تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 411 از 416 اولاول ... 311361401407408409410411412413414415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,101 به 4,110 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

یوهان کرویف: رونالدو فوق العاده بود اما مسی فصل بهتری داشت

رونالدو با دو گلی که در دیدار مقابل آلمریا به ثمر رساند رکورد گلزنی در لالیگا را شکست

سایت گل- یوهان کرویف، اسطوره باشگاه بارسلونا، بعد از اینکه کریس رونالدو، ستاره پرتغالی رئال مادرید، به رکورد 40 گل زده در رقابت های لالیگا رسید، این بازیکن را مورد ستایش قرار داد.

رونالدو با دو گلی که در دیدار مقابل آلمریا به ثمر رساند رکورد گلزنی در لالیگا را شکست و کرویف در ستونش در نشریه ال پریودیکو د کاتالونیا نوشت:" رونالدو با نمایش این فصلش سطح جدیدی از یک بازیکن را ارائه داد. او نه تنها در لالیگا بلکه برای کفش طلای اروپا فصول بعد رکوردی دست نیافتنی ایجاد کرد.

زدن این همه گل در چنین لیگی نیاز به نمایشی فوق العاده دارد. مطمئنم که او و رئالی ها از دستاورد او احساس غرور می کنند. "

با این وجود کرویف معتقد است نمایش فردی چندان اهمیتی ندارد و اعلام کرد که مسی فصل بهتری را نسبت به رونالدو پشت سر گذاشت.

" نباید فراموش کنیم که فوتبال یک ورزش گروه است. اگر رونالدو فصل بعد بهتر کار کند، اما رئال باز هم دوم شود، در واقع اتفاقی نیفتاده است.
    از طرف دیگر مسی نیز گل های زیادی به ثمر رساند اگرچه به اندازه رونالدو گلزنی نکرد. او در همه رقابت ها به فینال رسید و بار دیگر در استانه قهرمانی در چمپیونزلیگ قرار دارد."

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    By Behnam Jafarzadeh

2011/5/23

دی‌استفانو: رسانه‌ها در ستایش از رونالدو افراط می‌کنند

اسطوره آرژانتینی گفته مطبوعات دارند تلاش می‌کنند توجهات را از فصل ناامیدکننده مادرید برگردانند.

سایت گل – آلفردو دی‌استفانو، اسطوره رئال مادرید گفته رسانه‌ها در تمجید از کریستیانو رونالدو افراط کرده‌اند.

این مهاجم پرتغالی با زدن 40 گل نام خود را در کتاب‌های رکوردها به عنوان بهترین گل‌زن یک دوره لالیگا ثبت کرد، اما دی‌استفانو ترجیح می‌داد رئال قهرمان شود.

او در ستون خود در مارکا نوشت: «رکورد کریستیانو را باید ستود و با تمام وجود به او تبریک می‌گویم، اما رسانه‌ها در ستایش از این دستاورد اغراق نمی‌کنند؟ آیا ما به دنبال دلداری برای ناکامی لیگ هستیم؟

نیازی به گفتن نیست که در فینال لیگ قهرمانان هم نیستیم، دیداری که همه دنیا آن را تماشا می‌کنند. تنها از خود می‌پرسم آیا این همه بها دادن به این رکورد افراطی نیست؟»

اسطوره باشگاه همچنین به دنبال آن است که مادرید فصل نسبتا ناامیدکننده‌اش را پشت سر بگذارد: «تیمی بی‌نهایت امیدبخش ساخته شده که این را در چند دیدار گرفته دیدیم. ما باید طعم تند قهرمانی تنها در جام حذفی را پشت سر بگذاریم. مادرید با جام زندگی می‌کند و تاریخچه، سنت و تصویر باشگاه این را می‌خواهد.

هیچ تیمی در دنیا به اندازه رئال مادرید زیر ذره‌بین نیست. هیچ حاشیه‌ای برای خطا وجود ندارد و همین خوب است. این رئال ماردید است و ما باید با این حقیقت زندگی کنیم. به نظرم تغییرات زیادی برای فصل بعد لازم نیست، همان طور که خورخه بالدانو هم پس از دیدار پایانی گفت.»

کد:
    By Hamidreza Keshavarz

2011/5/23

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گزارش روز: مروری بر آمار و ارقام این فصل بارسا؛ تفاضل گل خیره کننده!

سایت گل- با پایان یافتن رقابتهای این فصل لالیگا شاید جالب باشد تا نگاهی به آمار و ارقام بارسلونا در رقابتهای این فصل بیندازیم:

گلهای زده: 95 گل

پای راست: 48

پای چپ: 39

ضربه سر: 7

سایر: 1

گلهای خورده:21 گل

شوت به دروازه :583 شوت

پای راست: 308

پای چپ: 233

ضربه سر: 41

سایر: 1

کارت ها: 75

کارت زرد: 73

کارت قرمز مستقیم: 1

قرمز (با دو کارت زرد): 1

سایر آمار:

توپهای از دست رفته: 3168

توپهای بازیابی شده:3378

کرنر به نفع بارسا: 257

کرنرهای داده شده به حریفان: 134

برترین گلزنان تیم:

لیونل مسی: 31

داوید ویا: 18

پدرو رودریگس: 13

آندرس اینیستا: 8

بویان کرکیچ: 6

سیدو کیتا: 3

جرارد پیکه: 3

چابی ارناندس:3

تیاگو آلکانتارا: 2

دانی آلوس:2

جفرن:1

بارترا:1

کارلس پویول: 1

ایبراهیم آفلای: 1

سرخیو بوسکتس:1

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/5/23

چهارمین عنوان «سامورا» برای والدس

والدس با رکورد کانیسارس و آکونیا برابری کرد و یک سامورای دیگر با رامایتس افسانه ای فاصله دارد

سایت گل- بعد از کسب عنوان قهرمانی لالیگا توسط بارسلونا، ویکتور والدس، دروازه بان توانای این تیم هم رکوردی فردی را در پایان رقابتهای این فصل مال خودکرد

والدس با دریافت کمترین گلها در رقابتهای این فصل لالیگا، عنوان برترین دروازه بان فصل رقابتها را به خود اختصاص داد و جایزه «سامورا» را مال خود کرد.

بدین ترتیب او به چهارمین عنوان «سامورا» دست پیدا کرد و با رکورد کانیسارس و آکونیا برابری کرد و تنها یک سامورای دیگر با رکورد آنتونیو رامایتس فاصله دارد

والدس که در آخرین دیدار تیمش در رقابتهای این فصل در دیدار با مالاگا در دروازه بارسا قرار نگرفت، توانست این عنوان را مال خود کند و دومین دروازه بان برتر تاریخ رقابتهای لالیگا در یک فصل( با دریافت 0.50 گل میانگین درهر دیدار) را به نام خود ثبت کرد. تنها لیانیو در سال 1994 با دریافت میانیگن 0.47 گل در هر بازی، رکوردی بهتر از والدس داشته است

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/5/22

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اوزیل:"رئال مادرید فصل بعد از بارسلونا قویتر خواهد بود"

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:

هافبک رئال مادرید وعده فصلی بزرگ برای رئال مادرید در سال آینده را داد.

هافبک آلمانی ملی پوش رئال مادرید،مسوت اوزیل در مصاحبه با یک رسانه آلمانی عنوان کرد که رئال مادرید فصل آینده از بارسلونا قویتر خواهد بود.

اوزیل گفت:"بازیکنان بارسلونا سالهاست که کنار یکدیگر بازی میکنند اما فصل بعد ما قویتر از آنها خواهیم بود.معتقدم که بیش از یک جام خواهیم برد"

اوزیل ادامه داد:""فصل جدید با حضور بازیکنی مثل نوری شاهین قویتر خواهیم شد".وی همچنین پیش بینی پیروزی و قهرمانی منچستریونایتد را در فینال لیگ قهرمانان اروپا کرد.

او همچنین از اولین فصل حضورش در رئال مادرید ابراز رضایت کرد و گفت:"هیچوقت حسرت تصمیمی که گرفته ام را نخورده ام،واقعا از دوستانم در این باشگاه تشکر میکنم"

او همچنین عنوان کرد که رابطه اش با ژوزه مورینیو رابطه خوبی است:"او مربی ای است که با بازیکنان بزرگ و به خصوص جوانان زیاد حرف میرند.او تنها یک مربی نیست بلکه یک دوست نیز هست."

کد:
    تشکر مورینیو از حامیان رئال مادرید

"این فصل هم به پایان رسید و میخواهم از این فرصت استفاده کنم تا از تک تک کسانی که از من،کادر فنی و مجموعه تیم حمایت کردند و محبتشان را نشانمان دادند تشکر کنم.یک کار فنی و جدی انجام دادیم اما بدیهی است که کار آنالیز این تیم را به شما واگذار میکنیم"

"11 جولای با همان شور و حرارت همیشگی که برای حفظ شأن رئال مادرید و بالابردن قدر و منزلت و تاریخ بلامنازع رئال مادرید است باز خواهیم گشت"

"در نهایت میخواهم یک آرزوی بسیار ساده داشته باشم و آن هم این است که فصل آینده ارزشهای خاص باشگاه را که هیچکس هیچگاه نباید فراموش کند بازیابی میکنیم و اما برخی از حرفه ای ها و سازمان های جهان فوتبال آنرا فراموش کرده اند.این ارزشها باید بر اساس ورزشمان باشد.بازی جوانمردانه،احترام به حریف و عدم نژادپرستی نباید فقط در حرف زدن باشد،آنها باید تبدیل به یک حقیقت و دستور کار شوند.باز هم امیدوارم و آرزو دارم که این اصول اساسی فصل بعد در ورزش ما بهبود یابند"

"بخاطر همه چیز ممنونم.به زودی همدیگر را خواهیم دید.11 جولای اینجا خواهیم بود"

کد:
    اطلاعیه رسمی : خوزه کایخون برای رئال مادرید بازی خواهد کرد

دوباشگاه رئال مادرید و اسپانیول به توافق دست یافتند تا خوزه ماریا کایخون با قراردادی 5 ساله به تیم سابق خود رئال مادرید منتقل شود .

کد:
    Last edited by kasra_khan2003; 23-05-2011 at 20:08.

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نمی دونم چرا خودتو به اون راه می زنی؟! جنابعالی دیگران رو متهم نمی کردی که هر پستی که کسی بده یه نقل قول میگیره و جواب میده؟!!
    چه اعتماد به نفسي داري شما كه خودتون رو معادل ديگران حساب ميكنيد همچين گفتين ديگران فكر كردم منظورتون يه هفت هشت نفر از دوستان هستند
    خطاب من توي اين پست
    نوشته شده توسط گرافيكار
    فكر ميكنم اگر دوستان در يك پست فقط بنويسن مسي شما ازش نقل قول ميگيري و يه جوابي ميدي
    صرفا شخص شما بود و اصلا هم توي اين پست چيزي در مورد كارشناسي نگفتم
    شما تقريبا هر بحثي در مورد مسي حتي بين دو بارسايي ميشد وارد ميشدين اما من صرفا وقتي دوستان رئالي در مورد بارسا حرف ميزدن به خودم اجازه ميدادم و خواهم داد كه جواب بدم اونهم نه نظر شخصي دوستان رئالي بلكه جاهايي كه احساس ميكردم بردها يا افتخارات بارسا زير سوال برده ميشه

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

یوهان کرویف: مورینیو برای بچه ها بدآموزی دارد

سایت گل- یوهان کرویف، اسطوره باشگاه بارسلونا، با انتقاد از ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، اعلام کرد که این مربی الگوی بدی برای کودکان است.

کرویف رفتار نمایشی مورینیو را مورد انتقاد قرار داد و گفت:" او به عنوان مربی تنها یک چیز دارد؛ او تنها موفقیت های زیادی به دست آورده است. او بزرگترین بازیگر تیمش است. من شیوه رفتاری او را دوست ندارم.

چیزی که می گوید بد نیست، شیوه ای که او آن را بیان می کند، اذیت کننده است. زمان هایی هست که او الگوی خوبی برای بچه ها نیست."

کد:
    واکنش مسی به آقای گلی رونالدو: من به افتخارات تیمی اهمیت بیشتری می دهم

سایت گل- لیونل مسی، ستاره آرژانتینی بارسلونا، گفت در فینال لیگ قهرمانان مقابل منچستریونایتد طوری بازی خواهد کرد که انگار این دیدار آخرین بازی دوران حرفی ای اش است.

بارسا و منچستریونایتد در حالی دو سال بعد از فینال رم بار دیگر در مقابل هم قرار می گیرند که در آن دیدار شاگردان پپ گواردیولا 2-0 به پیروزی رسیدند.

مسی یکی از ستاره های بارسا در فینال رم بود و اکنون آماده است تا بار دیگر برای پیروزی تیمش با تمام وجود بازی کند.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من طوری در این دیدار بازی خواهم کرد که انگار آخرین بازی ام خواهد بود. این یک بازی ویژه است. من خاطرات خوبی از فینال رم دارم.

ما در مقابل حریف بزرگی بازی می کنیم که بازیکنان فوق العاده ای مانند وین رونی دارد. فکر می کنم بازی برابری خواهد بود. هیچ تیمی از شانس بیشتری برای پیروزی برخوردار نیست. هر تیمی می تواند پیروز شود. در این بازی های بزرگ جزئیات کوچک تیم پیروز را مشخص می کنند."

او در مورد گلی در رم به منچستریونایتد زد، گفت:" من آن گل را به خوبی به یاد دارم. می توانم باز هم با سر یا پا گلزنی کنم اما اگر قهرمان شویم، اهمیتی ندارد من گلزنی کنم یا نه."

مسی همچنین در مورد کریس رونالدو که با 40 گل زده عنوان ال پی چی چی را از آن خود کرد، گفت:" من هم دوست داشتم عنوان ال پی چی چی را به دست بیاورم اما کریس رونالدو در هفته های پایانی گل های زیادی به ثمر رساند.

من به او تبریک می گویم اما مسئله مهم این است که ما در این فینال به پیروزی برسیم. من به افتخارات تیمی اهمیت بیشتری می دهم."

کد:

شنیدم باز هم..

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

گویا سرجیو آگوئرو هم تو صفحه ی Twitter خودش، و هم تو وبسایت رسمیش اعلام کرده که میخواد این فصل باشگاه رو ترک کنه. اما اسمی از باشگاه خاصی برده نشده. مبلغ فسخ قراردادش هم 45 میلیون یورو هست.

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

گویا سرجیو آگوئرو هم تو صفحه ی Twitter خودش، و هم تو وبسایت رسمیش اعلام کرده که میخواد این فصل باشگاه رو ترک کنه. اما اسمی از باشگاه خاصی برده نشده. مبلغ فسخ قراردادش هم 45 میلیون یورو هست.
    این اتلتیکو خوب زرنگه ها، چه مبلغ سنگینی واسه فسخ گذاشته.

به هر حال اگر درست باشه به شما و بقیه دوستان رئالی مهاجم جدید رو تبریک میگم چون فقط رئال همچین پولهایی داره (شایدم چلسی) مهاجم خوبیه. به درد هر تیمی مخصوصا رئال میخوره

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

این اتلتیکو خوب زرنگه ها، چه مبلغ سنگینی واسه فسخ گذاشته.

به هر حال اگر درست باشه به شما و بقیه دوستان رئالی مهاجم جدید رو تبریک میگم چون فقط رئال همچین پولهایی داره (شایدم چلسی) مهاجم خوبیه. به درد هر تیمی مخصوصا رئال میخوره
    بازیکن خوبیه، تکنیکی، سرعتی، قدرت بدنیش هم نسبت به قدش خوبه. اما به قول شما مبلقش خیلی زیاده هرچند تازه 23 سالش شده و یه جورایی سرمایه گذاری طولانی مدت هست.

رئال فعلا سه تا مهاجم داره، اما اگه آدبایور بره، مورینیو حتما واسش یه جانشین میاره.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پیش نمایه مارکا:

پیشخوانِ برجسته:

کانِ(آگروی) سفید

دیگر پیشخوانها:

آگرو:"زمان جدایی فرا رسیده"

18:50 - ویسنته کالدرون

دیروز اتلتیکو اعلام کرد که او از تیم میرود

میخواهد برای رئال مادرید بازی کند و حاضر است هر کاری انجام دهد

نمایندگان آنها این هفته با مسئولان مادریدیستا دیدار خواهند کرد

کانالس در یک قدمی ویارئال

رئال مادرید ماتئوس را به آ.اک آتن میدهد و کایخون را نشان میدهد

رئال مادرید با 92 امتیاز از قهرمانانان تمام لیگهای بزرگ اروپایی بیشتر امتیاز کسب کرده

پیش نمایه آاِس:

پیشخوانِ برجسته:

آگرو باعث وحشت و هراس

دیگر پیشخوانها:

"بالاخره زمانش فرا رسید.این یک تصمیم مالی و اقتصادی نیست.یک تصمیم کاملا ورزشی است"

"از اتلتیکو میخواهم بدون هیچ پیش شرطی پیشنهاد سایر باشگاهها را بررسی کند"

اتلتیکو میخواهد او را بفروشد و بر اساس گفته ها احتمال دارد به رئال یا بارسا برود

منچستر سیتی،چلسی،یوونتوس،اتلتیکو ،بارسلونا،رئال مادرید

(تیمهای خواهان آگرو)

پیام مورینیو به بارسا و یوفا:

"بازی جوانمردانه،احترام به حریف و عدم نژادپرستی نباید فقط در حرف زدن باشد،باید به آنها عمل شود"

شاهین بهترین بازیکن آلمان انتخاب شد

// با تشکر از پرهام عزیز بابت ترجمه.

+

ماشین آگوئره BMW سری 3 هست اگر اشتباه نکنم M3 !

کانالس رو دوست دارم، حیف میشه اگه بره. تو Fifa11 خیلی خوبه

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

2010–11 La Liga

Champions
    Barcelona

Top goalscorers / Pichichi Trophy
    Cristiano Ronaldo - Real Madrid

Zamora Trophy
    Víctor Valdés - Barcelona

Assists table
    Lionel Messi - Barcelona

Fair Play award
    Barcelona

کد:
    May ‎24, ‎2011

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •