Due to some unforeseen complications this afternoon, we have to push back the opening of worlds 38 and 39 to the first week of June. I apologize for the delay & will post exact dates and times later on today.
Due to some unforeseen complications this afternoon, we have to push back the opening of worlds 38 and 39 to the first week of June. I apologize for the delay & will post exact dates and times later on today.
Exact Time : World 38 will open Tuesday between 12 and 16 ST
بعله بعله ... آخرین بارتون باشه به سعید تهمت میزنین ها ! بچه های بی ادب ... سعید من خودم هوا تو دارم ، اینا هی می خواستن بگن تو اشتباه کردی من نزاشتم ...Due to some unforeseen complications this afternoon, we have to push back the opening of worlds 38 and 39 to the first week of June. I apologize for the delay & will post exact dates and times later on today.![]()
من معذرت میخوامبعله بعله ... آخرین بارتون باشه به سعید تهمت میزنین ها ! بچه های بی ادب ... سعید من خودم هوا تو دارم ، اینا هی می خواستن بگن تو اشتباه کردی من نزاشتم ...
یکی زحمت بکشه یه آموزش درست کنه تو این ورد جدید چی کار کنیم ! منظورم استراتژیها و نحوه ارتقاء و ...
راستش من با نحوه بازی شما آشنا نیستم :(
مثلا تو بازی kingage چون من دور از دشمن بودم به من گفتن فقط Barracks رو ارتقا بده و سرباز بساز بفرست خط مقدم . یا یه سری فقط منابع تامین میکردن و...
اینجا هم همینطوره ؟![]()
از همه بچه ها که اینقدر با حال هستن ممنونم![]()
![]()
![]()
هر کی هر جوری می خواد بازی کنه ...
به نفعت شد !!! بيشتر به امتحان ها مي رسي
این بازی شده بچه بازی ها
کسی بلد به من یاد بده
همون حرف های اول
Last edited by B U L U T; 28-05-2009 at 23:56.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)