از قسمت تنظیمات پیشرفته > اعتبار سنجی فایلها > لیست فایل IDM را امن کن
حالت بازی همان حالت سایلنت است که کومودو کمتر پیغام میده و آپدیت نمیشه و غیره و مثلا حین بازی (یا هر کار دیگری) کمترین تاثیر و دخالت را انجام میده....
از قسمت تنظیمات پیشرفته > اعتبار سنجی فایلها > لیست فایل IDM را امن کن
حالت بازی همان حالت سایلنت است که کومودو کمتر پیغام میده و آپدیت نمیشه و غیره و مثلا حین بازی (یا هر کار دیگری) کمترین تاثیر و دخالت را انجام میده....
به خاطر مشکل آپديتش صرفنظر کردم، زود زود کنسل ميشد از اوّل شروع ميکرد!![]()
سلام
برای نصب افلاین اپدیت بعد از اینکه فایل را دانلود کردم باید کامپیوتر رو را استارت کنم برم تو حالت safe mode؟
چیو موقع بوت بزنم بره تو حالت safe mode?
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز، اپلیکیشن موبایلی (کومـودو اندروید) که معرفی کردید امروز notification میداد واسه آپدیتش، منم آپدیت کردم. ولی مرحله آخر، smart manager خود گوشی که فکر میکنم مک-کـافی پشـت پـرده ساپـورت گوشی های سـامسونگ رو میکنه، میگفت این اپلیـکیـشن کومـودو ویـروس هستش و هشدار میداد. نظرتون چیه؟
سلام
این اسمارت منیجر در اپدیت جدید برای منم امده من که قبولش ندارم، بنظرم فالس بوده و برنامه کومودو خودش سیف هست.![]()
الان بر فرض من بخوام به این اسـمارت منیجر یا مک کـافی بگم که این کـومودو ویـروس نیست و مشکلی نداره باید چه کار کنم؟! قسمتی برای اطـلاع رسانی بهشون وجود نداره
سلام
نیازی به Safe mode نیست.
بعد از آپدیت دیتابیس اینترنت را قطع کنید و کومودو را باز کنید و آپدیت را وارد کنید.
![]()
گوشیم مارک دیگریست و از اسمارت منجر خبری ندارم، در هر حال فالس هست پیغامش و اگر قسمتی برای ارسال فالس ندارید، دست کم باید قسمتی به عنوان استثنا داشته باشه که میتونید کومودو را به لیست استثناش اضافه کنید.
How can I download the comoodo apllication for my android phone?
is it useful or not?
how much its capacity? in MB?
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، البته در گوکل پلی استور موجود هست. نصب کنید اگر مفید بود نگهش دارید و حدود 18 مگ فضا میگیره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)