سلام دوستان
یه سوال داشتم درمورد p990
شاید خیلی پیش پا افتاده باشه ولی لطفا کمک کنید
چطوری باید این گوشی رو در حالت بدون آنتن (offiline یا flight mode) قرار داد؟
ممنون
سلام دوستان
یه سوال داشتم درمورد p990
شاید خیلی پیش پا افتاده باشه ولی لطفا کمک کنید
چطوری باید این گوشی رو در حالت بدون آنتن (offiline یا flight mode) قرار داد؟
ممنون
دوستان عزیز من ویواز معمولی دارم بعد از فلش زدن گوش به آپدیت روز هنز هم با پیغام SIM NOT ALLOWED MM#3مواجه می شم که آرم اپراتور میپره ام آنتن دارم ولی برای تماس باید گوشی رو خاموش روشن کنم قبل فلش هم این مشکلو داشتم چه کنم؟(یا سیم کارته یل سخت افزار گوشی)
سلام دوستان وقتی با گوشی سونی اریکسون satio وصل می شم به لپ تاپم و برنامه pc suit رو اجرا می کنم، این برنامه فقط برای مدت کوتاهی ، حدود 5 یا 10 دقیقه ، گوشی رو وصل نشون می ده و بعد خود به خود و بدون هیچ دلیلی پیغام می ده که گوشی دیسکانکت شده!!! در حالی که با خود ویندوز من به راحتی می تونم وارد مموری گوشی بشم و فایل کپی کنمضمنا وقتی که گوشی satio خریدم cd یا چیزی که بتونم pc suit رو از روی اون نصب کنم همراه خود گوشی وجود نداشت و من از سایت سونی اریکسون اون برنامه رو دانلود و ورژن 6.011 رو روی کامپیوترم نصب کردم. و ویندوز 7 هم استفاده می کنم. کسی از دوستان اگر می دونه چه باید کرد خواهش می کنم به من هم اطلاع بده. ممنون
راستی یک سوال بی ربط به تاپیک هم با عذر خواهی از شما بپرسم!
آیا کیفیت gprs در سیم کارت های 0939 با 0935 فرقی می کنه؟ و کلا دلیل اختلاف قیمت شون چیه؟
سلام دوست عزیز
خیلی راحت روی آیکن آنتن کلیک میکنی و گزینه Flight Mode رو انتخاب میکنی. همین!
موفق باشی.
---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:47 PM ----------
فکر نمیکنم تفاوتی بکنه. چون ایرانسل از یه سری آی پی های شناور مخصوص به خودش استفاده میکنه و هر بار که باهاش به اینترنت وصل بشی آی پی شما متفاوت خواهد بود. این آی پی ها بین همه ی مشترکین پخش شده . یعنی ممکنه آی پی یک شماره 935 بعد از قطع ارتباط gprs برسه به یه شماره 938 ...
دلیل اختلاف قیمتش هم واضحه.... همونطور که قیمت 912 کد 1 با 912 کد 2 و 912 کد 3 و همینطور الی آخر با هم فرق میکنه قیمت 935 با 936 و 937 و .... همینطور الی آخر فرق میکنه. امیدوارم منظورم رو رسونده باشم.
موفق باشی.![]()
دوستان عزیز کسی نمی دونه با این مشکلی که در مورد برنامه Pc Suit خدمتتون عرض کردم چه باید کرد؟
سلام دوستان
یه گوشی P1 دارم که کلید Scroll اون بغلش که هم صدا رو کم و زیاد میکنه هم منو رو بالا پایین میکنه خراب شده بود . دادم تعویضش کردن اما تعمیرکار میگه چهار پنج تا مقاومت که مربوط به این کلید میشه سوختن و باید حتما یه برد سوخته این گوشی رو ببینم تا مقاومت روش بذارم
ممکنه یه عکس با کیفیت از برد باز شده این گوشی برام بذارید ؟ ممنون میشم
راستی کسان دیگری که گوشی ساتیو دارن آیا با آنتن دهی این گوشی مشکل ندارن؟ گوشی من دائم از دسترس خارج می شه!!
سلام دوستان
چند تا سوال در مورد k970 داشتم .
اول اينكه در خود سايت سوني اريكسون و جي اس ام آرنا، از اين مدل به عنوان elm نام برده شده و جعبه نشون داده
شده بزرگتر و روي آن elm نوشته شده .
خودم هم وقتي رفتم بگيرم يه مغازه بو د كه همين نوع رو داشت ، جعبه اي بزرگ كه روي آن elm نوشته بود ولي
چون صورتي بود نخريدم چون رنگ سياه رو مي خواستم .
مغازه ديگري كه رفتم همين گوشي رو سفارش دادم ولي وقتي آورد ، يه جعبه اي كوچيك داشت كه روي آن نوشته
شده بود k970 وقتي جريان رو به فروشنده گفتم گفت كه اطلاعي از اين موضوع نداره .
حالا مي خواستم بدونم آيا اين دو تا يكي هستند ؟ اگه اينطوره چرا در جعبه هاي متفاوت و با دو اسم مختلف تو بازار اومده ؟
سوال ديگه اي كه داشتم اينكه وقتي قسمت فيلمبرداري رو فعال مي كنم در حالت عادي مشكلي نداره ولي وقتي
فيلمبرداري در شب رو انتخاب مي كنم (علامت هلال ماه ) تصوير روشن تر ميشه ولي در عوض تصوير به صورت
"فريم فريم" مي شه يعني تصوير پيوسته اي نداره . مي خواستم بدونم چه مشكلي داره ؟
یه رم میکرو برای K970 مارک ساندیسک خریدم اما فقط یک روز کار کرد الان گوشی اونو نمیشناسه ! باید چیکارش کنم ؟ سوخته ؟
چطور میتونم رم رو با خود گوشی فرمت کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)