تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 411 از 1805 اولاول ... 3113614014074084094104114124134144154214615119111411 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,101 به 4,110 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

داره خودمونی میشه mohsen1849's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

مخابرات اطلاعیه زد تو سایتش

قابل توجه مشتريان محترم ADSL مخابرات

به اطلاع مي رساند ، كليه محصولات اينترنت پرسرعت اين شركت به استثناي طرح خانواده داراي دانلود شبانه رايگان مي باشد. روابط عمومي شركت مخابرات خراسان رضوي با اعلام اين خبر افزود :همچنين كليه مشتركيني كه در هنگام ثبت نام از امتياز دانلود شبانه رايگان از ساعت 1 لغايت 7 بامداد بر خوردار بوده اند كماكان از امتياز مزبور برخوردار خواهند بود .
    مشتركين گرامي جهت كسب اطلاعات بيشتر مي توانند با شماره تلفن 135 تماس حاصل فرماييد

2. 4 کاربر از mohsen1849 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

ویرایش شد...
    Last edited by OMiD.1080p; 21-08-2013 at 15:16.

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

با توجه به این حرفها یه نکته رو هم یادم رفت. من اگر هم میومدم مطمئن بودم من راه نمیدادن اونجا. اینقدر من اونجا رفتم. اینقدر باهاشون کل کل کردم. که اگه منو میدیدن دیگه آتیشی میشدند.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام به همگی دوستان من یکی دو روزه دارم بحثهای این تاپیک رو دنبال می کنم و کنجکاو بودم ببینم چه نتیجه ای حاصل میشه الان که پست کاربر عزیز man.u رو دیدم یاد یه حکایتی افتادم : داستان از اینجا شروع می شه که در عهد قاجار والی یکی از شهرها (فکر کنم ری ) در حیاط کاخ حوض بزرگی می سازه و تصمیم میگیره که در روز عید حوض رو پر آب ، یا به عبارت دیگر افتتاح کنه و کلی هم مهمان دعوت می کنه و دستور می ده تا تمام سقاهای شهر جمع بشوند هر کدام یک مشک آب بیاورند و در حوض بریزند تا پر شود . خلاصه سقاها بر در سرداب جمع شدند تا یک به یک به سرداب روند و مشک خود را پر کنند . اولین نفر به داخل سرداب رفت و همین که خواست مشک را پر کند با خود گفت که چرا این همه بار سنگین را در این مسیر طولانی با خود حمل کنم وقتی این همه مشک هست و بناست به یکباره به حوض ریخته شود کسی متوجه نمیشود اگر مشک من خالی باشد ، مشک بقیه هست و حوض را پر می کند . این را گفت و با مشک خالی از سرداب بیرون آمد . ساعتی بعد و در حیاط کاخ لحظه پر کردن حوض فرا رسیده و تمام سقاها دور حوض جمع شده اند و جارچی دستور می دهد که اکنون آب مشکها را فرو ریزید و سقاها نیز همین می کنند ولی در کمال بهت و حیرت حاضرین قطره ای آب از درون مشکها بیرون نمیریزد . آری از قرار معلوم تمام سقاها مانند نفر اول فکر کرده و با مشک خالی تشریف آورده اند و هر یک خود را از باقی زرنگتر فرض کرده و به خیال خود بارش را بر دوش دیگری انداخته غافل از اینکه همه زرنگ هستند مخصوصا در این فقره اعمال . حال والی که جلوی مهمانان محترم خجل شده از خجالت سقاها در می آید و دستور می دهد هر یک را صد ضربت شلاق بنوازند تا زرنگی از یادشان برود .

خلاصه که گویا این رفتارها ژنتیکی است و قدمت چند صد ساله داره ولی واقعا آدم لذت میبره از این دوستانی که غیرت کردن نه زرنگی و رفتن و از حق خودشون و بقیه دفاع کردن که انصافا هم خوب دفاع کردن دم همشون گرم واقعا خدا قوت ، واقعا اگر این دسته از دوستان نباشند در جاهای مختلف که اعتراض کنند به بی قانونی ها ، واقعا باید گفت که جاده بی قانونی انتها ندارد و اگر کسی از حق خودش دفاع نکنه حق بیشتری در ادامه از او تضییع می شه . امیدوارم دوستانی که امروز فرصت نکردن ، گرفتار بودن یا رغبت نکردن به این نتیجه رسیده باشند که می شود حق را گرفت . باز هم دم دوستانی که رفتن مخصوصا man.u گرم خیلی حال کردم .

6. 9 کاربر از loloo1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza82N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    خراسان رضوی

پيش فرض

سلام دوستان لطف کنید اگر میشه بنده را راهنمایی بفرمایید جایگزین طرح بعثت چه طرحی بگیرم؟؟؟چون 10 گیگ که شارژ میکنم سری بعد تخفیفی نداره و همان 37100 هست.

و اینکه امروز اومدم شارژ گیگ کنم گویا دیگه شارژ نمیشه , مشکل موقتیه یا اینکه دارن در طرح رو تخته میکنن؟
    لطفا راهنمایی کنید دوستان.

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خسته نباشید داره به دوستانی که رفتن و با نتیجه برگشتن
    این خودش تجربه میشه که دفعات بعدی هم اگه گروهی عمل بشه آقایون کوتاه میان

لطفا راهنمایی کنید دوستان.
    نزدیکترین طرح به بعثت طرح برنزی هست
    پهنای باند یه مگ
    ماهی 5 گیگ
    شبانه 1تا7 (البته اگه خدا بخواد و امشب آقای رئیس با خانومش دعواش نشه!)
    و البته قیمتش 12-13 تومن گرونتره یعنی 50 تومن
    ضمنا بعثتتون رو هم نمیتونید تمدید کنید و فقط میشه گیگ اضافه و ماه اضافه گرفت که برای 15 گیگ و 3 ماه 60 تومن میگیرن پس همون برنزی شاید به صرفه تر باشه
    Last edited by Reza31001; 21-08-2013 at 13:45.

9. 3 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه atlas ap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

من 10 نرسیدم اونجا ولی نزدیکای 12 رسیدم بهم گفتن قبل شما عده ای آمدند همین بحث کردند مشکلتون رو حل میکنیم امروز

دم همه ی اونایی که اومدن گرم و اونایی هم که شعار دادن و نیومدن خدا به راه راست هدایتشون کنه اگر هم نمیشه راه راست به سمت اونا کج کنه

11. 3 کاربر از atlas ap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام به همگی دوستان من یکی دو روزه دارم بحثهای این تاپیک رو دنبال می کنم و کنجکاو بودم ببینم چه نتیجه ای حاصل میشه الان که پست کاربر عزیز man.u رو دیدم یاد یه حکایتی افتادم : داستان از اینجا شروع می شه که در عهد قاجار والی یکی از شهرها (فکر کنم ری ) در حیاط کاخ حوض بزرگی می سازه و تصمیم میگیره که در روز عید حوض رو پر آب ، یا به عبارت دیگر افتتاح کنه و کلی هم مهمان دعوت می کنه و دستور می ده تا تمام سقاهای شهر جمع بشوند هر کدام یک مشک آب بیاورند و در حوض بریزند تا پر شود . خلاصه سقاها بر در سرداب جمع شدند تا یک به یک به سرداب روند و مشک خود را پر کنند . اولین نفر به داخل سرداب رفت و همین که خواست مشک را پر کند با خود گفت که چرا این همه بار سنگین را در این مسیر طولانی با خود حمل کنم وقتی این همه مشک هست و بناست به یکباره به حوض ریخته شود کسی متوجه نمیشود اگر مشک من خالی باشد ، مشک بقیه هست و حوض را پر می کند . این را گفت و با مشک خالی از سرداب بیرون آمد . ساعتی بعد و در حیاط کاخ لحظه پر کردن حوض فرا رسیده و تمام سقاها دور حوض جمع شده اند و جارچی دستور می دهد که اکنون آب مشکها را فرو ریزید و سقاها نیز همین می کنند ولی در کمال بهت و حیرت حاضرین قطره ای آب از درون مشکها بیرون نمیریزد . آری از قرار معلوم تمام سقاها مانند نفر اول فکر کرده و با مشک خالی تشریف آورده اند و هر یک خود را از باقی زرنگتر فرض کرده و به خیال خود بارش را بر دوش دیگری انداخته غافل از اینکه همه زرنگ هستند مخصوصا در این فقره اعمال . حال والی که جلوی مهمانان محترم خجل شده از خجالت سقاها در می آید و دستور می دهد هر یک را صد ضربت شلاق بنوازند تا زرنگی از یادشان برود .

خلاصه که گویا این رفتارها ژنتیکی است و قدمت چند صد ساله داره ولی واقعا آدم لذت میبره از این دوستانی که غیرت کردن نه زرنگی و رفتن و از حق خودشون و بقیه دفاع کردن که انصافا هم خوب دفاع کردن دم همشون گرم واقعا خدا قوت ، واقعا اگر این دسته از دوستان نباشند در جاهای مختلف که اعتراض کنند به بی قانونی ها ، واقعا باید گفت که جاده بی قانونی انتها ندارد و اگر کسی از حق خودش دفاع نکنه حق بیشتری در ادامه از او تضییع می شه . امیدوارم دوستانی که امروز فرصت نکردن ، گرفتار بودن یا رغبت نکردن به این نتیجه رسیده باشند که می شود حق را گرفت . باز هم دم دوستانی که رفتن مخصوصا man.u گرم خیلی حال کردم .
    خیلی ممنون .
    ولی واقعا باید بگم که دست Man.u عزیز درد نکنه که با اون فن بیان خیلی خوبش چنان اون همه مسئول توی شرکت مخابرات که شاید فقط یکیشون منطق حالیش بود رو چنان توی امپاس قرار داد که وقتی دیدن حرف منطق جواب نداره تسلیم شدن .

واقعا خیلی تلاش کرد و دستش واقعا درد نکنه . Thats my boy

خسته نباشید داره به دوستانی که رفتن و با نتیجه برگشتن
    این خودش تجربه میشه که دفعات بعدی هم اگه گروهی عمل بشه آقایون کوتاه میان

نزدیکترین طرح به بعثت طرح برنزی هست
    پهنای باند یه مگ
    ماهی 5 گیگ
    شبانه 1تا7 (البته اگه خدا بخواد و امشب آقای رئیس با خانومش دعواش نشه!)
    و البته قیمتش 12-13 تومن گرونتره یعنی 50 تومن
    ضمنا بعثتتون رو هم نمیتونید تمدید کنید و فقط میشه گیگ اضافه و ماه اضافه گرفت که برای 15 گیگ و 3 ماه 60 تومن میگیرن پس همون برنزی شاید به صرفه تر باشه
    قضیه کوتاه اومدن نیست که اونا بایس کوتاه بیان
    کوتاه اومدن مال وقتیه که حق با اوناست نه الان که نا حق دارن این همه از ملت میخورن
    کافی بود اونجا میبودین . دقیقا معلوم بود که این کارشون بی برنامه بوده و صرفا فقط محکی بوده که ببینن اگه ملت اعتراضی نکردن همین روال رو ادامه بدن و وقتی دیدن لااقل ما سه نفر واسه اعتراض اومدیم و حرف کاملا منطقی داریم میزنیم مجبور شدن عقب نشینی کنن

البته Man.u عزیز صحبتهای بیشتر و کامل تر در مورد این ماموریت خطیر
    رو در پستهای بعد خواهند گفت که نکات بسیار جالبی توش خواهد بود
    Last edited by Gregar; 21-08-2013 at 14:17.

13. 7 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

جای کی رفتید ؟ اسم طرف کی بود ؟ کدوم طبقه ؟

داره خودمونی میشه Hugh Jackman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام , دمتون گرم دوستان عزیز

من به غیر از اینکه چندین بار فقط از طریق تماس به پشتیبانی اعتراض کردم , کار دیگه ای نتونستم انجام بدم

این که شما رفتید و حضوری اعتراض کردید و از حق خودتون و بقیه دفاع کردید واقعا بی نظیره , و ازتون خیلی ممنونم .

ممنون عزیزان

16. 4 کاربر از Hugh Jackman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •