تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 411 از 720 اولاول ... 311361401407408409410411412413414415421461511 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,101 به 4,110 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

گول فروشنده های سو استفاده چی رو نخورید....... من خواستم بخرم 1جامیگفت 2500 ، 50متر اون طرف تر میگفت 2350.....؟
    هنوز گرون نشده.
    امروز نمایندگی اصلی پاناسونیک در شیراز بودم رفتم ببینیم واقعا قیمتها چقدر فرق کرده
    گفت VT30 42inch قیمت 2800 !!!
    50 اینچم نداریم تا 2-3روز دیگه میاد از تهران(بانیان) با قیمت جدید.

2. 3 کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rohham's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

گول فروشنده های سو استفاده چی رو نخورید....... من خواستم بخرم 1جامیگفت 2500 ، 50متر اون طرف تر میگفت 2350.....؟
    هنوز گرون نشده.
    من دارم ایمان میارم که فروشنده ی با انصاف تو این مملکت وجود نداره!عملآ! دزد!امشب قصد کردیم وی تی سی رو بگیریم!یه جا که از همه با انصاف تر بود-توی کرج-قسمتش رو بهمون نشون داد فکسی که نمایندگی بهشون داده بود که شده 2990 یعنی 90 تومن زیاد شده بود قیمتش و آخرش هم گفت اصلاً موجودی نداریم!
    دو جا دیگه رو سر زدیم،به زور طرف می خواست وی تی 20 رو بکنه تو پاچمون 3250 که اصلاً وی تی 30 چیکار می خوای این اصل جنسه هر چیم دلیل براش میاوردم یه چرت و پرتایی می گفت که کی گفته این واس 2010؟؟؟این ژاپنیه کل دنیا اینو دارن!!!!ملت رو گیر آوردن دیگه حالا ژاپنی بودن رو اینا روش سوار میشن هر چی می خوان پشتش می بندن ولی اس تی سی رو می گفت 2350!...
    رفتیم پیش یکی دیگشون می گفت وی تی سی 3600!گفتم تو یه هفته 700 تومن گرون شد؟ترسید نکنه اومدیم خفتش کنیم زد تو فاز اینکه هیچ فروشنده ای به قیمت پایین تر نمیده!شرکت هم خودش می خواد ببره بالا ...هر چیم گفتیم مگه برده بالا هنوز؟می گفت نه ولی از هفته ی دیگه میره بالا...
    کاری نداریم...
    فقط من به این فکر می کنم : تلویزیون از نون شب واجب تر نیست که آدم بخواد چیزی رو بگیره که هفته ی قبلش 700 تومن ارزون تر بوده...مثل چی دروغ می گ این فروشنده ها،بخدا خیلی بی وجدان شدن ملت،خیلی!

4. 5 کاربر از Rohham بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من دارم ایمان میارم که فروشنده ی با انصاف تو این مملکت وجود نداره!عملآ! دزد!امشب قصد کردیم وی تی سی رو بگیریم!یه جا که از همه با انصاف تر بود-توی کرج-قسمتش رو بهمون نشون داد فکسی که نمایندگی بهشون داده بود که شده 2990 یعنی 90 تومن زیاد شده بود قیمتش و آخرش هم گفت اصلاً موجودی نداریم!
    دو جا دیگه رو سر زدیم،به زور طرف می خواست وی تی 20 رو بکنه تو پاچمون 3250 که اصلاً وی تی 30 چیکار می خوای این اصل جنسه هر چیم دلیل براش میاوردم یه چرت و پرتایی می گفت که کی گفته این واس 2010؟؟؟این ژاپنیه کل دنیا اینو دارن!!!!ملت رو گیر آوردن دیگه حالا ژاپنی بودن رو اینا روش سوار میشن هر چی می خوان پشتش می بندن ولی اس تی سی رو می گفت 2350!...
    رفتیم پیش یکی دیگشون می گفت وی تی سی 3600!گفتم تو یه هفته 700 تومن گرون شد؟ترسید نکنه اومدیم خفتش کنیم زد تو فاز اینکه هیچ فروشنده ای به قیمت پایین تر نمیده!شرکت هم خودش می خواد ببره بالا ...هر چیم گفتیم مگه برده بالا هنوز؟می گفت نه ولی از هفته ی دیگه میره بالا...
    کاری نداریم...
    فقط من به این فکر می کنم : تلویزیون از نون شب واجب تر نیست که آدم بخواد چیزی رو بگیره که هفته ی قبلش 700 تومن ارزون تر بوده...مثل چی دروغ می گ این فروشنده ها،بخدا خیلی بی وجدان شدن ملت،خیلی!
    دوست گلم تا اندازه ای حرف شما صحیحه و واقعا متاسفم که خریدتون با این نا بسامانی ارز مواجه شد
    اما یه چیزی رو هم باید قبول کنید
    قیمت این تی وی قبل از گرانی بوده 3049 که با احتساب دلار 1200 تومنیه سابق میشه 2540 دلار تقریبا
    حالا دلار چند شده؟ نگیم 1700 دلال ها 1500 شده دیگه؟ قبول؟ میشه 3810 تومن!!
    حالا کی از سود بدش میاد؟اونیکه 100تا تی وی توی انبار داشته از قبل وقتی میبینه اگه امروز بخواد این تی وی رو بخره باید 3810 پول بده ، تی وی های قبل رو با قیمت روز میده
    من اصلا قصد دفاع از مغازه دارها رو ندارم و دلی خوشی هم از بازاری جماعت ندارم(البته بعضی هاشون مستثنا هستند)
    اما اینجور اجناس رو اگه شخصی بخواد ارزون بده کل بازار رو بهم میریزه خصوصا در شهرهای نسبتا کوچک
    فرض کنید کسی خرید قبل داشته باشه و بخواد تی وی 3800 رو 3000 بده اونجاست که تمام هم صنفاش میریزن سرش که بازار رو به گند کشیدی و بین همکارها بی اعتبار میشه و فردا اگه جنس امانی خواست بهش نمیدن و...
    عزیزم مشکل از جای دیگست مشکل اینه که ریال(پول ملی) بشدت بی ارزش شده.

6. 4 کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

امروز نمایندگی اصلی پاناسونیک در شیراز بودم رفتم ببینیم واقعا قیمتها چقدر فرق کرده
    گفت VT30 42inch قیمت 2800 !!!
    50 اینچم نداریم تا 2-3روز دیگه میاد از تهران(بانیان) با قیمت جدید.
    از کدوم نمایندگی پرسیدی تو کدوم خیابان؟
    نمایندگی اصلیش تو سینما سعدیه از اون پرسیدی؟

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوست گلم تا اندازه ای حرف شما صحیحه و واقعا متاسفم که خریدتون با این نا بسامانی ارز مواجه شد
    قیمت این تی وی قبل از گرانی بوده 3049 که با احتساب دلار 1200 تومنیه سابق میشه 2540 دلار تقریبا
    حالا کی از سود بدش میاد؟اونیکه 100تا تی وی توی انبار داشته از قبل وقتی میبینه اگه امروز بخواد این تی وی رو بخره باید 3810 پول بده ، تی وی های قبل رو با قیمت روز میده
    من اصلا قصد دفاع از مغازه دارها رو ندارم و دلی خوشی هم از بازاری جماعت ندارم(البته بعضی هاشون مستثنا هستند)
    اما اینجور اجناس رو اگه شخصی بخواد ارزون بده کل بازار رو بهم میریزه خصوصا در شهرهای نسبتا کوچک
    فرض کنید کسی خرید قبل داشته باشه و بخواد تی وی 3800 رو 3000 بده اونجاست که تمام هم صنفاش میریزن سرش که بازار رو به گند کشیدی و بین همکارها بی اعتبار میشه و فردا اگه جنس امانی خواست بهش نمیدن و...
    لعنت به این انگلیس.......

داره خودمونی میشه Arashmartini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

پلاسما برای مانیتور زیاد مناسب نیست چون اثر تصویر ثابت روش می مونه و در ویندوز تصاویر ثابت مثل تسکبار و اینا زیاد هست ولی اگر برای فیلم و بازی نه خود ویندوز می خواهید استفاده کنید که خوب هست.
    در مورد رزولوشن که اگر از HDMI استفاده می کنید نباید مشکلی داشته باشه و تا 1080 را ساپورت می کند باقی پورت ها هم در دفترچه توضیح داده حداکثر رزولوشن چقدر هست.
    همون طور که دوستمون فرمودن پلاسما رو به هیچ وجه به عنوان مانیتور نمیشه استفاده کرد. اصلاً فکرش رو هم نکنید. بله در تصاویر متحرک خیلی خوب عمل میکنه پلاسما ولی تصویر ثابت روش باشه یه مدت جا میندازه و مدت زیادی هم بمونه دیگه از بین نمیره.
    خیلی ممنون دوستان که منو روشن کردید اما ای کاش خودتون هم یه پیشنهادی میدادید که چه برندی خوبه برای هم فیلم هم بازی و هم دکستاپ
    کارت گرافیکم hdmi ساپورت نیست vga استفاده میکنم برام ساپورت رزولوشن خیلی مهمه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rohham's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

بله اما یه چیز رو شما در نظر نمی گیری،این ها به اسم وارد کننده ی انحصاری دارند وارد می کنند یعنی دلارشون 1700 تومن نیست،معامله ایه که فروشنده های یه جا با هم می کنند...بعد اینکه من خودم دو هفته پیش 2900 دیدم اما خوب اون موقع بنابه دلایلی نتونستیم بگیریم!دیشب هم جدیدترین قیمتش رو باز به وسیله ی همون فکسی که از طرف بانیان براشون می شه دیدم : 2990 یعنی همون موقعش هم باز زدو بند صنفی بود که خیلی جاها 3490 یا 3050 می فروختن دلیلش هم این بود که تقریباً به طور متوسط 50 تا 150 تومن کارت تخفیف در میومد و فروشنده ها ضرری نمی کردند!
    ادامه ی حرفتون رو کاملاً قبول دارم که کار صنفی!
    متأسفانه وقتی نظارت نباشه همین میشه!نظارت صنفی درست و حسابی نیست،وارد کننده نظارت نمی کنه بگیر برو تا بالا بالاها...همه دستشون تو دست هم تا ملت رو سر کیسه کنند!

11. 3 کاربر از Rohham بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

نقل قول:
    (من دارم ایمان میارم که فروشنده ی با انصاف تو این مملکت وجود نداره!عملآ! دزد!امشب قصد کردیم وی تی سی رو بگیریم!یه جا که از همه با انصاف تر بود-توی کرج-قسمتش رو بهمون نشون داد فکسی که نمایندگی بهشون داده بود که شده 2990 یعنی 90 تومن زیاد شده بود قیمتش و آخرش هم گفت اصلاً موجودی نداریم!
    کاری نداریم...

فروشگاه اینترنتی البسکو الان داره vt30 رو با قیمتهای سابق می فروشه هر کی می خواد زودتر اقدام کنه.

13. این کاربر از 1400 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

mzy

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

آخر معلوم نشد کدوم مدل دانگل وایرلس به VT30 میخوره؟ کسی اطلاع داره تو رلیزهای خارجی که رو خودش دانگل wifi هست چه مدلی بوده؟ DY-WL10 هماهنگه؟

15. این کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آخر معلوم نشد کدوم مدل دانگل وایرلس به VT30 میخوره؟ کسی اطلاع داره تو رلیزهای خارجی که رو خودش دانگل wifi هست چه مدلی بوده؟ DY-WL10 هماهنگه؟
    سیامک جان Dy-wl10 هماهنگه و ظاهرا روی خودش هست
    توی ایران پیدا نمیکنی مگر اینکه کسی برات ازون ور بیاره
    سایت ebuy دست دومش پیدا میشه که معلوم نیست سالم باشه یا نه بین 30 تا 50 دلار
    به یکی از اشناها گفتم از استرالیا اگه تونست بیاره قیمت گرفت اونجا 80 دلار هست
    3 میلیون دادیم تی وی یه وای فای داخلی نداره به کی بگی این درد رو؟

---------- Post added at 02:12 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------

از کدوم نمایندگی پرسیدی تو کدوم خیابان؟
    نمایندگی اصلیش تو سینما سعدیه از اون پرسیدی؟
    خیابان توحید(داریوش سابق)

17. 4 کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •