره(مصرفش زیاد میشه)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سرویس 256 کیلو بیت مخابرات - سرعت دانلودش باید 32 کیلوبایت (هر بایت = 8 بیت) باشه.

سرعت دانلود شما 0.03 مگابایت بر ثانیه هست که برابر با 30.72 کیلوبایت بر ثانیه هست.

مخابرات تنها سرویس دهنده نامحدودی هست که با قیمت های پایین ضریب اشتراک تقریبی 1 به 1 ! رو ارائه میده. البته در ساعات اوج مصرف سرعتش میاد پایین ولی همچنان با دانلود منیجر می تونید سرعتی معادل همون ضریب اشتراک 1 به 1 (اختصاصی) داشته باشین. مثلا اگر شما سرویس برنزی آسیاتک 256 نامحدود رو داشتید که قیمتش با 256 نامحدود مخابرات یکی هست ، الان سرعت دانلودتون چیزی در حدود 10 الی 16 کیلوبایت بر ثانیه بود و طبق ضریب اشتراک 1 به 8 سرویس های برنزی اجازه شکایت هم نداشتید.
    اگه 0.25 مگابیت میشد 256 کیلوبیت واقعیه دوست عزیز..سرعت ایشون 30 کیلوبیته در حال حاظر نه 30 کیلوبایت. یعنی نصف دایل آپ. و وضعیتش هم خرابه. البته ضریب اشتراک 1 به 8 هم یعنی همین.
    Last edited by MOH@ND3S; 09-11-2014 at 20:54.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •