سلام بچه ها من آخرین بار تو ورلد 22 بودم کسی هست بگه از اون موقع چه تغییراتی کرده؟؟ ممنون!!!
سلام بچه ها من آخرین بار تو ورلد 22 بودم کسی هست بگه از اون موقع چه تغییراتی کرده؟؟ ممنون!!!
خوب اینجوری باید بیخیال من بشین ... من اصلا نمی تونم بازی کنم ... من چون با وضعیت امتحانا خیلی غی ر فعلا میشم نمی تونم دووم بیارم ... تازه تا حالا بیش تر از 5 بار دقیقا در ابتدای بازی شروع کردم و رنک های خوبی داشتم ولی مثل اون موقع که تو ورد 12 بودم و جزو آخرین افرادی بودم که به ورد 12 رفتم از همشون بیشتر بهم حال داد ... ترایبمون یه میلیون امتیاز داشتم داشتم ازخوشحالی می ترکیدم !
یادش بخیر ، ولی تو ورد 21 خیلی زود شروع کردیم و خیلی خیلی هم تو کل ورد قوی بودیم ولی اصلا بهم حال نمی داد ، بیشتر به عنوان یه وظیفه بازی می کردم ...
من با مهرداد موافقم ...
خوش حال میشدیم با ما بیای !
ولی فکر کنم با روزی 20 مین هم بتونی زیاد عقب نیفتی از بقیه .
منم وضعیتم بهتر از یو نیست.
ولی روزی 20 30 مین میام و بعد که امتحانام تموم شد همیشه اونجام و تلافی کم فعال بودنم رو میکنم.
شما هم میتونی این کارو بکنی.
خوب من بعدش هم خیلی نمی تونم بیام ... می دونین که هر سال دانش آموزا بدبخت تر میشن ... من تابستون کلی کار دارم ، مطمئنا بیشتر می تونم بیام ، ولی فکر نکنم به جایی برسم ... فوقش این که عین ورد 12 میرم تو یه ترایب خارجی ، اونم خیلی حال میده ، دلم برای اون موقع ها تنگ شده !
ممد جان اول بگم اون حرف 10 تا روستام توهین نبودا یه وقت ناراحت نشی اما تجربه خیلی بد سری قبلی اعصاب منو به هم ریخت!!!!و نمی خوام اینئفه هم اونجوری بشه!!! در کل من که با بقیه بچه ها هماهنگ میشم و هر وقت همه رفتین منم میام و سعی میکنم وضعیتم و خوب کنم تا به ترایب کمک کنم اما باز هم نظز من اینه بزاریم چند روز دیرتر بریم تا بیفتیم تو قسمت های کناری بدون جنگ ! تا سری همه رو پاره کنیم و قوی بشیم!!!
دز ثانی من خیلی با تجربه هم نیستم ، بزرگان بازی کسای دیگه هستن
یادت نزه اون ترایب رنک 3 از نظر تروپ رنک 20/30 هم نبود و از نظر هماهنگی هم 20-30 بودیم!!!
اول بازی تو 2-3 ماه همه رشد میکنن بدون نوبل های اساسی پس اون ماههای اول اصلا مهم نیست
اقا شما بیا سیت کن رو من یا بقیه بچه ها ایشالا فعلا سعی میکنیم وضعمون خوب بشه
راستی من شما رو نمیشناسم میشه خودتونو معرقی کنید![]()
من همون Answer-3 هستم ... همون که هی اسپم میداد ... جوون بودیم اون موقع ها !راستی من شما رو نمیشناسم میشه خودتونو معرقی کنید![]()
آخه من از ورد 21 تجربه خوشی ندارم ... ولی ورد 12 که دیر رفتم خیلی بهم خوش گذشته بود !
الانم از ورد 36 هم خیلی خوشم اومده ... خرداد که تموم شد تو یکی از این دو تا میرم ... البته شاید بیام 38 که اگه کسی اذیتم کرد بگم من تحت Protection شما هستم ! شما هم یکم سرش داد و هوار کنین تا بترسه ! حال میده نه ؟ عین اون دوران میشه که دهل هر کی مارو اذیت می کرد یه پیشت می کرد یارو ورد رو ترک می کرد
راستی چه خبر از دهل ؟
اقا بيا همين الان ! تا 20 خرداد بلاخره جور هم ديكه رو مي كشيم ! البته من كه كفتم !!! من احتمالا از همين اول برم توي يه ترايب خارجي ! مي كم دارم با كارما هماهنك مي كنم !!!
بچه ها اولین فرصت بییاین جنوب غربی و به این یوزر میل بدین تا اینوایتتون کنه.
SaEiD
می گم سعید خوب همه رو سر کار گذاشتی ها ! این که می گه سه شنبه ، 2 ژوئن ... یعنی سه شنبه هفته بعد ... سرکاری بود ؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)