تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 411 از 503 اولاول ... 311361401407408409410411412413414415421461 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,101 به 4,110 از 5030

نام تاپيک: مشاوره خرید و قیمت خودروهای داخلی بر اساس مدل ( صفر کیلومتر و کارکرده )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام دوستان.من خیلی گیج شدم نمیدونم چی کار کنم،ممنون میشم کمکم کنید ..
    میخوام یه ماشین صفر حول وحوش 27 تا 30 تومن بگیرم(اگه 26-27 باشه بهتره ولی اگه تا 30 هم بره فشار میاد بهم ولی جور میشه) موندم چی بگیرم.چیزایی که برام مهمه زیبایی ،مصرف کم ،به خرج نیفتادن ماشینه...
    بین سمند و رانا و405 slx موندم. سمند و رانا ثبت نام فروش نقدی داره و 405 slx نقدیش همون 30 تومنه که از لحاظ ارزشی با اونا یکی میشه..
    ولی بیشتر راغب به سمند ef7 بنزینی هستم ولی یه سری عیب و ایراد شنیدم ازش که منو مردد میکنه برا خریدش:
    قضیه روغن‏ ریزی اویل ماژولش که میگن در تحویلی های مهر به بعد امسال برطرف شده.همینطوره؟
    اینکه ترمزش مشکلاتی داره مخصوصا توی سرعتگیرها و جاهای ناهموار.این چه طور؟
    و اینکه قطعاتش گرونه . ؟
    شما باشید با این ملاک ها چی انتخاب میکنین؟
    و اینکه به نظر شما ماشین بعد عید گرون میشه یا ثابت میمونه؟ مثلا اگه خواسته باشم الان بخرم سمند صفر از بازار بگیرم یا رانا ثبت نام کنم تحویل یه ماهه(که صدالبته میوفته تحویلش بعد از عید)؟
    ممنون.
    عیوبش تقریبا برطرف شده تو مدلهای 91 خیلی شایع بود اما الان دیگه گزارشی ندیدم.
    اما کلا بازار دست دوم خرابی داره بیخیال شو همون 405اس ال ایکس رو بخر با موتور tu5 الان داره مینویسه 26 تومن بجنب تا تموم نشده . اگر هم قبل عید ندادن به نفعت هست چون دچار افت مدل نمیشه فقط میمونه تعطیلات عید که با وسایل نقلیه عمومی جبران میشه اما ضرر افت مدل رو نمیدی.

▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀

2. این کاربر از a_rudi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام دوستان.من خیلی گیج شدم نمیدونم چی کار کنم،ممنون میشم کمکم کنید ..
    میخوام یه ماشین صفر حول وحوش 27 تا 30 تومن بگیرم(اگه 26-27 باشه بهتره ولی اگه تا 30 هم بره فشار میاد بهم ولی جور میشه) موندم چی بگیرم.چیزایی که برام مهمه زیبایی ،مصرف کم ،به خرج نیفتادن ماشینه...
    بین سمند و رانا و405 slx موندم. سمند و رانا ثبت نام فروش نقدی داره و 405 slx نقدیش همون 30 تومنه که از لحاظ ارزشی با اونا یکی میشه..
    ولی بیشتر راغب به سمند ef7 بنزینی هستم ولی یه سری عیب و ایراد شنیدم ازش که منو مردد میکنه برا خریدش:
    قضیه روغن‏ ریزی اویل ماژولش که میگن در تحویلی های مهر به بعد امسال برطرف شده.همینطوره؟
    اینکه ترمزش مشکلاتی داره مخصوصا توی سرعتگیرها و جاهای ناهموار.این چه طور؟
    و اینکه قطعاتش گرونه . ؟
    شما باشید با این ملاک ها چی انتخاب میکنین؟
    و اینکه به نظر شما ماشین بعد عید گرون میشه یا ثابت میمونه؟ مثلا اگه خواسته باشم الان بخرم سمند صفر از بازار بگیرم یا رانا ثبت نام کنم تحویل یه ماهه(که صدالبته میوفته تحویلش بعد از عید)؟
    ممنون.
    سلام
    من مدل ٩٢ اي أف سون دارم
    خيلي راضي هستم
    اما براي خريد بتون پيشنهاد ميكنم اگه قصد خريد يك خودرو دوگانه سوز را داريد
    أقدام كنيد والا براي خريد يك خودرو بنزيني مورد slx با موتور tu5 بهتر به نظر ميرسه

4. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi_halla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    نيشابور

پيش فرض

عیوبش تقریبا برطرف شده تو مدلهای 91 خیلی شایع بود اما الان دیگه گزارشی ندیدم.
    اما کلا بازار دست دوم خرابی داره بیخیال شو همون 405اس ال ایکس رو بخر با موتور tu5 الان داره مینویسه 26 تومن بجنب تا تموم نشده . اگر هم قبل عید ندادن به نفعت هست چون دچار افت مدل نمیشه فقط میمونه تعطیلات عید که با وسایل نقلیه عمومی جبران میشه اما ضرر افت مدل رو نمیدی.

slx که یه روزه ظرفیتش پر شد.بازارشم که 30 تومنه...
    سلام
    من مدل ٩٢ اي أف سون دارم
    خيلي راضي هستم
    اما براي خريد بتون پيشنهاد ميكنم اگه قصد خريد يك خودرو دوگانه سوز را داريد
    أقدام كنيد والا براي خريد يك خودرو بنزيني مورد slx با موتور tu5 بهتر به نظر ميرسه
    خب من مصرف تو شهری دارم بنزین یعنی قراره اونقدر گرون بشه که هزینه سوخت تو شهری هم به آدم فشار بیاره؟نمیدونم چرا دید خوبی نسبت به خودرو گازسوز ندارم..رانا رو پیشنهاد نمیدین نه؟

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

slx که یه روزه ظرفیتش پر شد.بازارشم که 30 تومنه...

خب من مصرف تو شهری دارم بنزین یعنی قراره اونقدر گرون بشه که هزینه سوخت تو شهری هم به آدم فشار بیاره؟نمیدونم چرا دید خوبی نسبت به خودرو گازسوز ندارم..رانا رو پیشنهاد نمیدین نه؟
    من سايت رو چك كردم
    Ef7 بنزيني و پايه گازسوز اصلا جزء فروش نقدي نبود.

Ef7 بنزيني از هر لحاظ نسبت به رانا سرتره
    رانا تقريبا ميشه گفت ارزان سازي شده ٢٠٦ است
    كيفيت اتاق و بدنه به طور چشمگيري پايين است

7. 2 کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehdi_halla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    نيشابور

پيش فرض

پس رانا رو که بذاریم کنار ،شما 405 slx رو پیشنهاد میکنین یا سمند ef7 بنزینی؟ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

پس رانا رو که بذاریم کنار ،شما 405 slx رو پیشنهاد میکنین یا سمند ef7 بنزینی؟ممنون
    سمند موتور ملی بازار دست دوم خیلی بدی داره
    همون اس ال ایکس موتور tu5 بگیری بهتره
    سمند امکانات خیلی بهتری داره ولی متاسفانه همیشه روزگار بازار دست دوم انواع مدلاش بد بوده

10. این کاربر از a_rudi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehrdadb3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من یه 206 تیپ5 مدل 90 مشکی دارم 17000 تا کار کرده بدون تصادف و رنگ هستش 32 ازم بر میدارن؟
    5ماه هم بیمه بدنه و ثالثش مونده
    اگه نگه دارم سال دیگه بفروشم چقدر ازش میوفته یعنی قیمتش چند میشه اگه همین قیمتا ثابت بمونه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

من یه 206 تیپ5 مدل 90 مشکی دارم 17000 تا کار کرده بدون تصادف و رنگ هستش 32 ازم بر میدارن؟
    5ماه هم بیمه بدنه و ثالثش مونده
    اگه نگه دارم سال دیگه بفروشم چقدر ازش میوفته یعنی قیمتش چند میشه اگه همین قیمتا ثابت بمونه؟
    قیمتش کمتر خواهد شد اما هر ماشینی دیگری هم الان به جاش برداری همینه. اگر پول لازم نداری و ماشینت هم خوبه حالشو ببر بیخیال فروش بشو.
    قیمتی هم که زدی خوبه بالاتر کسی پا پی نمیشه خیلی

13. این کاربر از a_rudi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehrdadb3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

قیمتش کمتر خواهد شد اما هر ماشینی دیگری هم الان به جاش برداری همینه. اگر پول لازم نداری و ماشینت هم خوبه حالشو ببر بیخیال فروش بشو.
    قیمتی هم که زدی خوبه بالاتر کسی پا پی نمیشه خیلی
    اره ماشین خوبیه ازش راضیم بیشتر بخاطر اینه که زیاد ازش استفاده نمیکنم گفتم بفروشم مقداریش بزارم بانک بقیشم یا پراید هاچ بک 111 لیزینگی بردارم یا یه هاچ بک حول و حوش 10 تومان پیدا کنم
    ولی بیشتر دوستام میگن نگهش دار .
    حالا حدودا سال دیگه چقدر ازش کم میشه بیشتر از 2 تومان کم میشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

اره ماشین خوبیه ازش راضیم بیشتر بخاطر اینه که زیاد ازش استفاده نمیکنم گفتم بفروشم مقداریش بزارم بانک بقیشم یا پراید هاچ بک 111 لیزینگی بردارم یا یه هاچ بک حول و حوش 10 تومان پیدا کنم
    ولی بیشتر دوستام میگن نگهش دار .
    حالا حدودا سال دیگه چقدر ازش کم میشه بیشتر از 2 تومان کم میشه
    فكر ميكني از تيپ 5 بري تو پرايد هر روز به خودت نفرين نمي‌فرستي؟!!
    فكر بدي نيست اگر ميخواي اقدامي براي خريد بكني الان وقتشه اگر بخواي بفروشي بازار كمي در انتظار ايران گاري و سايپا خوابيده تا بعد از تعطيلات هفته آينده وخصوصا اسفند به گمونم بازار داغ بشه

16. این کاربر از a_rudi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •