تا دوره ی بعد که ریست بشه!
اوایل هفته اش سرعتت پایینه !
بعدش نرمال میشه![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
تا دوره ی بعد که ریست بشه!
اوایل هفته اش سرعتت پایینه !
بعدش نرمال میشه![]()
دوره منظور شما ماه یا دوره سرویس گرفتم هست؟ اخه من 3ماهه 6گیگ گرفتم ، الان 22روزش گذشته...خب من چه بکنم ؟ تحمل کمه
خب از ساعت 3.30 به اونور سرعت ها یعنی بهتر نمی شه؟ من برم تو کار دانلود ؟
وقتی به کسی که بیرحمه ، ( مثلا شاتل) شما از خودگذشتگی کنید، از شما سواستفاده می کنه ، من امدم سواستفاده نکنن، که تخت گاز رفتم ،چپ کردم
![]()
Last edited by Hidden-Hunter; 15-09-2013 at 07:46.
خب شما که کاربر قدیمی هستید ، با این محدودیت باز سرعت روی 15کیلوبایت هست از 1 تا 8 صبح یا اینکه از یک زمان به بعد سرعت به حالت عادی برمیگرده؟
اسیر محدودیت شدیم، اگر محدودم نمی کردن ، 10گیگ فیلم تو فکرم بودا![]()
شاتل سرعت دانلودش خوبه و هم پینگش . ولی پینگش رو نمی دونم داخل بقیه مناطق چطوره . لطفا پینگ 4.2.2.4 تون رو بگید تا اگه کسی خواست از شاتل بگیره بتونه درست تصمیم بگیره .
به اتحمال زیاد همون دوره سرویس باشهدوره منظور شما ماه یا دوره سرویس گرفتم هست؟ اخه من 3ماهه 6گیگ گرفتم ، الان 22روزش گذشتهیه ۷۷ روز باید صبر کنی: ))
چون واسه خودم که سرویس رو هر ماه تمدید میکردم ریست که میشد درست میشد
حالا از پشتیبانی بپرس
ببین بستگی داره چجوری محدودت کرده باشن!خب شما که کاربر قدیمی هستید ، با این محدودیت باز سرعت روی 15کیلوبایت هست از 1 تا 8 صبح یا اینکه از یک زمان به بعد سرعت به حالت عادی برمیگرده؟
چون مثلا از ساعت 6 تا 8 سرعت بهتر میشه
یا برمیگرده به حالت نرمال یا اینکه از ۱۵ کیلوبایت میشه 60.70 تا
سلام عزیزم
والا زنگ زدم پشتیبانی اصفهان و گفتن باید 12روز شکیبا باشی تا مشکلت برطرف بشه
فکر کنم محدودیت من شدیدترین محدودیت باشه ، چون یک بار شکنجه سختم میکنن تا حساب کار دستم بیاد
حیف که دیگه پیر شدم و مثل جوونی هام حوصله دعوا و شورش و اینا ندارم ، وگرنه میرفتم پشتیبانی شهرمون رو برخورد نظامی میکردم ...جوونی هامم هیچ پخی نبودم
بجا اینکه بیام خود خوری کنم برای اینکه نمیزارن دانلود کنم ، چون قانون شهروندی وقتی وجود نداره ، من نمیام اعصاب خودم رو برای یک محدودیت خورد کنم ، فوقش 12روز دانلود نمی کنم یا اگر کردم در حد کوچولو مثلا 100مگ
مشکل خویش بر پیر مغان بردم دوش گفت: دنیا شده از مشکل پر، این هم روش![]()
Last edited by Hidden-Hunter; 15-09-2013 at 10:52.
این پینگ من:
پینگش خداس !![]()
از 9 شهریور تا حدود 20 شهریور 24 گیگ رایگان گرفتم و این در نوع خودش یه رکورده ! یعنی حدود 10 روز و این هم مصرفمه (الان هم 4 - 5 روزه محدودم!):
![]()
نمی دنم چرا اینقدر مناطق با هم فرق دارن ؟؟
![]()
با اینکه محدود شدم از ساعت 4 تا 7 دیروز 1.4 گیگ گرفتم تازه لیستم خالی شد وگرنه تا ساعت 8 فک کنم به 1.6 هم میرسید
امروز هیچی واسه دان نداشتم چیزی دان نکردم ببینم فردا چقدر گیرم میاد![]()
هم اکنون 94 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 94 مهمان)