تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4114 از 4428 اولاول ... 31143614401440644104411041114112411341144115411641174118412441644214 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41,131 به 41,140 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

سرویس 256 کیلو بیت مخابرات - سرعت دانلودش باید 32 کیلوبایت (هر بایت = 8 بیت) باشه.

سرعت دانلود شما 0.03 مگابایت بر ثانیه هست که برابر با 30.72 کیلوبایت بر ثانیه هست.

مخابرات تنها سرویس دهنده نامحدودی هست که با قیمت های پایین ضریب اشتراک تقریبی 1 به 1 ! رو ارائه میده. البته در ساعات اوج مصرف سرعتش میاد پایین ولی همچنان با دانلود منیجر می تونید سرعتی معادل همون ضریب اشتراک 1 به 1 (اختصاصی) داشته باشین. مثلا اگر شما سرویس برنزی آسیاتک 256 نامحدود رو داشتید که قیمتش با 256 نامحدود مخابرات یکی هست ، الان سرعت دانلودتون چیزی در حدود 10 الی 16 کیلوبایت بر ثانیه بود و طبق ضریب اشتراک 1 به 8 سرویس های برنزی اجازه شکایت هم نداشتید.

2. این کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال S M Λ S Ħ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    آقا توی این 2 ماهی که ما از پارس رفتیم چی تغییر کرده ؟
    میگن میخواد شبانه رو جم کنه ! درسته ؟
    پس کسی فک نکنم دیگه سمتش بره که !!

4. این کاربر از S M Λ S Ħ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام
    آقا توی این 2 ماهی که ما از پارس رفتیم چی تغییر کرده ؟
    میگن میخواد شبانه رو جم کنه ! درسته ؟
    پس کسی فک نکنم دیگه سمتش بره که !!
    درود
    قرار نیست شبانه جمع بشه فقط طرحی قراره اجرا شه که به ازای دانلود شبانه یک سوم ت از حجم روزانه کم بشهhd
    در مورد اینکه کسی دیگه نمیاد سمت پارس آنلاین هم شاید معدود کاربرهایی که با 1 گیگ حجم روزانه هرشب دانلودهای زیاد داشتن ناراضی باشن و احتمالا تخلیه کنن وگرنه 90 درصد بقیه کاربرها با این طرح وضعیت اینترنت شبانه بهتر و با کیفیت تری پیدا میکنن

6. 2 کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ببینید دوستان... پارس انلاین از همین الان ورشکسته حساب کنید.

8. 4 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

در مورد اینکه کسی دیگه نمیاد سمت پارس آنلاین هم شاید معدود کاربرهایی که با 1 گیگ حجم روزانه هرشب دانلودهای زیاد داشتن ناراضی باشن و احتمالا تخلیه کنن وگرنه 90 درصد بقیه کاربرها با این طرح وضعیت اینترنت شبانه بهتر و با کیفیت تری پیدا میکنن
    این جوری که شما میگی نیست !
    من 10 گیگ ترافیک ماهانه داشتم ! شبا هم معمولا شبی 1-1.5 گیگ دانلود میکردم
    حالا با این وضع اگه بخوام شبی اینقدر بگیرم ( که حجم زیادی هم نیست ) میدونی چقدر باید ترافیک اضافه بخرم !؟
    والا کاربرا همون جوری راضی یودن ! شما هم مثل خودشون میگی کیفیت که !

10. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه reza5872000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    من خودم اینترنت پارس آنلاین دارم
    ولی میخواستم بپرسم طرحی که صبانت گذاشته به این معنیه که:
    مثلا هر شب سیستم چک میکنه همون لحظه قبل ساعت شبانه چند گیگ توی حسابته (مثلا 5 گیگ توی حسابه) بعد میذاره دو برابرش رو رایگان دانلود کنی (یعنی هر شب 10 گیگ)؟
    یا اینکه به ازای حجمی که در حسابت داری تنها یکبار اجازه میده دو برابر اون را رایگان دانلود کنی (یعنی در کل دانلود 10 گیگ ظرف چند شب)؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdibozorg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان من یک ماه نشده اومدم پارس 27 روز توی این 27 روز 23 روز شبانه دانلود داشتم 76380 گیگ مجموع دانلود بدون آپلود خدا خیرشون بده من شاتل بودم اینقدر دانلود کردم تا محدود کردم اومدم صبا اونم یکسال بودم (یادش بخیر صبا یک ماه تا 136 گیگ دانلود کرده بودم )بعد اون اومدم پارس من نظرم اینه عوض این که اینجا بشینیم بزنیم تو سرمون که وای شبانه داره اینجور میشه یا اونجور تا میشه استفاده کنین آینده شبانه در سرویس دهنده های دیگه به امید شبانه رایگان موفق باشین آیا پارس پر ---------->پیش بسوی بعدی

13. 2 کاربر از mahdibozorg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

این جوری که شما میگی نیست !
    من 10 گیگ ترافیک ماهانه داشتم ! شبا هم معمولا شبی 1-1.5 گیگ دانلود میکردم
    حالا با این وضع اگه بخوام شبی اینقدر بگیرم ( که حجم زیادی هم نیست ) میدونی چقدر باید ترافیک اضافه بخرم !؟
    والا کاربرا همون جوری راضی یودن ! شما هم مثل خودشون میگی کیفیت که !
    درسته کسایی مثل شما هم هستن که حجم روزانه منطقی و مصرف شبانه عادی دارن که ممکنه ناراضی باشن البته با این حسابی که شما گفتین میشه ماهی 30 گیگ شبانه که برای این مقدار فقط باید 10 گیگ حجم اضافه علاوه بر 10 گیگ سرویستون بخرین که میشه 32 تومن

15. این کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

برای بازی که نمونه اش همین کاربری که پست من در جواب ایشون بود که گفتن برای بازی بعضی شبها مشکل دارن . ضمنا من تقریبا تمام استفاده ها از اینترنت شبانه از جمله دانلود شبانه رو هم گفتم که با این طرح دانلود شبانه به طور کل درش تخته نمیشه بلکه فقط تعدیل میشه ولی همچنان هرکسی که دانلود شبانه هم داره میتونه سه برابر حجمی که از ابتدا خریده دانلود داشته باشه و باز هم به اگه نیازی به دانلود شبانه داشته باشه میتونه با خرید حجم سه برابرش رو شبها دانلود کنه بقیه کاربرا هم هر استفاده ای که اینرتنت شبانه داشته باشن میتونن بدون مشکل استفاده کنن که اینجوری همه راضی میشن از وضعیت شبانه

مشکل این کاربر ربطی به دانلود شبانه نداره کلا وقتی ساعت رایگان شروع میشه اگر حجم زیر 1 گیگ باشه هر نیم ساعت قطع میشه

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

درسته کسایی مثل شما هم هستن که حجم روزانه منطقی و مصرف شبانه عادی دارن که ممکنه ناراضی باشن البته با این حسابی که شما گفتین میشه ماهی 30 گیگ شبانه که برای این مقدار فقط باید 10 گیگ حجم اضافه علاوه بر 10 گیگ سرویستون بخرین که میشه 32 تومن
    خب 32 تومن کمه !؟
    من کل سرویسم قیمتش 30 تومنه این جوری از دو برابرم بیشتر میشه هزینهم !

18. 6 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •