سلام دوستان
با 512 های وب ظرف 3 ساعت رایگان چقدر میشه دانلود کرد حدودا؟
با سرویس 512 اگه از طرح فشفشه 9 گیگ استفاده کنیم(9 گیگ تو سه روز) چند ساعت در روز باید دانلود کنیم تا تموم شه و حروم نشه؟!!
سلام دوستان
با 512 های وب ظرف 3 ساعت رایگان چقدر میشه دانلود کرد حدودا؟
با سرویس 512 اگه از طرح فشفشه 9 گیگ استفاده کنیم(9 گیگ تو سه روز) چند ساعت در روز باید دانلود کنیم تا تموم شه و حروم نشه؟!!
اینم دینامیت البته ترقه هم نیست دیگه
دوستان دیگه وضعیت تک لینکشون چطوره ؟
Last edited by ESPSV; 21-09-2013 at 14:31.
من تازه اومدم کرج میخواستم ADSL بگیرم ، چند روزه دارم تحقیق میکنم با تمام مشکلاتی که شما میگید در حال حاضر hiweb انگاری بهترین سرویس دهنده از نظر سرعت به قیمت هست و بعد از اون هم شاتل و پارس آنلاین مناسب هستند و تعرفه های خوبی دارن ولی مزیتشون نسبت به های وب اینه که اسم و رسم دار تر هستند و بیشتر میشه بهشون اعتماد کرد که کیفیت سرویس رو پایین نیارن، با این حال من تصمیم گرفتم hiweb بگیرم
الان از مبین نت استفاده میکنم که میشه گفت سرعتش ثابته و دقیقا سرعت اسمی رو که میگه میده و مثل مخابرات هایی که تا حالا دیدم دزدی نداره ولی تعرفه هاش نسبت به ADSL خیلی گرون تره.
یک نکته دیگه اینکه سرویس دینامیت الان برا مشترکای جدید ترافیک رایگان شبانه نداره(نمیدونم قبلا داشته یا نه) و سرویس های حجمیش هم بالای 3 گیگ ها شبانه رایگان دارن
Last edited by sajjadgameactor; 21-09-2013 at 18:50.
دوستان من خطم روی 8191 (rate) بسته شده و سرعت حداکثر هم 25556(max rate) می باشد اما تست سرعت 5 مگ میده و سرعت دانلود هم حداکثر 600 کیلو میرسه.چرا اینجوریه؟
دوست عزیز همه ساعات اینطوره؟
پهنای باند مرکزتون احتمالا 6مگ هست.
از پشتیبانی سوال بکنید پهنای باند مرکزتون چقدر هست.
جهت اطلاع:
با تغییر ساعت کشور مشکلی برای ساعات رایگان پیش نمیاد و نگران کم شدن حجم نباشید.
سرويس رو تغيير دادم به 1 مگ.شايد دانلود رايگانم بهتر بشه!
تست سرعت 1 مگ در همين لحظه:
![]()
من چند روز پیش رفتم نمایندگی، های وب اهواز (پردازشگران جوان ماهان)، قبلا خطم رو از رانژه ی آسیا تک در اورده بودم.
گفتم من آشنا دارم توی مخابرات شما فقط بگین سریع اون نامه به اصطلاح رانژه رو به مخابرات بفرستن. از اون روز کارم شد زنگ زدن به نمایندگی اهواز و نمایندگی تهران تا نامه ی رانژه رو بفرستن.
4 روز گقتن مشکل پرتابل داریم و نفرستادن، بماند که نماینده ی اهواز مثل چوپان دروغگو هی می گفت من چک کردم نامه ی رانژه ارسال شده!!!! منم به پشتیبانی تهران گفتم اگه مشکل تا فردا حل شد که هیچ اگه نه من تقاضای خط رو پس می گیریم، خلاصه ترسید و گفت فردا اول وقت تماس بگیر تا پیگیری کنم.
فرداش تماس گرفتم، پشتیبانی گفت، برای ما از بخش رانژه یادداشت گذاشتن که شمارتون اشتباه است و شما شماره ی تلفن خطتون رو اشتباه نوشتین. منم به شدت عصبانی شدم و گفتم مگه من نشستم پشت سیستم و خودم شماره رو نوشتم؟ بعدش زنگ زدم نمایندگی اهواز،
نماینده ی اهواز هم طلبکارانه گفت خانم من از روی درخواست خودتون شماره رو ثبت کردم و مثلا خواست که مچ بگیره، رفت فرم رو اورد و شماره رو خوند و خلاصه خیط شد![]()
بعد هم سریع زنگ زد و شماره رو تصحیح کرد. حالا این بار هی من زنگ می زدم که خط من چی شد؟ می گفتن ما سپردیم به بخش مالی چون پولی که شما واریز کردین به اسم یه خط دیگه است. هی من می گم کی بخش مالی درستش می کنه من عجله دارم می گن به زودی
بنده کماکان خطم رانژه نشده. گفتم کسی از این مرکزی که من تقاضا دادم تقاضا نده
این پینگ نمیخواد درست شه ؟ مسیر 5
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست با وی پی ان کاهش پینگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by omidtb; 22-09-2013 at 18:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)