تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 411 از 535 اولاول ... 311361401407408409410411412413414415421461511 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,101 به 4,110 از 5348

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات ویندوز ویستا

پروفشنال Sasuke-7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    ..::: S A N I A :::.. گوشی:E5

پيش فرض

با سلام
    من اشتباهی که کردم در یک درایو 15 گیگابایتی ویستا نصب کردم و حالا دیدم دارم کم میارم و همش 4 گیگ خالی دارم همین اول کاری بعد از اموزش هایی که خوندم دیدم با Disk management میشه پارتیشن بندی کرد توی ویندوز ویستا من 10 گیگ از یکی از درایو هامو خالی کردم و به حالت Free الان توی Disk management هستش ولی روی هیچ کدام از درایو ها نمی تونم Extend رو انتخاب کنم چون می خوام این 10 گیگ به درایو ویندوزم بدم خواهشا کمکم کنید که مجبور نشم کامل فرمت کنم و از اول پارتیشن بندی و ویندوز بریزم!
    راستی هنگام Boot موقعی که مستطیل پر میشه بالاش ارم ویندوز ویستا نیست!مدلشه؟ اخه من 2 تا ویندوز ویستای مختلف نصب کردم تحالا هر جفتشم این مشکل رو داشتند حاال نمی دونم مدلشه یا اشکال از کام منه؟کسی می تونه توی این دو مورد منو راهنمایی کنه!
    Last edited by Sasuke-7; 16-02-2009 at 06:09.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت

پيش فرض

قبل از اینکه بگید از Diskpart استفاده کنم بدونید به این ارور توی این برنامه هم برخوردم

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ببخشيى من كيبورى فارسي نىارم الان ىارم با عربي مينويسم :ىي ميشه بطين دجوري ميشه ؤبان فارسي رو اى كرى توي ويستا ؟
    من Install New language رو ميؤنم ولي Browse File مياره كه نميىونم ديه !!!
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Age natonestin bekhonin

bebakhshid man keyboard farsi nadaram alan daram ba arabi minevisam mishe begin chejoori mishe zabane farsi ro add kard tooye Vista ? man Install new language ro mizanam Vali Browse File Miare ke nemidonam chie !!
    Last edited by *Ali*; 16-02-2009 at 16:03.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت

پيش فرض

ببخشيى من كيبورى فارسي نىارم الان ىارم با عربي مينويسم :ىي ميشه بطين دجوري ميشه ؤبان فارسي رو اى كرى توي ويستا ؟
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Age natonestin bekhonin

bebakhshid man keyboard farsi nadaram alan daram ba arabi minevisam mishe begin chejoori mishe zabane farsi ro add kard tooye Vista ? man Install new language ro mizanam Vali Browse File Miare ke nemidonam chie !!
    خوب اگه شما ویستایی که نصب کردید خودش فارسی داشته باشه توی Regional And Language Option توی تب اول باکس بیار پایین بزار Persian توی تب دومی بزار Iran توی تب سومی Change Keyboards رو بزن و Persian رو اضافه کن دقیقا مثل XP ولی توی XP گزینه Farsi بود اینجا شده Persian همین!

5. این کاربر از Sasuke-7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Dreamy love

پيش فرض

Age natonestin bekhonin

contorol panel
    regional and language option
    keyboards and language
    change keyboards...
    general
    add
    persian
    keyboard
    persian
    ok

7. این کاربر از hosseinmusicmaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت

پيش فرض

contorol panel

regional and language option
    keyboards and language
    change keyboards...
    general
    add
    persian
    keyboard
    persian

ok
    از قوانین انجمن که فارسی باید تایپ کنید در ضمن من هم همین جواب دادم احتیاج نبود تبدیل به انگلیسی بکنید و پست بزنید!
    متشکرم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahammad_reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    ایران اردبیل

پيش فرض

سلام
    من چطوری میتونم کاری کنم که ویستا از همه ی رمم استفاده نکنه رم من 2 گیگ و ویستا سرویس پک 1

حـــــرفـه ای ORIGINAL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    من چطوری میتونم کاری کنم که ویستا از همه ی رمم استفاده نکنه رم من 2 گیگ و ویستا سرویس پک 1
    منظورتون چیه؟؟؟
    برای چی میخواید این کارو بکنید؟؟؟
    در هر صورت امکان گذاشتن محدودیت برای استفاده رم در ویندوز وجود ندارد...

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با سلام
    من اشتباهی که کردم در یک درایو 15 گیگابایتی ویستا نصب کردم و حالا دیدم دارم کم میارم و همش 4 گیگ خالی دارم همین اول کاری بعد از اموزش هایی که خوندم دیدم با Disk management میشه پارتیشن بندی کرد توی ویندوز ویستا من 10 گیگ از یکی از درایو هامو خالی کردم و به حالت Free الان توی Disk management هستش ولی روی هیچ کدام از درایو ها نمی تونم Extend رو انتخاب کنم چون می خوام این 10 گیگ به درایو ویندوزم بدم خواهشا کمکم کنید که مجبور نشم کامل فرمت کنم و از اول پارتیشن بندی و ویندوز بریزم!
    راستی هنگام Boot موقعی که مستطیل پر میشه بالاش ارم ویندوز ویستا نیست!مدلشه؟ اخه من 2 تا ویندوز ویستای مختلف نصب کردم تحالا هر جفتشم این مشکل رو داشتند حاال نمی دونم مدلشه یا اشکال از کام منه؟کسی می تونه توی این دو مورد منو راهنمایی کنه!
    شما اینجا رو بخون:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

همچین چیزی وجود نداره ؟؟
    کلید ترکیبی رو اطلاعی ندارم ولی فکر کنم بشه براش ShortCut ساخت...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •