دقیقا دلیلشو نمیدونم، معذرت
دقیقا دلیلشو نمیدونم، معذرت
پس من در زمان گزینش میفرستم بعد اموزشیم با برگه سفید مشخص میشه بعد مدارک روز اخر اموزشی میاد میگن برا امریه باید بری فلان جا همون جایی که مشخص می کنن.
1.توی برگه انصراف دانشگاه نوشته از نیم سال دوم غیبت نموده است
بعد نوشته در تاریخ 8 مرداد اقدام به انصراف قطعی کرده است
(با این شرط که من 9 ماهه دانشگاه نرفتمٰ ولی مرداد ماه انصراف دادم)
با این اوصاف مشکلی پیش نمیاد درباره اضافه خدمت عزیز جان..
و...........................
2.رفیق من 3سال بسیج فعال داره ولی 6ماهه مسجد نرفته
رفتیم برای پذیرش سپاه ولی پیچوندن
حالا این رفیقمون باید چیکار کنه چون برگ سبزش اومده
و اعزامش 19شهریوره
دستتون درست این 2سوالو جواب بدید.
لطفا این 2سوال منم جواب بدید، خیلی گیرم به خدا...
از دوستای عزیز اوناییکه ارمیه قرارگاه خاتم الانبیا دارن،کامنت بدن و بگن که آموزش رو کجا آفتادن.یک خبر خیلی مهم واسشون دارم.دوستتون دارم![]()
سلام دوست عزیز.شما از کدوم سایت ثبت نما می کنید .در ضمن آدرس اون لینک اضافی تو هم بنویس.
---------- Post added at 03:31 PM ---------- Previous post was at 03:29 PM ----------
سلام دوست عزیز.شما از کدوم سایت ثبت نام می کنید .در ضمن آدرس اون لینک اضافی تو هم بنویس.
بله طبق چیزی که نوشته یعنی شما ثبت نام میکنی و گزینش انجام میشه و دفترچتو پست میکنی و در اخر یه ما قبل از اعزام برگه سفیدتو میگیری که محل آموزشیتو مشخص میکنه.
دوستان من اگه تمدید کنم کد آموزشی تغییر میکنه یا 2ماه دیگه هم همینه؟
اگه برگ تکمیلی داشته باشی سپاه خارج از نوبت جذب میکنه؟
من امروز با دوستم رفته بودم نظام وظیفه اون تاریخ اعزامش یک شهریور هست میخواست تمدید کنه.
اونجا کلی اعزامی شهریور اومده بودن که تمدید کنن منتها گفتن به هیچ وجه تمدید نمیکنیم مگر اینکه متاهل باشید یا خانواده تحت پوشش بهزیستی باشید.
خلاصه اینکه بگم شما فقط با پزشکی میتونی تمدید کنی که اون هم لامصبا زرنگ شدن و به این سادگی ها گول نمیخورن.
البته خود من هم کد خورده بودم ولی تونستم تمدید کنم منتها یک سردار برام کار رو جور کرد. فکر کنم الان شما فقط در صورتی میتونی تمدید کنی که یه پارتی کلف داشته باشی.
اگر تمدید کردی و برگ سبزت رو دادی به آشناتون تو سپاه با توجه به اینکه دو ماه فرصت هست میتونه به عنوان نیروی سپاه ردت کنه و شما میفتی سپاه.
من شهداي كرمانشاه افتادم . چه خبر شده دوست عزيز
شما اضافه خدمت نمیخوری
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)