نوشته شده توسط
مهدي ه ف
در آستانه ديدار حساس تيم ملي ايران مقابل سوريه، اين روزها اردوي تيم ملي شرايط بسيار خاصي دارد و كادر فني تمام تلاش خود را براي موفقيت انجام ميدهد. اما جذاب ترين و جالبترين خبر قبل از ديدار مقابل سوريه كنار گذاشته شدن 9 نفر از بازيكنان تيم ملي است.
خط خوردن اين نفرات از يك سو و در سوي ديگر نيامدن وحيد هاشميان به اردوي تيم ملي آن هم قبل از ديدار مقابل سوريه باعث شد تا تمامي ابهامات و سوالات پيرامون تيم ملي را از مهدي مناجاتي سرپرست تيم ملي جويا شويم. او سعي كرد تا اوضاع را بسيار آرام نشان دهد و شرايط تيم ملي را خوب توصيف كند. مناجاتي گلايهاي نيز از هاشميان داشت ولي سعي كرد در اين شرايط زياد سخن نگويد.
گفت و گوي گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)؛ را با سرپرست تيم ملي مي خوانيد:
قضيه خط خوردن 9 بازيكن از ديدار مقابل سوريه چقدر صحت دارد؟
ما هيچ بازيكني را از تيم ملي خط نميزنيم، هم اكنون 40 بازيكن در اردو حضور دارند و ما از قبل گفته بوديم كه قبل از بازي مقابل سوريه و كره چندين نفر از اردو كنار خواهند رفت ولي مجددا به اردو باز خواهند گشت. يكشنبه بعد از تمرين بعدازظهر كادر فني نام 6 نفر را اعلام كرد و آن 6 نفر هم به طور موقت تا بعد از ديدار مقابل سوريه اردو را ترك كردند.
نام آن شش نفر را اعلام ميكنيد؟
جواد شيرزاد، مرتضي خانزاده، محمد نوري، غلامرضا رضايي، حسين بادامكي و عليرضا عباسفرد.
ولي عنوان ميشود كه اين ليست 9 نفره است؟
البته نام سه بازيكن ديگر نيز وجود دارد ولي كادر فني درخواست كرد فعلا از آنها نامي برده نشود.
گفته ميشود مهدي رحمتي، شجاعي و بيكزاده نيز جز همان نفرات هستند.
در حال حاضر ترجيح ميدهم كه در اين مورد تا چيزي به طور دقيق مشخص نشده صحبت نكنم. احتمال دارد تا 24 ساعت قبل از سه نفر ديگر نيز نامشان مشخص بشود. تكذيب نميكنم ولي تائيد هم نميكنم، نام سه نفر ديگر هم مطرح است كه هنوز دقيقا مشخص نشده است.
آيا بعد از اعلام شدن اسامي نفراتي كه خط خوردند، مسائلي مانند درگيري لفظي هم پيش آمد؟
اين مسائل به هيچ عنوان صحت ندارد، اصلا لزومي ندارد كه چنين مسائلي به وجود بيايد ما اين نفرات را خط نزدهايم بلكه آنها فقط از اردو كنار گذاشته شدند و مجددا بعد از بازي به اردو اضافه خواهند شد. به نظر من نبايد براي آنها از لفظ خط خوردن استفاده كرد، ما فقط آنها را به طور موقت كنار گذاشتيم.
بعضي از نفراتي كه خط خوردهاند عنوان ميكنند كه به خاطر باز شدن جا براي لژيونرها ما را كنار گذاشته اند، اين مسئله چقدر صحت دارد؟
چندان دلم نميخواهد كه وارد اين گونه مسائل بشوم، وظيفه من چيز ديگري است و در مورد اين گونه مسائل بايد كادر فني نظر خود را اعلام كند. البته فكر نميكنم در اين شرايط حساس بازيكنان تيم ملي اينگونه اظهار نظر كرده باشند. البته جواب دقيق اين سوال نزد كادر فني است و آنها بايد پاسخگو باشند.
تاكنون چند لژيونر به اردو اضافه شده ا ند؟
مهدوي كيا، نكونام و رحمان رضايي به ايران آمدهاند و در تمرينات شركت خواهند كرد.
قضيه وحيد هاشميان چيست؟
در زماني كه من فوتبال بازي ميكردم، پيراهن تيم ملي بسيار مقدس بود. در واقع آن زمان وقتي بازيكني به تيم ملي دعوت ميشد تا صبح خواب نداشت و بوي پيراهن تيم ملي را با هيچ چيز ديگر عوض نميكرد. فقط اميدوارم حرمت پيراهن تيم ملي حفظ بشود.
آيا واقعا هاشميان مصدوم است؟
نميدانم، اگر مصدوم است چرا براي هانوفر بازي كرد، اگر مصدوم است چطور براي اين تيم گلزني كرد. البته من موفقيت او را آرزو ميكنم و او را از نظر فني قبول دارم ولي نميتوانم مسائل اخير را در اين مورد تحليل كنم ولي قطعا او مصدوم نيست.
آيا هاشميان واقعا به خاطر پيراهن شماره 9 اين مسائل را عنوان كرد؟
واقعا نميدانم در اين مورد چه بگويم. فقط بايد عنوان كنم كه پيراهن تيم ملي بالاتر از اين حرفهاست.
آيا فيلم بازي هاي سوريه به دستتان رسيد؟
يك فيلم از بازي روز گذشته به دستمان رسيد و آقاجانيان در حال آناليز بازي اين تيم است. البته قبل از اين هم چند فيلم بازي از ديدار صباباتري و فولاد مقابل تيمهاي باشگاهي سوريه را آناليز كرديم. به هر حال آنها 11 بازيكن ملي پوش داشتند.
چرا در بخش آناليز ضعيف عمل ميشود و مربيان تيم ملي بازي سوريه را از نزديك تماشا نكردند؟
البته در اين مورد اقدام شد و حتي قرار بود كه قلعه نوعي خودش اين بازي را از نزديك تماشا كند ولي تاخير هواپيما باعث شد مربيان تيم ملي نتوانند اين بازي را از نزديك تماشا كنند و يك فرصت مناسب را از دست بدهيم.
آيا در حال حاضر كادر فني و بازيكنان شناخت مناسبي از سوريه دارند؟
فكر ميكنم اين طور باشد و حداقل كادر فني شناخت دقيقي از سوريه داشته باشد.
وضعيت تيم ملي و كليه نفرات قبل از بازي چطور است؟
تيم ملي در شرايط بسيار خوب و ايدهآلي به سرميبرد، ما تمرينات بسيار خوبي را پشت سر گذاشتهايم و اگر اجازه ندهيم تا حاشيه به سراغ تيم ملي بيايد به راحتي در ديدارهاي مقدماتي پيروز خواهيم شد.
برنامه و زمان اردويي تيم ملي براي دو ديدار رفت و برگشت مقابل سوريه و كره بر چه اساس است؟
همانطور كه ميدانيد اين دو بازي بسيار بد برنامهريزي شده است ولي ما تمام سعي و تلاش خودمان را انجام ميدهيم تا بازيكنان دچار خستگي نشوند.به احتمال فراوان مستقيما از كره به سوريه ميرويم كه البته تا حدودي دچار خستگي بازيكنان ميشود ولي اين برنامه ريزي ربطي به ما ندارد
منبع ایپنا