سلام به بروبکس
اقا ادکلنی هست که بوی پیپ بده مثلا ؟![]()
سلام به بروبکس
اقا ادکلنی هست که بوی پیپ بده مثلا ؟![]()
من که بوی تنباکو توش حس نکردم.
کلا ادکلن تلخ و تندی هست و به قیمتش میارزه. (البته اگر خوشت بیاد). اولش خیلی تنده ولی بعد که ملایمتر میشه خوب میشه
آرمانی کد اولش که میزنی بویه گل میده ولی بعدش بویه پیپی رو میده که داخله آتش دانش رو بو میکنی.
---------- Post added at 11:40 AM ---------- Previous post was at 11:37 AM ----------
با اینکه قیمتش مفته و یه دفعه هم بوش کردم و خوشم اومده ولی نمیدونم چرا فکر میکنم از اونایی هست که
سر درد میگیرم.خیلی از موندگاریش تعریف شده برعکسه بقیه محصولاته جگوار![]()
آره موندگاری بالایی داره و پخش بوی خوبی هم داره.
در مورد سر درد گرفتن با این ادکلن چیزی نشنیدم ولی خوب میتونی اشانتیون 5 میلش رو بگیر و تست کن اگر خوب بود بخر. چون این نمونه جگوار اشانتیون داره![]()
دوستان تا 70-80 تومن نهایت چی پیشنهاد میکنید.دیگه خودم کم اوردم
اینا رو خودم تو لیستمه
فارنهایت 50 میل----اینجا که نایاب شده 50 میلش
M7 --- که اینم 50 میل--
جاز ----100 میل----
جگوار سبز 100 میل
اسمیت ویسون ---100 میل
........................
حالا منتظره پیشنهاداته شما هستم.
موندگاری --پخش بو اولویت داره و بعدش هم قابلیت جذببوش اذیت کننده هم نباشه.
دانهیل قهوه ای هم یه بنده خدایی پیشنهاد داد که من نتونستم هنوز تست کنم.پرسویت رو تست کردم خوشم نیامد.
Last edited by cyber861; 11-02-2012 at 14:16.
والا جدیدا از قیمت هاخبر ندارم ولی فکر کنم بتونی این ها رو 50 میلش رو گیر بیاری
فصل سرما هم که دیگه داره تموم میشه
Le Male Jean Paul Gaultier for men
Bleu de Chanel
Higher Dior
راستی این M7 برای چه برندی هست ؟
---------- Post added at 02:25 PM ---------- Previous post was at 02:22 PM ----------
Le Male Jean Paul Gaultier for men
در موردش یه توضیحی بدم به نظرم عطر تندی هست مثل تندی نعناع خودم هم زیاد ازش خوشم نمیاد ولی هر موقع استفاده میکنم همه استقبال خوششون میاد
عزیزان اصفهانی کسی جایی رو میشناسه این عطر رو به قیمت بده ؟؟؟ (لطف کنید آدرسم بدین تو پ.خ عالی میشه)
بیشتر دنبال یه عطری میگردم که بزنم کل جمع پاپیون کنن ( بپرسن چی چیه ) و پخش بو و دوام خووبی هم داشته باشه....بودجه تا 40 تومن نهایتش هست (طلبمون رو که نمیدن)
Last edited by roteal2007; 11-02-2012 at 15:22.
اون پاول گولتیر باید خیلی بوش تند باشه و یه سریا گفتن مثله 212 میمونه که من دوستش ندارم و جاکومو که
اونم دارم و خوشم نمیاد ولی خیلی جالبه وقتی یکی دیگه میزنه زیاد بدم نمیاد
ام 7 هم ماله ایو سن لورنه![]()
لی میل جان پال گوتیر شباهت زیادی به 212 س.ک.س.ی داره. من تستر لی میل تریبل رو دارم که یه جورایی همون بو هست منتها تیزتر که اون رو وقتی تست کردم دقیقا انگار 212 رو بو کردم.
دوست عزیز شرمندت من تهرانم ولی گفتم از این موقعیت استفاده کنم و ازت خواهش کنم بوی این عطر رو برام توصیف کنی و در مورد گروه بویایی و موندگاریش کمی توضیح بدی.
با عرض پوزش که وقتتو میگیرم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)