اگه بک آپ رو تو سیمتون داشته باشید که منتقل میشه مکشلی نداره
بکآپ دیگه هم ذخیره میشه تو مموری
اگه بک آپ رو تو سیمتون داشته باشید که منتقل میشه مکشلی نداره
بکآپ دیگه هم ذخیره میشه تو مموری
با برنامه 91 PC Suite میشه تمامی اطلاعاتو از جمله مسیجهاو کانتکتها رو از گوشی سیمبین به آندروید و یا آز اپل به آندروید و یا برعکس انجام دادوالبته باید هر دو گوشی باشن.
با تشکر
سپاس از راهنمایی هاتون ولی یک آپ رو روی کامپیوترم دارم و البته گوشی قبلیم رفت زیر ماشین و به نابودی رفت!!!D:
فایلو در مموری کارت گوشی قرار بده، وارد برنامه دایالر قست مخاطبها شو ، دکمه منورو بزن اونجا یه گزینه برای ایمپورت کردن هست، اگر نوع فایلت vcf باشه براحتی همه مخاطبها وارد دفترچه تلفنت میشه
سلام دوستان . سونی اریکسون آرک دارم .
من چند روز پیش گوشیمو به آندروید 4 آپدیت کردم . اما یکم سرعت گوشی اومد پایین و کلا خوشم نیومدو .... . خلاصه بردم بیرون دادم فلشش کردن به 2.3 . بعد از اون شارژ گوشی رو همش صفر نشون می ده و اگه به برق وصلش نکنم و تو حالت شارژ نزارمش خاموش می شه . اصلا درصد شارژ باتری هم بالا نمیره و رو صفر می مونه . ممنون می شم کمکم کنین . مرسی
با سلام .من xperia arc s دارم .بعد از نصب نرم افزار مربوطه در کامپیوتر(sony pc companion)،برنامه پیغام داد که آپدیت android 4.1 موجود است.با توجه به اینکه من از آپدیت تجربه خوبی ندارم ویکبار یک گوشی نوکیا ام (5230) بعد از آپدیت کلا فارسی رو از دست داد و یک گوشی دیگرم کلا داغون شد و هنوز هم درست نشده.آیا با آپدیت به این ورژن این مشکلات پیش خواهد آمد با خیر؟با تشکر
دوستان من دیروز یه آرک اس مشکی خریدم ۵۵۰ ... یارو میخواست نرمافزار بریزه نذاشتم.
الان روش ۲.۳.۴ هست آپدیت بعدی نیومده؟ نمیخوام به ۴ آپدیت کنم چون شنیدم یکم سرعت رو کم میکنه. فعلا همین خوبه.
فعلا هم روت نکردم تا امتحانای دانشگاه تموم شه () بعدش میریم تو کار رام و روت و ...
تو جعبش هم HDMI بود ولی OTG نبود. رفتم یکی دوجا کابل OTG تست کردم ولی فلش رو نشناخت. از یکی پرسیدم گفت که اگه آپدیتش نکنی فقط کابل اورجینالش کار میکنه... کابل ارجینالش هم 40تومن بود!
فعلا نخریدم گفتم بیام بپرسم ببینم قضیه چیه بعد برم دنبالش....
Last edited by thelastblack; 14-06-2012 at 14:07.
به 4 آپدیت کن پشیمون نمیشی
من که خیلی راضیم
سلام دوستان گوشی من ارک میخوام اپدیت کنم ولی به هر روشی (فلش و پیسی کامپنیون) پیغام خطا میده لطفا کمکم کنید
سلام چه پیغامی میده؟
من دوبار تاحالا آپدیت کردم... به آندروید 4 ازطریق pc cpmanion2.1
البته واسه منم ارور میداد احتمال داره ------ خاصی رو کانکشن اینترنتت باشه که اجازه دانلود نده ... که من از کامپیوتر خونه این دانلودو انجام دادم و حل شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)