تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 411 از 626 اولاول ... 311361401407408409410411412413414415421461511 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,101 به 4,110 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز
    -برای اولین بار که که مغازه ویندوز روش نصب کرد یه نرم افزار وبکم اومده بود روی دسکتاپ که میشد باهاش عکس گرفت. اما الان نمیاد؟؟؟
    -یه مشکلم برای تعویض ویندوز دارم. وقتی میخوام ویندوز عوض کنم کیبوردش از کار میوفته و مجبورم کیبورد USB وصل کنم تا دکمه های Esc ، F8 و ... از کیبورد اکسترنال استفاده کنم. چطور تنظیمات کیبورد رو برای همیشه روی خود کیبورد لپ تاپ تنظیم کنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

[QUOTE=aminhitman;7887017]من هم دوستان یه مشکلی برام پیش اومده !
    سمت راست تاچ پد اونجا که برچسب های Nvidi و Corei7 رو زده اونجا پایینش گوشمو که میچسبونم یه صدای خر خر میده !
    واسه چیه ؟؟
    باید نگران باشم؟[/QUOTE
    نه دوست عزیز نگران نباش صدای هارده که طبیعیه

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز
    -برای اولین بار که که مغازه ویندوز روش نصب کرد یه نرم افزار وبکم اومده بود روی دسکتاپ که میشد باهاش عکس گرفت. اما الان نمیاد؟؟؟
    -یه مشکلم برای تعویض ویندوز دارم. وقتی میخوام ویندوز عوض کنم کیبوردش از کار میوفته و مجبورم کیبورد USB وصل کنم تا دکمه های Esc ، F8 و ... از کیبورد اکسترنال استفاده کنم. چطور تنظیمات کیبورد رو برای همیشه روی خود کیبورد لپ تاپ تنظیم کنم؟
    1 -حالت دکمه های F1-F12 از Function key به Multimedia Key تغییر کرده . یعنی الان F1 صدا رو قطع می کنه . برای عملکرد قدیمیش باید دکمه Fn رو هم همراش بگیرین . مثلا برای رفتن توی بایوس باید Fn + F2 رو زد . برای لیست دستگاه های بوت هم Fn + F12 . هیچ راه واسه تغییر دادن این موضوع هم نیست

2 - مگه می خواین XP نصب کنین ؟

3 - در صورتی که می خواین وارد سیستم عامل بشین ، لحظه ای که نور اتوماتیک کم می شه ، فورا F12 رو نزنین ! این کار باعث می شه صفحه کلید قفل کنه ! ( بعضی وقتا این اتفاق میفته )

4 - بار ها و بار ها دوستان پرسیدن ! لطفا جستجو کنین
    Last edited by Public Enemy; 19-09-2013 at 10:59.

4. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

به نظرم یکی از علتهای گرم شدن لپ تاپ؛چراغهای کیبورده!وقتی نورپس زمینه را روشن میکنم گرمای کیبوردرا براحتی حس میکنم اما وقتی خاموشه گرمای کیبورد نصف میشه.

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

به نظرم یکی از علتهای گرم شدن لپ تاپ؛چراغهای کیبورده!وقتی نورپس زمینه را روشن میکنم گرمای کیبوردرا براحتی حس میکنم اما وقتی خاموشه گرمای کیبورد نصف میشه.

نور یش زمینه کیبورد LED هستش . LED گرما تولید نمی کنه !!!!

7. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sara fara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

ای وای نه ...میدونین چی شد؟...جون ناخنهام بلند بود روی صفحه تاجش یه خراش یه سانتی افتاده که پهنه ...فلز زیرش هم براقه متاسفانه و خودش رو نشون میده ...اینی که روشه شبیه یه محافظ پلاستیکیه انگار ...میشه همه اشو بتراشم یه دست بشه ؟
    ( دلم میسوزه اینقدر واسه پسر خوشگلم ...)

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ای وای نه ...میدونین چی شد؟...جون ناخنهام بلند بود روی صفحه تاجش یه خراش یه سانتی افتاده که پهنه ...فلز زیرش هم براقه متاسفانه و خودش رو نشون میده ...اینی که روشه شبیه یه محافظ پلاستیکیه انگار ...میشه همه اشو بتراشم یه دست بشه ؟
    اینو جدی میگین یعنی واقعا میخواین بتراشین .ولی اگر جدی گفتین کاملا اشتباه میکنید حتی اگر یه روزی هم بخواین بفروشین به طرف میشه گفت که ناخنتون گرفته بهش ولی اگر کلی بتراشین خریدار فکر میکنه لپ تاپ داغونه و در اخر باید بگم که اونکه روشه همونی که میگین پلاستیکه براقه اگه نباشه کلا تو تاچتون مشکل ایجاد میکنه و خودتون هم برای استفاده ازش دیگه لذت نمیبرین پس در کل این کار رو نکنید.

10. 2 کاربر از Capital بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

نور یش زمینه کیبورد LED هستش . LED گرما تولید نمی کنه !!!!
    واسه من وقتی چراغش روشن و با کیبورد کار میکنم گرماش را به خوبی حس میکنم ولی وقتی خاموشه گرماش ازبین میره !
    Last edited by dvd2010; 19-09-2013 at 15:31.

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

دوست عزیز اگر ناخن هات بلنده و تاچ پد رو اذیت می کنه ، وسایل دیگه هم هستن که روی تاچ پد عمل می کنن . مثل لیمو و گوجه ( تست کردم ! )

7 ماهه لپ تاپو خریدم هنوز پلاستیک دور صفحه نمایش رو هم نکندم شما چه بلایی سر این پسر گل بیچاره میارین ؟ شیطونی می کنه ؟ خوب بندازش توی انبار در رو از روش قفل کن

13. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sara fara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

دوست عزیز اگر ناخن هات بلنده و تاچ پد رو اذیت می کنه ، وسایل دیگه هم هستن که روی تاچ پد عمل می کنن . مثل لیمو و گوجه ( تست کردم ! )

7 ماهه لپ تاپو خریدم هنوز پلاستیک دور صفحه نمایش رو هم نکندم شما چه بلایی سر این پسر گل بیچاره میارین ؟ شیطونی می کنه ؟ خوب بندازش توی انبار در رو از روش قفل کن
    الان که با لسپری تمیزکردم دیگه اونقدرها به چشم نمیاد خراشه....دیگه از این به بعد نمیگذارم آب تو دل پسرم تکون بخوره ...این خوشگل پسر از بس آقاست منو میبخشه !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •