والا من همون لحظه که گفتم اومدیم تبریز بیگیر منو اومدیم دیگه یه راست رفتیم طرفای پروین اعتصامی(ولیعصر)
والا من همون لحظه که گفتم اومدیم تبریز بیگیر منو اومدیم دیگه یه راست رفتیم طرفای پروین اعتصامی(ولیعصر)
ولی کلا بازار موبایل و قطعات سخت افزاری تو تبریز گرونتر از ارومیه هست DVD Writer liteon ارومیه 24 تومن هست اونجا 30 تومن میگفتن همه جا
نه مطمئن باش من بيام يك راست ميام پيش تو يك هفته هم تلپ ميشم.![]()
اونجا چيش ارزونه كه موبايل ارزون باشه؟
ما گفتيم بريم بازار يكم لباس بخريم 2 تا مغازه قيمت كرديم فرار كرديم اومديم بيرون.
البته نسبت به ارومیه گرونی هست شاید از شهرهای دیگه ارزونتر باشه خوب هرچی باشه ارومیه مرزی هست طبیعی هست که لوازم خارجی قیمتشون ارزون باشه بر عکس لوازم داخلی و وطنی
اي نامرد
خونه ما هم نزديكاي وليعصر هست
لايتون كه زياد خوب نيست من توصيه نميكنم
ولي فكر نكنم اروميه ارزونتر باشه
چون اين قطعات از تهران مياد نه قاچاق ...
اي ول حسام
منتطرم
راستي از موضوع پرت نشيم
اگه خواستين ايدي منو از داخل پروفايلم اد كنين تا بيشتر صحبت كنيم
راستي يه چيز ديگه
ميبينم كه دكمه تشكر را تو سايت گذاشتند ...
چطور شد ؟
باورم نميشه
صد بار بچه ها گفتند ولي كسي نبود گوش بده همش نظر خودشون مهم بود
خدا كنه تگ URL را هم باز كنند
Last edited by golmohammadi; 25-07-2008 at 21:44.
به خاطر لطفت یه تشکر بهت بدهکار شدیم گل محمدی جان والا منم تو تبریز که بودم دسترسی به اینترنت نداشتم با موبایل هم که نمیشه تو فروم پست زد وگرنه اگه شماره تلفنی آیدی چیزی داشتم دلم میخواست ببینمت عزیزم
ایشالا دفعه بعد
البته اگه افتخار دادی به ما اومدی بهم خبر بده
یه سوال فنی دیگه کسی میدونه آدم چطوری میتونه بفهمه تو کدوم پست ازش تشکر شده؟
مثلا من آخرین پست گل محمدی رو تشکر کردم اگه نتونه به این تا÷یک بیاد از جای دیگه میتونه بفهمه که از ÷ستی که اینجا زده تشکر شده؟
آره ديگه تو پروفايل خودت بري زده
البته اينا همش بهونه بود چون هر جا بري كافي نت هست حال بيخيال
منم پارسال با دو تا از دوستام اومده بوديم اروميه بعد رفتيم پيرانشهر و 3 تو گوشي به ما باسديلار ...
اگه بيام حتما خبرت ميكنم
ميگم وقتي يه پست ميزني بعد ميخواهي يكي ديگه بزني پست قبلي را ويرايش كن تا يه پست اضافي زده نشه ممنون
بچه ها سه سوال داشتم
كسي تا حالا عملا رو K800 مموري 4 گيگ انداخته ؟
اگه اره چطوري كار كرده ؟
امتحان كرده كه اگه مموري بيشتر از 2 گيگش پر باشه هنگ ميكنه يا نه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)