تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 411 از 435 اولاول ... 311361401407408409410411412413414415421 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,101 به 4,110 از 4342

نام تاپيک: Resident Evil 4

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

منم با گیم پد خیلی راحت بازی می کنم .
    من یک بار با گیم پد بازی کردم دفعه دوم با صفحه کلید . اصلا هم مشکلی با صفحه کلید نداشتم . زود عادت کردم

2. این کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

این ارور رو من تو خیلی از بازیهام دیدم.همیشه من کرک داخل سی دی یا دی وی دی رو کپی میکنم تو پوشه ای که بازی رو ازش اجرا میکنم درست میشه

4. این کاربر از EASPORTS-FIFA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال tekken god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یک بار با گیم پد بازی کردم دفعه دوم با صفحه کلید . اصلا هم مشکلی با صفحه کلید نداشتم . زود عادت کردم
    با سلام باید بگم که :
    برای ما و شما که زیاد این بازی رو رفتیم عادت کردن سریعه منم راحت با کیبورد بازی می کنم ولی چون گیم پد دکمه هاش جم و جور تره با گیم پد بازی می کنم .
    ولی بعضیا که تو این بازی تازه کارن خیلی باید کار کنن تا یاد بگیرن .
    بهترین روش یادگیری .
    استفاده از گیم پد در ابتدای یادگیری است .
    خدانگهدار

6. این کاربر از tekken god بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من زیرنویسها رو یک بار همون جوری خالی تو پوشه movie ریختم رفتم تو بازی زیرنویسها نیومد ، بار دیگر نرم افزار vobsub را تنها نصب کردم ، زیرنویسها تو ویندوز با windows media player اومد ولی وقتی رفتم تو بازی نیومد ، بار سوم نرم افزار k-lite رو هم نصب کردم باز هم تو ویندوز زیرنویسها میومد ولی تو بازی نمیاد ، لطفا هر کس از این موضوع اطلاع دارد که مشکل از کجاست راهنماییم کنه

8. این کاربر از khalil50000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من زیرنویسها رو یک بار همون جوری خالی تو پوشه movie ریختم رفتم تو بازی زیرنویسها نیومد ، بار دیگر نرم افزار vobsub را تنها نصب کردم ، زیرنویسها تو ویندوز با windows media player اومد ولی وقتی رفتم تو بازی نیومد ، بار سوم نرم افزار k-lite رو هم نصب کردم باز هم تو ویندوز زیرنویسها میومد ولی تو بازی نمیاد ، لطفا هر کس از این موضوع اطلاع دارد که مشکل از کجاست راهنماییم کنه
    سلام...

اگه در سایر برنامه های مثل Windows Media Player زیرنویس نمایش داده میشه، پس احتمالا تنظیمات اشکالی نداره. ضمن اینکه بگم؛ از همون اوایل که من از K-Lite استفاده می کردم، همیشه VobSub رو همراه خودش داشت. نمی دونم چرا شما این دو تا رو جدا از هم نصب می کنید. البته منظورم از K-Lite نوع Mega Pack اش هست. به هر حال تنظیمات VobSub رو مطابق توضیحات زیر چک کنید ببینید درسته یا نه.

- توضیح نحوه ی اجرای پنجره ی تنظیمات VobSub برای ویندوز های XP یا Vista نوشته شده.
    - توضیحات مربوط به تنظیمات VobSub بر اساس نسخه ی 4.7.0 از K-Lite نوشته شده (آخرین نسخه تا این تاریخ) که VobSub نسخه ی 2.39 رو روی خودش نصب داره.

پنجره ی تنظیمات VobSub از این مسیر:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه در مسیر فوق وجود نداره (که داره )، با اجرای خط فرمان زیر در پنجره ی Run ویندوز:

کد:
    x%system32%x = مسیر پوشه ی System32 در ویندوز که معمولا همیشه به صورت مثال پایینه.

x%VobSubInstallation%x = مسیر نصب برنامه ی VobSub یا به عبارت دقیقتر پوشه ای که فایل vsfilter.dll در اون قرار داره.

مثلا در کامپیوتر من خط فرمان بالا به این صورت در میاد:

کد:
    دقت کنید که پارامترهای rundll32.exe به حالت حروف معمولا حساسن. دستور بالا فقط یک پارامتر داره و اونم DirectVobSub در انتهای خط فرمانه.

خوب... وقتی پنجره ی تنظیمات باز شد، صحت موارد زیر رو بررسی کنید:

- در تب Main روی تنها دکمه ی موجود در فریم Text Settings کلیک کنید. در پنجره ای که باز میشه، دقت کنید که Script فونت فعلی حتما ARABIC باشه (کد 178).

- در تب General در فریم Loading، لیست پایین افتادنی حتما باید روی یکی از گزینه های Load when needed یا Always load باشه. تیک گزینه ی External هم باید خورده باشه. تیک Embedded هم باید خورده باشه، البته به این موردی که ما ازش صحبت می کنیم ربطی نداره.

- در تب Misc در فریم Picture Output تیک گزینه ی Hide subtitles نباید خورده باشه.

- در تب Paths مسیر "." (یک نقطه) باید تو لیست وجود داشته باشه که حتما داره.

اگه این تنظیمات به همین صورت باشه، طبیعتا زیرنویس باید نشون داده بشه. البته من خودم این بازی رو با زیرنویس نرفتم ها...

تنظیمات دیگه (از VobSub) هم میتونه تاثیرگذار باشه که واقعا تو حوصله ی این تاپیک نیست. مهماش همین بالایی ها بودن که معمولا اشکال عدم نمایش زیرنویس فقط از اینهاست. اگه موثر نبود، باید اشکال رو جای دیگه ای جستجو کنید...

10. این کاربر از maxeemo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

بچه ها من توی ایران که بودم یادمه اویل 4 رو بعد از اینکه تموم میکردی یه بازی اضافه میکرد Seprate ways یه دونه بود که Aida wong میرفت sample جمع میکرد یکی هم بود با وسکر و هانک و اینا بازی میکردی امتیاز میداد . اینجا توی eurpe version فقط اولی هست یا همون Seprate ways کسی میدونه چرا ؟

12. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها من توی ایران که بودم یادمه اویل 4 رو بعد از اینکه تموم میکردی یه بازی اضافه میکرد seprate ways یه دونه بود که aida wong میرفت sample جمع میکرد یکی هم بود با وسکر و هانک و اینا بازی میکردی امتیاز میداد . اینجا توی eurpe version فقط اولی هست یا همون seprate ways کسی میدونه چرا ؟
    سلام
    نمیدونم ولی قبلاً شنیده بودم که نسخه قدیمی اویل 4 مراحل ایدا رو نداره و باقی چیزا رو داره .
    ولی اینطور که شما می گی انگار برعکسه !
    شما هامبورگی ؟
    اینترنتتون پر سرعته ؟
    می تونی بری تو تاپیک در خواست دانلود در خواست کنی تا بچّه ها بذارن بعد بازی کنی .
    به امید مؤفقیّت همه بر و بچس پی 30 و
    خداحافظ

14. این کاربر از tekken god بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    من با حالت حرفه ای - ویژه 1 تو اونجا که سنگ می افته دنبالمون رو نمی تونم رد کنم ! دکمه اینترم از کار افتاد اما اون جا رد نشد !
    باید سرعت عملمون خیلی سریع باشه .
    من نتونستم رد کنم ، اگه یکی لطف کنه با این سیو اون مرحله رو رد کنه ممنون میشم :

کد:
    سیو شماره 6 هست .
    یه سئوال دیگه ، سیوها رو چطوری می تونم پاک کنم ؟ یعنی مثلا من الان سیو شماره 10 رو نمی خوام ، می تونم پاکش کنم ؟
    Last edited by شـیـفــو; 12-03-2009 at 00:18.

16. این کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

سلام
    نمیدونم ولی قبلاً شنیده بودم که نسخه قدیمی اویل 4 مراحل ایدا رو نداره و باقی چیزا رو داره .
    ولی اینطور که شما می گی انگار برعکسه !
    شما هامبورگی ؟
    اینترنتتون پر سرعته ؟
    می تونی بری تو تاپیک در خواست دانلود در خواست کنی تا بچّه ها بذارن بعد بازی کنی .
    به امید مؤفقیّت همه بر و بچس پی 30 و
    خداحافظ
    درود .
    بله من هامبورگ هستم اینترنتم از این UMTS هاست اگر هوا خوب باشه سرعتم بالاست حدود 7 مگ .
    مشکل من اینجاست که ps2 من کپی حالیش نمیشه . رو pc هم خوشم نمیاد . swapp magic رو خریدم ولی دیویدش توی اسباب کشی از بین رفت . الان هم هیچ جا نداره . نمیدونم چه کنم . یکی به دادم برسه 60 یورو پولشو دادم .
    بدرود

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود .
    بله من هامبورگ هستم اینترنتم از این UMTS هاست اگر هوا خوب باشه سرعتم بالاست حدود 7 مگ .
    مشکل من اینجاست که ps2 من کپی حالیش نمیشه . رو pc هم خوشم نمیاد . swapp magic رو خریدم ولی دیویدش توی اسباب کشی از بین رفت . الان هم هیچ جا نداره . نمیدونم چه کنم . یکی به دادم برسه 60 یورو پولشو دادم .
    بدرود
    سلام
    دو راه داره :
    1- بری به یه کلوپی اونجا بگی که برات جور کنه بیئانه هم بهش بدی تا بهت اطمینان کنه ، من God Of War رو برای کامپیوتر می خواستم ( با اینکه می دونم نیست ) ولی یارو گفت دوستش داره برام جور می کنه 5 تومن بعد 2 تومن بیئانه دادم رفت مال PS2 رو آورد منم تو دلم گفتم برو بابا من زیرنویسشو خریدم 2 تومن حالا زبان اصلی بدون زیر نویسو بخرم 5 و بازم 3 تومنمو تو آب بریزم .
    بعد هم به خودم گفتم بذار 2 تومنم دستش بمونه تا کپک بزنه .
    فقط مواظب باش گولت نزنن .
    2- یه گیم پد برای کامپیوتر بگیر Resident Evil رو دانلود و بازی کن یه وقت Biohazard رو دانلود نکنی ها .
    گرافیک اویل از بایوهازارد بیشتره .
    راه دوّم رو بهت پیشنهاد می کنم چون با کامپیوتر هم خیلی حال می ده .
    خدانگهدار

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •