تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 411 از 645 اولاول ... 311361401407408409410411412413414415421461511 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,101 به 4,110 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

حـــــرفـه ای H@mid-Vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه لپتاب dell inpiron 1520 دارم که سه روز پیش صبح که روشننش کردم ویندوز بالا نیومد و در یه صفحه سیاه یه خط تیرخ ظاهر شد و بعد از چند بار ریستارت هم درست نشدمن فکر میکردم هاردم سوخته
    دادم بیرون تعمیر کنن گفت من آلان هارد واسه لپتاپ شما ندارم که تست منم ولی هارد خودتونو اسکن کردم فعلا کار میکنه
    بعد آوردم خونه یه ویندوز زدم(7 هست که قبلا هم این روش بود)نصب کرد ولی بعد از رستارت کردن بازم همون مشکل رو داد
    برگشتم ویندوز تورجینال خودش رو زدم مشکل حل شد
    حالا به تظرتون مشکل از ویندوز یا سیستم من؟چطور مطمئن بشم که مشکل از سیستمم نیست؟
    چون میحوام 7 روش نصب کنم
    ممكنه اتصال كابل مانیتور باشه
    ممكنه هارد باشه
    ممكنه رم باشه

ولی احتمال هارد بیشتره
    اگه میتونی با یك نسخه لایو ویندوز از اینها كه خودش از روی بوت دی وی دی میاد بالا چك كن
    یا ساده تر بگم با دی وی دی 7 كه مال نصب هست بیا بالا
    بعد برو داخل كامند پرومپت كه مثل داس هست و تایپ كن

chkdsk X:/repair
    به جای ایكس نام درایوهاتو بذار

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

1-ویندوز 7 را روی vaio ea1gg چجوری باید فارسی کنم آیا باید نرم افزار فارسی ساز نصب کنم؟؟(خواهشا جوابمو بدین چون توی تاپیک ویندوز 7 پرسیدم کسی جوابمو نداد)
    2-این vaio gate برای چه کاریه؟؟

آخر فروم باز saman3230's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

1-ویندوز 7 را روی vaio ea1gg چجوری باید فارسی کنم آیا باید نرم افزار فارسی ساز نصب کنم؟؟(خواهشا جوابمو بدین چون توی تاپیک ویندوز 7 پرسیدم کسی جوابمو نداد)
    2-این vaio gate برای چه کاریه؟؟

کافیه شما از CONTROL PANEL قسمت REGIONAL تب KEYBOARD گزینه ADD رو بزنید و بعد PERSIAN رو اضافه کنید

4. 2 کاربر از saman3230 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام
    1_من یک لپ تاپ دارم روش 7 نصبه (دو درایو هم بیشتر نداره سی و ریکاوری)
    می خوام لینوکس بریزم باید یک مقدار از درایو سی را پاک کنم و نمی خوام هم اطلاعاتم اصلاً پاک شود که احتیاجی به
    ریکاوری داشته باشم
    لطفاً راهنمایی کنید

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    ممنون میشم راهنماییم کنید که چه جوری باید restore point اتوماتیک وایو رو غیرفعال کنم,چون دیروزکه میخواستمrestoreکنم علاوه بر ریستور های اتوماتیک ویندوز 6,7 تا ریستورپوینت اتوماتیک وایو تو صفحه ریستور بود که هیچ کدوم از ریستور های وایو عمل نکردند و ارور دادند.ویندوزم 7 هستش و s111 مدل لپ تاپ.

داره خودمونی میشه saam_metal5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بلوچستان(تگزاس ایران)

5

سلام دوستان شرمنده میخواستم بدونم این آنتی ویروس McAfee که رو لپ1558 من هستش بدرد بخور هست؟ آخه نه آبدیت میشه نه درست حسابی نلر میکنه میخوام اکتیوش بکنم Erorr میده حالا مشکل عمده ای که من باهاش دارم اینه که همه کرک ها و پچ هارو به عنوان ویروس شناسایی میکنه هرکاری هم میکنم غیر فعال نمیشه تو هر تاپیکی هم رفتم راه و روشی پیشنهاد ندادن میشه کمکم بکنین؟

Last edited by saam_metal5; 18-07-2010 at 12:56.

آخر فروم باز saman3230's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان شرمنده میخواستم بدونم این آنتی ویروس McAfee که رو لپ1558 من هستش بدرد بخور هست؟ آخه نه آبدیت میشه نه درست حسابی نلر میکنه میخوام اکتیوش بکنم Erorr میده حالا مشکل عمده ای که من باهاش دارم اینه که همه کرک ها و پچ هارو به عنوان ویروس شناسایی میکنه هرکاری هم میکنم غیر فعال نمیشه تو هر تاپیکی هم رفتم راه و روشی پیشنهاد ندادن میشه کمکم بکنین؟

سلام

بدردبخور که هست زیادم هست اما متاسفانه جزء اولین کمپانی هایی بود که ایران رو تحریم کرد

برای آپدیت و ساخت accoutز --- استفاده کن یا از آپدیت آفلاین یگیرو دستی آپدیت کن

داره خودمونی میشه saam_metal5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بلوچستان(تگزاس ایران)

4

دوستان مشکل آبدیت آنتی ویروس McAfee حل شد حالا مشکلم اینه که چجوری غیر فعالش بکنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام
    من لپ تاپ یکی از دوستام را آپ دیت کردم (تا حالا آپ دیت نکرده بود)
    بعد از کلی وقتی که لپ تاپ را ریستارت کردم دیگه صفحش بالا نیومد ! (فکر کنم ویروسی بود )
    الآن فقط در حالت safe mode بالا می آید
    برای دروست کردنش باید چی کار کنم ؟
    لطفاً راهنمایی کنید

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    ممنون میشم راهنماییم کنید که چه جوری باید restore point اتوماتیک وایو رو غیرفعال کنم,چون دیروزکه میخواستمrestoreکنم علاوه بر ریستور های اتوماتیک ویندوز 6,7 تا ریستورپوینت اتوماتیک وایو تو صفحه ریستور بود که هیچ کدوم از ریستور های وایو عمل نکردند و ارور دادند.ویندوزم 7 هستش و s111 مدل لپ تاپ.
    از دوستان کسی نظری نداره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •